Marius Moga compune lui Snoop Dogg, 50 Cent si Jessica
Moderators: .etalosed, greuceanu
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
avand in vedere ca asta e meseria lor nu ar trebui sa recurga la astfel de metode.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
-
- /\/\/\/
din ce ai zis tu aici se intelege ca asthia fac albume la comanda si cand nu reusesc sa le termine la timp "apeleaza" la versurile altora...ti se pare normal asa ceva?:)Jove wrote:e nu?PitZigoi wrote:no way.....plus ca daca ar avea, nu s-ar face public
dar dr.dre cum a zis ca jay z i-a facut versuri pentru 2001 ?....e asa greu?..crezi ca oamenii astia mereu au inspiratie sau timp?sunt oameni nu masini de versuri
mai recurg si ei la astfel de metode
- Jove
- adevarat sa mor de nu
hai caoe te contrazici atata.....du-te si intreaba-l pe meth sau mai uitete si tu ep la interviuri si astea daca tot esti rapper si te intereseaza muzica asta baga si tu o ureche sau un ochi pe afara si la discutiile care sunt p'acolo nu numai gata albumu zici daca e marfa sau nashpa si pleci capu.....ma doare capu cand va vad asa de cu nasu pe sus...eu pun o stire si voi repede sariti...inainte sa sariti interesati-va si voi p'afara....aveti albumele in original?..daca nu cautati detalii si utiati-va la lyrics..si gata ce plm ne targuim atata...o frekm aiurea...unii vor sa mai si sustina "miscarea".. 

- iustinescu
- spre 5000 de posturi, e ok
- Kaen Shine
- Shiftee
- Kaen Shine
- Shiftee
- Jove
- adevarat sa mor de nu
deja ma doare capul.....
io ma intreb oare de ce meth invitat la kayslay cand a scos tical 0 a zis ca a apelat la ghostwriter ca-s unele momente in cariera cand esti prea ocupat pentru a-ti bate capul cu versuri...ma intreb oare de ce Dr. Dre a recunoscut ca pentru albumul 2001 a avut ghostwriteri printre care si Jay Z..ma intreb iar de ce oare cand a iesit The Black Album al lui Jay Z s-a stiut ca omu a folosit ghostwriteri la acel album....ma intreb oare de ce lui Game pentru The Documentary i-au fost scrise pentru 7 piese versuri din partea lui 50 si a lui Kanye West?...ma intreb de ce ai mai numiti ghostwriteri daca in mod normal toti rapperii isi fac versurile cu mana lor....adika va contraziceti total....p. diddy pe albumele sale a avut ghostwriteri...pharell williams la fel....in mare masura mai toti rapperii s-au folosit o data si o data de vre-un ghostwriter....chiar de nu ne vine a crede..asta au spus-o si premier si kayslay si krs ...plm....