G Unit - Terminate On Sight

Discutii despre hip hop-ul de-afara

Moderators: .etalosed, greuceanu

Changed
fratele meu tu esti baiat

Post by Changed »

nu ai inteles ideea anyway si vad ca o arzi cu haterisme din alea gen 50 nu stiu cum....eu nu zic ca Game nu este bun,doar ca NU mai bun ca 50...si nu ma impresioneaza deloc lirically...si eu nu-l pun pe el impotriva crew-ului cum ai facut tu,whatever...G-Unit T.O.S pana atunci...Game e pe alt topic deschis tot de mine :)
Image
Boka
"TaTy"

Post by Boka »

nu o ard cu haterisme,o sa prescurtez"i touch the magic spot,i'm the love doctor"nu vad cum poate fi lirically peste cel mai jalnic vers facut de game,atata tot,oricum,pace!
Changed

Post by Changed »

:lol: ce comparatie praf faci si tu din "Candy Shop" ...nu pune doar o piesa omule...pune din cariera lor muzicala de pana acum...si degeaba intorci cuvintele acum ca mai sus chiar ai ars-o cu hate n shit da acum o dai in fasole...Pace oricum :!:
Image
Boka
"TaTy"

Post by Boka »

ok,50 are mai multe piese scoase,iar mie imi plac mai mult ale lu game :lol: e bine?pace :!:
l.e:ce cuvinte am intors?ca le intorc la loc :lol:
psychedeliic
mr. blonde

Post by psychedeliic »

Changed wrote:
pitzigoi wrote:
Changed wrote:lirically 50 e peste Game...
cand o sa aud ceva liric de la 50cent mai bun ca si 300 bars & runnin' a lu' Game.....poate.

Lasa-ma mai baiatule cu diss-ul ala de 2 lei...e chiar irelevanta piesa aia...cat despre ce balmajesti tu acolo ...eu ma refer la alta treaba Game nu are potential si pe deasupra nici nu a apreciat de unde a plecat ,a ales varianta cu beef n shit si a luat-o in gura...Nu ma intelege gresit...sunt piese care imi plac si mie de la el dar NU stie sa scrie un cantec...
Apropo canta si Game despre femei stai linistit B0ka
Cat despre Buck fii fara griji ca stiu eu de ce zic ca este pampalau ( ptr ca nu a stiut nici ala sa aprecieze ce inseamna sa fii intr-un grup precum G-Unit )
"G-Unit is the most hated group in rap ever"
ok profesore, e cum zici tu :oops: cat despre beef de 2 lei, zi-mi unu de 3 lei de la 50 cent si mai vorbim
Last edited by psychedeliic on Sat Jun 28, 2008 11:39 pm, edited 1 time in total.
Image
"Are you gonna bark all day, little doggie,
' or are you gonna bite?"
psychedeliic
mr. blonde

Post by psychedeliic »

Changed wrote::lol: ce comparatie praf faci si tu din "Candy Shop" ...nu pune doar o piesa omule...pune din cariera lor muzicala de pana acum...si degeaba intorci cuvintele acum ca mai sus chiar ai ars-o cu hate n shit da acum o dai in fasole...Pace oricum :!:
300 bars & runnin se pisa pe toata discografia 50 cent. :lol:
Image
"Are you gonna bark all day, little doggie,
' or are you gonna bite?"
adapter
moderator astea

Post by adapter »

terminate on sight va rog.
Changed

Post by Changed »

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Ja6G4JhAPxk[/youtube]
Image
HiroHito
spre 5000 de posturi, e ok

Post by HiroHito »

pula mea,d-abia acum am reusit sa ascult si eu albumul integral...mda deci "beg for mercy" e chiar dumnezeu fata de t.o.s....ascultabil si atat.

preferate:
Money Makes the World Go Round
Party Ain't Over

cred ca-s mai mult off-topic.

on:ma pis si pe the game si pe 50.oare ei stiu asta? :roll:
SaYwhaT
rapperu vostru preferat

Post by SaYwhaT »

o sa trec peste cele 10 pagini de pula mea....si 50 cent e tare....50 cent dadea freeuri tari inainte..50 cent putea sa faca si rime under si sa vb despre bush care a daramat turnurile...ca p mea cred ca in 20 de ani de cand o face asta rap probabil stie sa zica bush a daramat turnurile/venim peste voi cu tunurile!totusi 50 cent a ales sa faca bani....si sa nu se duca la uzina sa lucreze....cred ca asta as fi ales si eu si multzi dintre voi
un clarvazator un copil simplu dar nu de decor
D I F E R E N T Z A
NCristian
forumilian

Post by NCristian »

SaYwhaT wrote:o sa trec peste cele 10 pagini de p*** mea....si 50 cent e tare....50 cent dadea freeuri tari inainte..50 cent putea sa faca si rime under si sa vb despre bush care a daramat turnurile...ca p mea cred ca in 20 de ani de cand o face asta rap probabil stie sa zica bush a daramat turnurile/venim peste voi cu tunurile!totusi 50 cent a ales sa faca bani....si sa nu se duca la uzina sa lucreze....cred ca asta as fi ales si eu si multzi dintre voi
da, dar omu are in spate pe em si dre , asa ca putea foarte bine sa ramana 50 ala dupa albumu power of the dollar sau get rich or die tryin' ..si tot avea succes...nu sa faca el pe alfa male
DFB
Fat and ugly as ever

Post by DFB »

si a fost alpha male. sa nu uitam ca au fost momente cand G-unit era "the" orice la ei. 50 cent solo, primul album G-unit, solo-urile, game, mobb deep, M.O.P., Mase, filme, haine, biblii, hartie igienica si rachete, pe absolut orice era amprenta G-Unit. mie mi-ar placea sa fie cool iar toti...
Changed

Post by Changed »

DFB wrote:... mie mi-ar placea sa fie cool iar toti...
Cuvânt!
Image
Changed

Post by Changed »

Image
Post Reply