G Unit - Terminate On Sight
Moderators: .etalosed, greuceanu
nu ai inteles ideea anyway si vad ca o arzi cu haterisme din alea gen 50 nu stiu cum....eu nu zic ca Game nu este bun,doar ca NU mai bun ca 50...si nu ma impresioneaza deloc lirically...si eu nu-l pun pe el impotriva crew-ului cum ai facut tu,whatever...G-Unit T.O.S pana atunci...Game e pe alt topic deschis tot de mine 

- psychedeliic
- mr. blonde
ok profesore, e cum zici tuChanged wrote:pitzigoi wrote:cand o sa aud ceva liric de la 50cent mai bun ca si 300 bars & runnin' a lu' Game.....poate.Changed wrote:lirically 50 e peste Game...
Lasa-ma mai baiatule cu diss-ul ala de 2 lei...e chiar irelevanta piesa aia...cat despre ce balmajesti tu acolo ...eu ma refer la alta treaba Game nu are potential si pe deasupra nici nu a apreciat de unde a plecat ,a ales varianta cu beef n shit si a luat-o in gura...Nu ma intelege gresit...sunt piese care imi plac si mie de la el dar NU stie sa scrie un cantec...
Apropo canta si Game despre femei stai linistit B0ka
Cat despre Buck fii fara griji ca stiu eu de ce zic ca este pampalau ( ptr ca nu a stiut nici ala sa aprecieze ce inseamna sa fii intr-un grup precum G-Unit )
"G-Unit is the most hated group in rap ever"

Last edited by psychedeliic on Sat Jun 28, 2008 11:39 pm, edited 1 time in total.
- psychedeliic
- mr. blonde
300 bars & runnin se pisa pe toata discografia 50 cent.Changed wrote:ce comparatie praf faci si tu din "Candy Shop" ...nu pune doar o piesa omule...pune din cariera lor muzicala de pana acum...si degeaba intorci cuvintele acum ca mai sus chiar ai ars-o cu hate n shit da acum o dai in fasole...Pace oricum

-
- rapperu vostru preferat
o sa trec peste cele 10 pagini de pula mea....si 50 cent e tare....50 cent dadea freeuri tari inainte..50 cent putea sa faca si rime under si sa vb despre bush care a daramat turnurile...ca p mea cred ca in 20 de ani de cand o face asta rap probabil stie sa zica bush a daramat turnurile/venim peste voi cu tunurile!totusi 50 cent a ales sa faca bani....si sa nu se duca la uzina sa lucreze....cred ca asta as fi ales si eu si multzi dintre voi
un clarvazator un copil simplu dar nu de decor
D I F E R E N T Z A
D I F E R E N T Z A
da, dar omu are in spate pe em si dre , asa ca putea foarte bine sa ramana 50 ala dupa albumu power of the dollar sau get rich or die tryin' ..si tot avea succes...nu sa faca el pe alfa maleSaYwhaT wrote:o sa trec peste cele 10 pagini de p*** mea....si 50 cent e tare....50 cent dadea freeuri tari inainte..50 cent putea sa faca si rime under si sa vb despre bush care a daramat turnurile...ca p mea cred ca in 20 de ani de cand o face asta rap probabil stie sa zica bush a daramat turnurile/venim peste voi cu tunurile!totusi 50 cent a ales sa faca bani....si sa nu se duca la uzina sa lucreze....cred ca asta as fi ales si eu si multzi dintre voi