se aseamana f mult cu manelarii de la noi...aur la gat pocale de aur pe scena chestii de genu asta....
....WORD! ai uitat sa spui de platina'n dinti!
cred k singurul lucru care'mi place e stilul de dans specifik crunk'ului...& all these hot ladies from the v.clips wit HOT apple bottoms/booties are like.....uhhhhhhhhhhhh, damn!!!!i wish mother nature give me some of that! but i'm workin' on that!
nici eu nu stiam k inafara de lil'jon si eastside mia canta cineva genul asta de muzica. la inceput mi-au placut k tind spre hardcore (am ascultat doar melodiile gen hardcore), dar m-am plictisit rapid ... plm melodia si versu'.
+ dupa am ascultat si melodiile gen poponari si am avut un shok
crank...pdupa parerea mea poate fi numit drept partea comerciala a hip hopului...veruri(daca se pot numi verusuri) despre bogatie,curve,platina,aur,masini si muuulta muuulta lipsa de inspiratie din partea artistilor datorita folosirii laudabile a mai putin de 15 cuvinte pe mel de 5-6 minute..
negativele mie sincer imi plac pt ca pe stilul asta se pune f mult accent pe basii amplificati(ies in evidenta)...pana una alta inafara de negative,stilului asta nu prea ii dau multa importanta singurii artisti de gen pe care personal ii ascult sunt ludacris(4 melodii) si Outkast(melodiile mai vechi,mai ales Players Ball,ador introu lu andre de pe mel asta)...
mihai.lazar wrote:stiti cum i se mai zice stilului crunk?
polifonic hip hop ))
Chiar ca! )
PS pt. fani: Hustle&Flow! Este un film despre acest stil (din cate am vazut in reclama) si...poate merita vazut...macar pentru Terrence Howard(rol principal)
edit: ...si n'au inventat ei lanturile mari peste gat )
Nu e decat o justificare pt "muzica" facuta de unii fara talent...si fara nimic de spus..dar totusi cu o mare dorintza de afirmare ..lalaiala si epatare.
Un pseudo-gen superficial...care nu e facut sa reziste...ceva de genu...10% din g-funk la vremea lui...if u know what i'm sayin`.....................wack.