1. What is a Pyroclastic Flow?
2. Jack In the Box
3. It Takes a Nation
4. Gangsta Rap Made Me Do It
5. Hood Mentality
6. Why Me? (ft. Musiq Soulchild)
7. Cold Places
8. Do Ya Thang
9. Thank God
10. Here He Come
11. Get Money, Spend Money, No Money
12. Get Use To It (ft. The Game & WC)
13. Crack Baby
14. Tomorrow
15. Stand Tall
16. Take Me Away (ft. Butch Cassidy)
apare pe 19 August
Gangsta Rap Made Me Do It
[youtube]http://youtube.com/watch?v=HzeZhCt5PVA[/youtube]
Do Your Thang
[youtube]http://youtube.com/watch?v=3D9itBYDhQw[/youtube]
sa-mi bag poola-n youtube...do your thang se aude prost rau...dar...Ice Cube este cel mai tare rapper/smeker/bagabont/actor/cum vreti voi sa-i ziceti...in viatza...plm...omu asta pt mine e un exemplu...o sa iau albumul imediat ce o sa apara la noi pe tarabe...
dumnezeu sa ne pazeasca daca-i asa ma jur pe tuenti inci rims.
nu-mi place noua directie pe care o ia ice cube. directie pe care o are de la vreo 2 sau 3 albume incoace e foarte liniara asa. parca are aceleasi beaturi care se tot repeta se tot repeta se tot repeta se tot repeta se tot repeta. nu e facut sa dureze sa dureze sa dureze sa dureze. il asculti si iti iese imediat din cap.
e gangsta rep facut sa fie facut acolo. ca el mai sunt multi altii care ar fi trebuit sa se opreasca de mult ca o dau in penibil. ia-l pe ll cool j si baga-l in aceeasi categorie.
preacher wrote:dumnezeu sa ne pazeasca daca-i asa ma jur pe tuenti inci rims.
nu-mi place noua directie pe care o ia ice cube. directie pe care o are de la vreo 2 sau 3 albume incoace e foarte liniara asa. parca are aceleasi beaturi care se tot repeta se tot repeta se tot repeta se tot repeta se tot repeta. nu e facut sa dureze sa dureze sa dureze sa dureze. il asculti si iti iese imediat din cap.
e gangsta rep facut sa fie facut acolo. ca el mai sunt multi altii care ar fi trebuit sa se opreasca de mult ca o dau in penibil. ia-l pe ll cool j si baga-l in aceeasi categorie.
B0ka wrote:eu sunt de alta parere daca nu exista gangsta rap...cred ca ascultam...romantze...
on:feat cu Game si Dub.C
nu am zis nimic dar absolut nimic referitor la intregul gangsta rap ci la ala facut de ice cube in era asta moderna.
@meggadon: nu am ce sa-i fac. pur si simplu ultimele lui albume nu-mi plac. de la war and peace care a fost acum sute de ani nu cred ca a mai scos ceva care sa-mi placa. ma enerveaza la culme ritmurile pe care le foloseste. suna de parca e muzica facuta sa fie ascultata tare in boxe si nimic mai mult.
dar nu am sa mai vorbesc in necunostinta de cauza referitor la albumul asta si am sa-l asculti iar mai apoi am sa revin cu o parere.
Gangsta Rap Made Me Do It mi-ar placea foarte mult daca ar avea alt negativ.
asta ma deranjeaza la el. negativele pe care si le alege. pur si simplu eu nu pot asculta o piesa cap coada din cauza ca ma scoate din sarite instrumentalul.
a zis si el intr-un interviu ca a ales "do your thang" ca single ca e mai radio friendly asa.. dar ca albumul o sa fie ceva gen "gangsta rap made me do it"
gangsta rap made me do it e smechera cu totu', de la clip, la versuri, la negativ...preacher incearca sa ne impuna la nivel de sinapse ca ice cube e naspa...nu-l ascultati...e ca un cosh pe buci...trebe stors.
urmeaza o gluma specifica preacherului, incercand sa fie amuzant...cu sanse de reusita = 10%...ia sa vedem, ne faci sa radem preacher? hai...fii amuzant. :*