Versatil
din ce oras esti tu frate sa-ti arat ca gangxta inca n-a murit? mie nu-mi place tupac. (versatil)B0ka wrote:ahaha...de unde sa incep...clipu e dragutz(exceptand bandanele alea pe cap...2 pac a murit de 12 ani si tu nu esti negru/gangster/hustler/playa...esti roman,accepta-ti conditia...si la noi s-au dus vremurile alea cu bandane legate in fatza)...cat despre text...spune-mi ca pe la sfarsit te-a luat flama si ai inceput sa dai cu avioane(pastreaza pentru tine al 6-lea glontz![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
)
revin cu comentarii dupa ce ascult albumu![]()
si votez "da",ca m-am distrat teribil
nu am spus ca a murit,ba mai mult,sunt un adept al stilului,dar hai sa nu ii mai copiem pe aia din state si sa fim romani pana la capat.esti roman,alb,fa gangsta rap dar fa-l romanesc,si nu doar cantat ci si prin atitudine.spun-mi si mie daca piesa pe care ai cantat-o este inspirata dintr-o intimplare adevarata sau este inventia ta.pace.Blaster wrote:din ce oras esti tu frate sa-ti arat ca gangxta inca n-a murit? mie nu-mi place tupac. (versatil)B0ka wrote:ahaha...de unde sa incep...clipu e dragutz(exceptand bandanele alea pe cap...2 pac a murit de 12 ani si tu nu esti negru/gangster/hustler/playa...esti roman,accepta-ti conditia...si la noi s-au dus vremurile alea cu bandane legate in fatza)...cat despre text...spune-mi ca pe la sfarsit te-a luat flama si ai inceput sa dai cu avioane(pastreaza pentru tine al 6-lea glontz![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
)
revin cu comentarii dupa ce ascult albumu![]()
si votez "da",ca m-am distrat teribil
p.s:orasele din care sunt le gasesti sub avatar.
In primul rand PACE !
Fratilor vad ca aici toata lumea e pusa pe critici dure, pe impresii... ca aia e asa, ca nu calca pe beat, ca masterul e nashpa... Vad ca unii care zic de Versatil ca e "slab" au spus de altii, mult mai slabi chiar care nu au nici-o treaba cu miscarea asta, ca sunt buni. Asta e romanul ! Vrea piese tari mereu, dar de sustinut miscarea prin cumpararea de materiale audio nu o face, zice "da e bun dau download si ascult odata si gata, tot Parazitii ascult ca sunt vechi !". Treaba nu sta asa, cel putin din viziunea mea. Da si eu fac Hip-Hop, traiesc pt. asta ma agit si imi dau sufletul pt. cultura urbana, insa nu astept sa traiesc din asta! Dupa parerea mea Versatil da bine pe piesele astea, chiar mult mai bine decat unii consacrati.
De exemplu sa luam trupa Ceilalti. Sunt originali prin dialectul moldovensc si prin faptul ca se joaca cu negativele, nu dau tot asa plictisitor. Sunt foarte originali si nu cala mereu pe beat, asta e ceva tare. Versatil are stiul lui si e orignal in felul lui prin mesajele pieselor. Mai conteaza si mesajul intr-o piesa Hip-Hop, cred yo. Si nu numai yo ! Rapul s-a dezvoltat nu mai e asa cum a fost odata.
Mai e o treaba ! Faza cu greutatea unui MC, cat de vechi e in miscare ! Daca Parazitii ar fi scos acum ultimul album, care are un succes mare fiind si pe piata, si maine ar scoate ceva k primul lor album, voi tot ati asculta pt. ca sunt Parazitii si nu conteaza cum canta conteaza ca ii stiu si ca le ascult piesele mai vechi care imi plac !Nu est Raper adevarat daca sti si u BUG Mafia, Parazitii si Veritasaga. Ar cam trebui sa incurajam pe cei din noul val, nu sa le punem bete in roate ca nu mi-a placut mie cum s-a auzit un sunet pe piesa si gata o trage in jos. Asta e frumusetea Hip-Hopului modern, originalitatea, mesajele si sprijinul reciproc al celor din miscare! Ganditi bine atunci cand va apucati de ascultat/facut Hip-Hop, ca o sa avem o miscare foarte slaba, iar noi vrem mereu sa ascultam numai piese super ! Nu zice nimeni ca trebuie sa-ti placa tot, dar macar incurajati prin sfaturi bune si utile nu prin comentarii de genul "e varza" ! De asta cei din noul val nu ajung la nivelul celor de sus pt. ca nu sunt incurajati si pe piesele viitoare vor da stresati, cu gandul ca pe piata sunt respinsi orice ar face !
Asta e parerea mea ! Pace & Respect !
Fratilor vad ca aici toata lumea e pusa pe critici dure, pe impresii... ca aia e asa, ca nu calca pe beat, ca masterul e nashpa... Vad ca unii care zic de Versatil ca e "slab" au spus de altii, mult mai slabi chiar care nu au nici-o treaba cu miscarea asta, ca sunt buni. Asta e romanul ! Vrea piese tari mereu, dar de sustinut miscarea prin cumpararea de materiale audio nu o face, zice "da e bun dau download si ascult odata si gata, tot Parazitii ascult ca sunt vechi !". Treaba nu sta asa, cel putin din viziunea mea. Da si eu fac Hip-Hop, traiesc pt. asta ma agit si imi dau sufletul pt. cultura urbana, insa nu astept sa traiesc din asta! Dupa parerea mea Versatil da bine pe piesele astea, chiar mult mai bine decat unii consacrati.
De exemplu sa luam trupa Ceilalti. Sunt originali prin dialectul moldovensc si prin faptul ca se joaca cu negativele, nu dau tot asa plictisitor. Sunt foarte originali si nu cala mereu pe beat, asta e ceva tare. Versatil are stiul lui si e orignal in felul lui prin mesajele pieselor. Mai conteaza si mesajul intr-o piesa Hip-Hop, cred yo. Si nu numai yo ! Rapul s-a dezvoltat nu mai e asa cum a fost odata.
Mai e o treaba ! Faza cu greutatea unui MC, cat de vechi e in miscare ! Daca Parazitii ar fi scos acum ultimul album, care are un succes mare fiind si pe piata, si maine ar scoate ceva k primul lor album, voi tot ati asculta pt. ca sunt Parazitii si nu conteaza cum canta conteaza ca ii stiu si ca le ascult piesele mai vechi care imi plac !Nu est Raper adevarat daca sti si u BUG Mafia, Parazitii si Veritasaga. Ar cam trebui sa incurajam pe cei din noul val, nu sa le punem bete in roate ca nu mi-a placut mie cum s-a auzit un sunet pe piesa si gata o trage in jos. Asta e frumusetea Hip-Hopului modern, originalitatea, mesajele si sprijinul reciproc al celor din miscare! Ganditi bine atunci cand va apucati de ascultat/facut Hip-Hop, ca o sa avem o miscare foarte slaba, iar noi vrem mereu sa ascultam numai piese super ! Nu zice nimeni ca trebuie sa-ti placa tot, dar macar incurajati prin sfaturi bune si utile nu prin comentarii de genul "e varza" ! De asta cei din noul val nu ajung la nivelul celor de sus pt. ca nu sunt incurajati si pe piesele viitoare vor da stresati, cu gandul ca pe piata sunt respinsi orice ar face !
eu sunt de parere ca hiphop-ul deja nu mai poate fi considerat o sursa de venit... un mc azi se descurca cel mai bine independent , fara o casa de discuri in spate... ai mai vazut tu multe trupe noi la tv?... sau la casele noastre de discuri?...nu... aici nu e ca in state nu iese banul greu... multi prefera sa ia "sub protectia" lor artisti apartinand altor genuri comerciale mai "gustate" si mai vandute...motiv ptr care unii artisti hiphop fac unele colaborari sau isi schimba stilul... deci nu are nici o treaba cu "mcul va da prost ca va sta stresat ca nu stiu ce"... nu prea am vazut la ceilalti sa sara de pe ebat...de fapt nu am vazut deloc:)...stai prost cu auzul... ok versatil are un mesaj ok... sincer sunt destuld e satul de tema asta dar deja originalul e ceva...mult in hiphop...ptr ca aproape toate temele au fost deja atinse...dar de dat tot prost o da;)
FOUS TA CAGOULE!!!
bai man t asigur eu ca cei de la ceilalti au stilul lor, asta ciudat de a se juca cu beatul, de a jongla cu versurile si zici ca sunt niste incepatori care nu prea se descurca, insa tre sa asculti u cu atentie ! uita-te si la Brugner, care dupa parerea mea, si nu numai a mea are un stil tare prin faptul asta ca o da asa fara sa cada pe beat, are un efect de narator pe piese. asta sta in originalitatea fiecaruia ! versatil incearca sa aduca ceva din vechea scoala ! nu ma refer la orignalitate doar la subiecte noi, ma refer si la voce si la modul de a da pe un beat ! Mie unul imi place mai mult stilul asta de a te juca cu beatul decat sa dai standard si sunt adeptul originalitatii !
asta e forum andar :>Epk wrote:In primul rand PACE !
noi nu ascultam parazitii si mafia. that's a no no [-x
pace si tie frate!
pai ori incearca sa aduca ceva din vechea scoala ori ceva original?Epk wrote:bai man t asigur eu ca cei de la ceilalti au stilul lor, asta ciudat de a se juca cu beatul, de a jongla cu versurile si zici ca sunt niste incepatori care nu prea se descurca, insa tre sa asculti u cu atentie ! uita-te si la Brugner, care dupa parerea mea, si nu numai a mea are un stil tare prin faptul asta ca o da asa fara sa cada pe beat, are un efect de narator pe piese. asta sta in originalitatea fiecaruia ! versatil incearca sa aduca ceva din vechea scoala ! nu ma refer la orignalitate doar la subiecte noi, ma refer si la voce si la modul de a da pe un beat ! Mie unul imi place mai mult stilul asta de a te juca cu beatul decat sa dai standard si sunt adeptul originalitatii !

copilu nu inteleg de ce ma asiguri tu... chiar nu par incepatori ceilalti...poate asta ti se pare tie... si nu e vorba de faptul ca omul nu o da standard pe beat...nu are absolut nici o treaba... pur si simplu repezeste unele cuvinte si suna foarte prost...zgarie... e ca si cum ai asculta pe cineva cantand la pian si la un moment dat vine unu si izbeste un ciocan intr-un gong denala... iti pierzi tot cheful de a mai asculta aia... iar treaba asta cu vechea scoala, noua scoala , urmatoarea scoala...treziti-va odata... e 2008 e o treaba total diferita ...nu mai e vechea scoala...vechea scoala era cum era ca nu erau alte posibilitati...acum sunt
FOUS TA CAGOULE!!!
fuck that shit,tu ce crezi ca ascult eu acasa?vechea scoala o sa rupa norma intotdeauna,si in tzara si in afara,si in 2008,si in 2012,si in 2050...intotdeauna...Gecko wrote: iar treaba asta cu vechea scoala, noua scoala , urmatoarea scoala...treziti-va odata... e 2008 e o treaba total diferita ...nu mai e vechea scoala...vechea scoala era cum era ca nu erau alte posibilitati...acum sunt
nu,problema e ca piesa e un fel de poveste(gen B.U.G. Mafia prin 97)...iar piesele astea nu mai prind la public,pur si simplu.mie imi place sa o ascult ca pe o poveste pana in momentu in care o dai pe delea"impusca-te tu sa nu te impuste altii"
p.s:nu mi-ai raspuns la intrebare