Ruinele Trecutului
Ingerul Pazitor
Viata Vs. Moarte
Curiculum Vitae
Al 6-lea Glont
Speranta De Scapare
Introspectie In Viitor
Cand Toti Te Cred Mort
Soldatul Universal
Visul Sumbru
Versatil & Teka - In Actiune
bai sincer...nu stiu... chiar nu... eu inteleg ca toti am fost naspa la inceput si asa...da in vremurile astea deja ma astept ca lumea sa posteze materiale ceva mai bune decat atat... ma gandesc ca ar fi trebuit sa ajungem la faza in care sa ne dam singuri seama de nivelul la care suntem...ma rog... omule... mai lucreaza...bafta
Gecko wrote:bai sincer...nu stiu... chiar nu... eu inteleg ca toti am fost naspa la inceput si asa...da in vremurile astea deja ma astept ca lumea sa posteze materiale ceva mai bune decat atat... ma gandesc ca ar fi trebuit sa ajungem la faza in care sa ne dam singuri seama de nivelul la care suntem...ma rog... omule... mai lucreaza...bafta
e ok avand in vedere ca piesele au in mare mai bine de 2 ani...
iar astea mai noi sunt ok
Gecko wrote:bai sincer...nu stiu... chiar nu... eu inteleg ca toti am fost naspa la inceput si asa...da in vremurile astea deja ma astept ca lumea sa posteze materiale ceva mai bune decat atat... ma gandesc ca ar fi trebuit sa ajungem la faza in care sa ne dam singuri seama de nivelul la care suntem...ma rog... omule... mai lucreaza...bafta
la faza asta esti hater de hater.. ai tu ce ai cu targoviste
ahaha...de unde sa incep...clipu e dragutz(exceptand bandanele alea pe cap...2 pac a murit de 12 ani si tu nu esti negru/gangster/hustler/playa...esti roman,accepta-ti conditia...si la noi s-au dus vremurile alea cu bandane legate in fatza)...cat despre text...spune-mi ca pe la sfarsit te-a luat flama si ai inceput sa dai cu avioane(pastreaza pentru tine al 6-lea glontz )
revin cu comentarii dupa ce ascult albumu
si votez "da",ca m-am distrat teribil
nu stiu de cand esti tu dar omul are sanse serioase sa fie mai vechi decat tine
nu ginesc zona pe unde e filmat clipul omul o arde bine ca deobicei numai ca parca se putea mai bine masterul,asta dupa urechea mea.
spor la treburi man
"Oh, you're a hater? don't hate, congratulate!"
Alright, we'll celebrate when you make a track that's great, deal?
)))pai asta e grav daca e mai vechi ca mine... daca dupa atata timp tot asa de prost o da e grav tare... are scapari peste tot... pur si simplu a prost... masterul trebuie facut bine... dar asta in momentul in care si mc-ul isi face treaba
Gecko wrote:)))pai asta e grav daca e mai vechi ca mine... daca dupa atata timp tot asa de prost o da e grav tare... are scapari peste tot... pur si simplu a prost... masterul trebuie facut bine... dar asta in momentul in care si mc-ul isi face treaba
"nu o da pe gustul meu" e diferit de "prost o da".iti recomand asa ca idee sa folosesti prima exprimare ca nici mie, de exemplu, nu'mi place wu tang dar nu zic ca sunt de kkt sau alte alea.just a tought
"Oh, you're a hater? don't hate, congratulate!"
Alright, we'll celebrate when you make a track that's great, deal?