In ultimii 4-5 ani in hh stilul crunk a castigat teren!
E specific pt zona de sud a SUA(atlanta, georgia, new orleans etc.) si e imposibil k atunci cand askulti o piesa ce are (macar influente)ale acestui stil sa stai jos!!!
Poate multi va veti intreba d c am deschis subj. asta?!!?....raspunsul: fie k este comercial sa nu acest stil, e destul de clar k nu poate fi ignorat chiar dak place sau nu publicului!!....
multi artisti l'au adoptat(d la DC3 piesa "Soldier" -->si pana la albume axate pe Crunk'n'B-> Ciara-->Brooke Valentine--> k sa nu mai vb de Lil' jon & many moreeeeeeeeee)
mai multe nu vreau sa spun pt k astept reactia voastra, pareri, critik & whatever y'all wanna say bout this! Y'all free 2 express ure self!
nu stiu care e faza cu stilu' asta, dar din ce canta lil' jion nu prea ma incanta.
si btw: la mine e posibil sa stau jos cand aud o piesa d-asta, pe mine nu ma incanta deloc.
cre ca bend over e cea mai buna piesa crunk...dar..."from the sweet drops on my balls" ..plm... "down this biciz go" ...aiurea versurile )...auzi...cica ftl sa ia transpiratzia in gura )).....
.... mie nu imi zice nimic stilu asta...p bune..park toate suna la fel...
"Soldier" de la Destiny`s chiar imi place, e marfa linia melodica, ceea ce nu pot spune despre restu` pieselor crunk. Lil` Jon ma zgarie pr creier lol. Si chiar ca tot ce produce el suna la fel, pana si beat-urile mi se par aceleasi (asta din putinele chestii pe care le-am ascultat cu negativele lui, poate ma insel )
stilul asta, ''crunk", ii mai include si pe juvenile, 8ball & mjg, big tymers, nappy roots, master p, silkk, c murder, ludacris si altii care nu-mi vin acum in minte.. si a fost influentat in mare masura de outkast si goodie mob. adica ei sunt adevaratii promotori ai acestui stil.. lil jon, yin yang twins, three 6 mafia si alte asemenea corcituri sunt vai de mama lor
chiar daca nu va plac cei enumerati mai sus, cum nici mie nu-mi plac majoritatea, au avut/au totusi un cuvant de spus si piese memorabile
Outkast cu Southernplayalisticadillacmuzik (pt mine Player's Ball e o bucata care o ascult oricand / oriunde si e prea tare) si celelalte albume, desi sunt din Atlanta nu i-as pune niciodata langa lil'gion. Si Luda mai stie cate ceva...da' de la aia cu "Move Bitch" l-am trecut pe lista la "aia care nu ma omor".
Crunku asta...are niste instrumentale..de..
oricum crunkul kare e akum e un fel de manea de la noi...observati clipurile si concertele astora....se aseamana f mult cu manelarii de la noi...aur la gat pocale de aur pe scena chestii de genu asta....o sa ramaneti socati....beaturile sunt niste kkturi si versurile de asemenea...pe bune...imi face scarba sincer sa fiu....sunt intradevar melodii dansabile HH si mai mainstream dar nu crunk.....
nu credeam ca in afara de lil' john mai face cineva mizeria numita "crunk". denumirea suna pur si simplu a basina. imi plac outkast, dar nu i-am privit niciodata ca pe niste artisti "crunk".