Moga va parasi din nou Romania peste doua saptamani cu destinatia SUA. El a semnat un contract cu Universal Pictures si urmeaza sa faca muzica de film. Am facut un rock agresiv si o muzica populara combinata care le-a placut foarte mult americanilor si care au spus ca s-ar potrivi de minune pentru scenariul unui film de groaza sau de actiune . El ne-a mai spus ca am facut doua piese R&B pentru Jessica Simpson, iar acum umeaza sa vedem cum se va desfasura colaborarea noastra . Si dupa ce a cucerit-o pe Jessica cu talentul sau, Marius s-a intalnit cu textierul lui Snoop Dogg, despre care ne-a spus ca probabil o sa lucrez niste piese cu el. Cat despre colaborarea sa cu 50 Cent, este in mare masura realizabila. Marius a semnat un contract cu G Unit Records in vederea unui numar de piese pentru urmatorul album 50 Cent cat si cel al Oliviei.
mai degraba ghostwriter .... in cazu lu diddy cred...la ceilalti..nu prea..dar e posibil... treaba lor... sa stea ei acolo linistiti ca io tot ii piratez.
iar moga...e jmeker pe felia lui.
...........
=))))) scrisesem ghostrider...pishamash pe ea de zi
Last edited by preacher on Sun Oct 01, 2006 4:25 pm, edited 2 times in total.
sper ca n-are de gand sa ciordeasca asa cum face pentru trupele din ro... si nush de ce plm l-au ales tocmai pe asta cand sunt atatia producatori tari in state... poate nu isi permit altul?
Word up don't rap no crap, you bore me,
Wanna grab my dick...too lazy...hold it for me
e veche vestea si expirata deja... nu stiu ce surse ati avut dar e prostie.. cel mai aproape a fost de o colaborare cu hillary duff si se vede la ce s-a ajuns...