Ice Cube - Raw Footage (2008)

Discutii despre hip hop-ul de-afara

Moderators: .etalosed, greuceanu

Boka
"TaTy"

Post by Boka »

Gontel wrote:oare se retrage si ice cube dupa albumul asta? ca vad ca e vremea pensionarilor: dre, game, si jay-z tot asa zice.
dre nu s-a lasat,am auzit ca ar avea un timp mai indelungat interdictie sa cante pt ca s-a luat de niste arabi...plm...treburi de natura etnica...iar ice cube sper sa nu se retraga...ar fi pacat...
adapter
moderator astea

Post by adapter »

arata-mi te rog un citat referitor la interdictia arabica.
Boka
"TaTy"

Post by Boka »

stai sa intre tipu cu care am vorbit despre subiectu asta,el mi-a spus...e in tema omu
awaky
i'm the scatman

Post by awaky »

concert Ice Cube din Stuttgart din seara asta :) al 3-lea este.

http://blog.myspace.com/index.cfm?fusea ... =415820973
DFB
Fat and ugly as ever

Post by DFB »

B0ka wrote:
Gontel wrote:oare se retrage si ice cube dupa albumul asta? ca vad ca e vremea pensionarilor: dre, game, si jay-z tot asa zice.
dre nu s-a lasat,am auzit ca ar avea un timp mai indelungat interdictie sa cante pt ca s-a luat de niste arabi...plm...treburi de natura etnica...iar ice cube sper sa nu se retraga...ar fi pacat...
muhaahahahhaha...
ii spune perfectionism baiete, n-are nici o legatura cu allah... si pana la urma, ce legatura are a te lua de niste arabi cu a canta?
Black Sheep
TheRapist

Post by Black Sheep »

orice ar zice cine vrea....ice cube e tata gangsta-raperilor si asa va ramane ;) ...parerea mea ! Sunt chiar curios cum suna urmatoru album ...probabil va rupe ;) :bow: Mult Respect pt el !
Image
Boka
"TaTy"

Post by Boka »

DFB wrote:
B0ka wrote:
muhaahahahhaha...
ii spune perfectionism baiete, n-are nici o legatura cu allah... si pana la urma, ce legatura are a te lua de niste arabi cu a canta?
aborda intr-un mod ostil subiecte de NATURA ETNICA,baga-ne-am pula-n ea de lecitina,ca de-aia e buna:sa nu uiti ce scrie de la un post la altu dupa ce ii dai quote.
word, Black Sheep
DFB
Fat and ugly as ever

Post by DFB »

B0ka wrote:
DFB wrote:
B0ka wrote: dre nu s-a lasat,am auzit ca ar avea un timp mai indelungat interdictie sa cante pt ca s-a luat de niste arabi...plm...treburi de natura etnica...iar ice cube sper sa nu se retraga...ar fi pacat...
muhaahahahhaha...
aborda intr-un mod ostil subiecte de NATURA ETNICA,baga-ne-am p***-n ea de lecitina,ca de-aia e buna:sa nu uiti ce scrie de la un post la altu dupa ce ii dai quote.
word, Black Sheep
si unde ai auzit ca nu are voie SA CANTE din cauza asta?
Boka
"TaTy"

Post by Boka »

DFB wrote:
B0ka wrote:
DFB wrote: muhaahahahhaha...
aborda intr-un mod ostil subiecte de NATURA ETNICA,baga-ne-am p***-n ea de lecitina,ca de-aia e buna:sa nu uiti ce scrie de la un post la altu dupa ce ii dai quote.
word, Black Sheep
si unde ai auzit ca nu are voie SA CANTE din cauza asta?
de la un prieten,la o discutie la o bere...si omu e fan
preacher
o viata pe forum

Post by preacher »

daca suna cel putin 20% ca asta: http://youtube.com/watch?v=Ez6Lgz_O0Ns , cumpar cate un exemplar din album pentru fiecare membru al neamului meu. sau ca asta: http://youtube.com/watch?v=2hWDBG_IIt4&feature=related sau asta http://youtube.com/watch?v=coN67Qoxnqc
99.9%
adapter
moderator astea

Post by adapter »

nu mai produce nimeni ca acum 20 de ani...si nici ice cube nu vrea negative d'alea...sunt negative care merg in afara...nu la tine. trebe' sa bounce in masina.

plus ca tu nu esti negru.
koolmarz
rapperu vostru preferat

Post by koolmarz »

nu doar ca nu mai produce nimeni asa .. dar nimeni nu vrea sa mai auda asa ceva.. decat noi romanii poate :D
prici.. laugh now, cry later .. nu ti a placut ? :|
Image
preacher
o viata pe forum

Post by preacher »

nu.
99.9%
AnToniO
rapperu vostru preferat

Post by AnToniO »

nashpa priciar. sa apara mai repede
Image