Marius Moga compune lui Snoop Dogg, 50 Cent si Jessica

Discutii despre hip hop-ul de-afara

Moderators: .etalosed, greuceanu

tux
since '91

Post by tux »

eu zic ca s-ar descurca. omul asta poate face orice fel de muzica. asa ca lui fifty i-ar prinde bine un ghengst?? de la moga.
Jove
adevarat sa mor de nu

Post by Jove »

PitZigoi wrote:no way.....plus ca daca ar avea, nu s-ar face public :)
e nu?
dar dr.dre cum a zis ca jay z i-a facut versuri pentru 2001 ?....e asa greu?..crezi ca oamenii astia mereu au inspiratie sau timp? :roll: sunt oameni nu masini de versuri ;) mai recurg si ei la astfel de metode :D
Image
Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

avand in vedere ca asta e meseria lor nu ar trebui sa recurga la astfel de metode.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
Soarentabil
/\/\/\/

Post by Soarentabil »

hai frate aberatziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
alka
spre 5000 de posturi, e ok

Post by alka »

Jove wrote:
PitZigoi wrote:no way.....plus ca daca ar avea, nu s-ar face public :)
e nu?
dar dr.dre cum a zis ca jay z i-a facut versuri pentru 2001 ?....e asa greu?..crezi ca oamenii astia mereu au inspiratie sau timp? :roll: sunt oameni nu masini de versuri ;) mai recurg si ei la astfel de metode :D
din ce ai zis tu aici se intelege ca asthia fac albume la comanda si cand nu reusesc sa le termine la timp "apeleaza" la versurile altora...ti se pare normal asa ceva?:)
Jove
adevarat sa mor de nu

Post by Jove »

hai caoe te contrazici atata.....du-te si intreaba-l pe meth sau mai uitete si tu ep la interviuri si astea daca tot esti rapper si te intereseaza muzica asta baga si tu o ureche sau un ochi pe afara si la discutiile care sunt p'acolo nu numai gata albumu zici daca e marfa sau nashpa si pleci capu.....ma doare capu cand va vad asa de cu nasu pe sus...eu pun o stire si voi repede sariti...inainte sa sariti interesati-va si voi p'afara....aveti albumele in original?..daca nu cautati detalii si utiati-va la lyrics..si gata ce plm ne targuim atata...o frekm aiurea...unii vor sa mai si sustina "miscarea".. :roll:
Image
J.J.
GREAT CORNHOLIO

Post by J.J. »

lil junior are dreptate cel putin in ultimul post
awaky
i'm the scatman

Post by awaky »

...crezi ca oamenii astia mereu au inspiratie sau timp? ...
Auzi ...da Parazitii cum de au inspiratie si timp sa'si faca singuri versurile ? pai daca meth nu are inspiratie inseamna ca Para sunt mai tari ca meth nu ? :D Io zic ca vorbesti prostii ....sa te aflii si tu in treaba :roll:
iustinescu
spre 5000 de posturi, e ok

Post by iustinescu »

pai daca daddy yanke isi face singur versurile, iar nas nu, inseamna ca reghetonistul e mai tare? Te cred pe cuvant ca meth il imita pe cheloo, dar comparatia e mult prea exagerata, nu crezi?

ps: daca lui meth ii face altcineva versurile, cheloo ar trebui sa-si caute un "beat-maker" :D
awaky
i'm the scatman

Post by awaky »

n'am facut o comparatie pentru ca nu se face comp. intre meth si cheloo de ex. , am zis la modu ironic ...avand in vedere ce a zis si el mai sus ;)
Jove
adevarat sa mor de nu

Post by Jove »

marioneta..cum am zis....faceti unii pe desteptii dar nici voi nu sunteti siguri de ceea ce spuneti :lol: :lol:
Image
Kaen Shine
Shiftee

Post by Kaen Shine »

vreau si eu link unde scrie ca meth are ghostwriter OFICIAL.
Am Tical original, caseta, chiar o sa il caut sa ma uit
See this rap thing is all about the the bragadoccio
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
Jove
adevarat sa mor de nu

Post by Jove »

daca ai tical 0 ara teh prequel uite-te la ..lyrics... :!:
Image
Kaen Shine
Shiftee

Post by Kaen Shine »

am tical 2000.
fa un bine comunitatii si scaneaza coperta sa te pot crede
See this rap thing is all about the the bragadoccio
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
Jove
adevarat sa mor de nu

Post by Jove »

deja ma doare capul..... :roll: io ma intreb oare de ce meth invitat la kayslay cand a scos tical 0 a zis ca a apelat la ghostwriter ca-s unele momente in cariera cand esti prea ocupat pentru a-ti bate capul cu versuri...ma intreb oare de ce Dr. Dre a recunoscut ca pentru albumul 2001 a avut ghostwriteri printre care si Jay Z..ma intreb iar de ce oare cand a iesit The Black Album al lui Jay Z s-a stiut ca omu a folosit ghostwriteri la acel album....ma intreb oare de ce lui Game pentru The Documentary i-au fost scrise pentru 7 piese versuri din partea lui 50 si a lui Kanye West?...ma intreb de ce ai mai numiti ghostwriteri daca in mod normal toti rapperii isi fac versurile cu mana lor....adika va contraziceti total....p. diddy pe albumele sale a avut ghostwriteri...pharell williams la fel....in mare masura mai toti rapperii s-au folosit o data si o data de vre-un ghostwriter....chiar de nu ne vine a crede..asta au spus-o si premier si kayslay si krs ...plm.... :roll:
Image
Post Reply