"Mai stai" este prima piesa care promoveaza albumul "creTzu - Echilibru vol. II".
Imagine / Montaj : Nelly
Text : creTzu aka Cascarino sau Nelu
Instr.: Bizar
Tot ce o sa fie pe parcurs o sa postez aici daca intereseaza pe cineva. Numai bine !
Foarte tare, astept cu nerabdare sa-mi iei banii creTzule !
Si mie mi se pare foarte tare piesa. Nici nu ma asteptam sa fie altfel
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
sample-ul de la alta lume l-a folosit si leasa dragos pe melodia sfaturi ... din ce melodie e sample-ul,cretzule ?
si mai e o chestie ... chiar m-a impresionat extrem de placut piesa asta, iar pe mine nu ma mai impresioneaza nimic, fiind extrem de exigent si miserupist cu hip-hopul romanesc, sincer sa fiu ... cu maxima sinceritate si neapartenenta iti spun ca pe tine te prind bine piesele astea nostalgice, in care vorbesti despre viata, fiindca se vede ca ai trait tot ce zici acolo si o dai la sentiment ... daca te-ai enerva intr-o zi si ai scoate un album doar cu d-astea, ar fi un nou punct si de la capat ... si tre sa te doara-n pula de ce crede si vrea lumea ... eu unul chiar vreau un punct si de la capat 2 si cred ca tu ai fi cam cel mai potrivit sa reinvii spiritul ala ...
copii, ascultati-o si p-asta ... mi se pare cel putin la fel de buna ca "de la alta lume" :
Mallone wrote:sample-ul de la alta lume l-a folosit si leasa dragos pe melodia sfaturi ... din ce melodie e sample-ul,cretzule ?
si mai e o chestie ... chiar m-a impresionat extrem de placut piesa asta, iar pe mine nu ma mai impresioneaza nimic, fiind extrem de exigent si miserupist cu hip-hopul romanesc, sincer sa fiu ... cu maxima sinceritate si neapartenenta iti spun ca pe tine te prind bine piesele astea nostalgice, in care vorbesti despre viata, fiindca se vede ca ai trait tot ce zici acolo si o dai la sentiment ... daca te-ai enerva intr-o zi si ai scoate un album doar cu d-astea, ar fi un nou punct si de la capat ... si tre sa te doara-n p*** de ce crede si vrea lumea ... eu unul chiar vreau un punct si de la capat 2 si cred ca tu ai fi cam cel mai potrivit sa reinvii spiritul ala ...
copii, ascultati-o si p-asta ... mi se pare cel putin la fel de buna ca "de la alta lume" :
nu stiu din ce piesa e samplu`u . deobicei nu prea tin cont de chestiile astea, conteaza sa-mi placa cum suna.
pai cam toate piesele mele sunt asa, pentru ca altfel nu stiu si nu pot sa inventez chestii ca ar suna penibil. probabil asta e un defect dar mi-l asum. incerc sa fac genul de piese care mi-ar placea mie sa le ascult. nu se mai asculta din astea probabil de asta nici nu se mai fac
Mallone wrote:sample-ul de la alta lume l-a folosit si leasa dragos pe melodia sfaturi ... din ce melodie e sample-ul,cretzule ?
si mai e o chestie ... chiar m-a impresionat extrem de placut piesa asta, iar pe mine nu ma mai impresioneaza nimic, fiind extrem de exigent si miserupist cu hip-hopul romanesc, sincer sa fiu ... cu maxima sinceritate si neapartenenta iti spun ca pe tine te prind bine piesele astea nostalgice, in care vorbesti despre viata, fiindca se vede ca ai trait tot ce zici acolo si o dai la sentiment ... daca te-ai enerva intr-o zi si ai scoate un album doar cu d-astea, ar fi un nou punct si de la capat ... si tre sa te doara-n p*** de ce crede si vrea lumea ... eu unul chiar vreau un punct si de la capat 2 si cred ca tu ai fi cam cel mai potrivit sa reinvii spiritul ala ...
e veche de 2 ani jumate;eu am votat-o printre piesele anului 2010...