The Greatest & Most Important Rapper of All-Time
Moderators: .etalosed, greuceanu
- E.On Lockz
- dimineata verific forumu
in opinia mea nu e cel mai tare desi e clar unul dintre cei mai reprezentativi si e o diferenta intre cei mai reprezentativi si cei mai buni.ca sa fi bun tre sa ai si un flow deosebit si nu ma rup skillurile lui ice cube. asta e parerea mea
Pace!
Pace!
"Oh, you're a hater? don't hate, congratulate!"
Alright, we'll celebrate when you make a track that's great, deal?
Alright, we'll celebrate when you make a track that's great, deal?
-
- The Drunken Master
e un mc bun..si nwa e printre cele mai tari prupe care au existat vreodata..insa ice cube la lirica e mult sub krs si in plus krs poate da in toate stilurile de rap posibile si o face chiar foarte bine in timp ce ice cube n-o arde decat intr-un singur stil..
nu cred ca nu ar putea..dar ..nu o face
nu cred ca nu ar putea..dar ..nu o face
peepee in ya girl's eyebrow
-
- TheRapist
- christian k.
- vatraș local
- FAD
- adevarat sa mor de nu
nu as putea sa fac o departajare.
Mai bine taci, dand senzatia ca esti inapt, decat sa vorbesti si sa spulberi orice indoiala.
cs.skillsv.ro
www.skillsv.ro
cs.skillsv.ro
www.skillsv.ro
depinde ce intelegi tu prin Skilluri...poate ca nu are cine stie ce versuri ingenioase ca si Rakim sau KRS,Kool G & others...dar are un stil de a'ti spune pe fatza cum sta treaba,o voce care se face ascultata si inteleasa !O voce patrunzatoare pe care KRS nu o aibe niciodata!Poate ca tu nu consideri ca asta ar fi o calitate,eu da!E.On_Lockz wrote:in opinia mea nu e cel mai tare desi e clar unul dintre cei mai reprezentativi si e o diferenta intre cei mai reprezentativi si cei mai buni.ca sa fi bun tre sa ai si un flow deosebit si nu ma rup skillurile lui ice cube. asta e parerea mea
Pace!
Cube (+Dre daca tot vine vorba...) au produs negative pe care KRS sau Rakim nu cred ca erau capabili sa faca,si mi se pare si normal,stilurile difera!
A fost printre primii care au avut curaj sa strige "FUCK THE POLICE"!Much props si pentru asta...
Nu cred ca v'a mai exista vreodata unul ca si Cube,sa se faca auzit/inteles in felul in care s'a facut el + rime simple care lovesc "adanc"

Run-D.M.C + Public Enemy + NWA ... trupe cum nu o sa fie !
No doubt e in primii 3..."pound to pound" vorba lu ala...

"Rap is like a set-up, a lot of games
A lot of suckas with colorful names
Im so-and-so, I'm this, I'm that
Huh, but they all just wick-wick-wack"
-
- The Drunken Master
pai probabil ca nu a produs krs nici un negativ...ca Ice cube?!?! ca dre poateSchoollyD wrote:
Cube (+Dre daca tot vine vorba...) au produs negative pe care KRS sau Rakim nu cred ca erau capabili sa faca,si mi se pare si normal,stilurile difera!
dar de aia are negative produse de dj premier..cel mai bun producator din lume care a existat vreodata...iar rakim...nu mai zic..cand rakim si krs isi faceau treaba in studio..ice cube bea bere pe cerdac la el..iar dr dre era dj
peepee in ya girl's eyebrow
- Chewbacca2
- hanzo