SKIZZO SKILLZ - respira / love remix - 2008
-
- rapperu vostru preferat
tu esti chiar idiot?postez din perspectiva unui ascultator din hip-hop...si la scoala sunt oameni care rezolva o problema imediat si oameni care muncesc si nu o rezolva...nu am ales eu asta....el a ales sa faca hip hop si o face foarte prost dupa standardele mele...ce nu inteleg eu dece toata lumea se crede superiora?cam atat
un clarvazator un copil simplu dar nu de decor
D I F E R E N T Z A
D I F E R E N T Z A
Bai repăre eşuat si dărâmat ca Rocky... tu macar ai habar cu cine pui poze pe aici?
Zicea omu meu night pe HHK:
Zicea omu meu night pe HHK:
night wrote: -----------------------------
o nana ,o nana ,o nana ,o lala si 7 dayz,
bag la ghiozdanehehel ca-z plin de idei-z.
-----------------------------
o nana ,o nana ,ona nistii-z pe bord' stradei,
jucam mainile in buzunare cand umblam telelei.
un gioint cu capul mare,paros si brut,
gangia pentru fratii mei de peste prut.
pe zona nu tac,rime cac si dau partzuri de atac,
dupa care flutur duragu pt jamaika si 2pac,
tare-s-n flow cand strang dialecte dintre fese,
ma chinui sa-l copiez pe sizzla dar nu-mi iese.
djah-djah ma ajuta sa visez in viitor visuri naive,
ca poa' o sa se auda si de mine,fara aparate auditive.
many men suhg p--a la smen,conectah tu zi-ni,
este treburi complexe:am feat si cu blaziny!
deci gashka si rukmini,mainile sus la parera avizata:
schizzo e de c***t, nu l-am suportat niciodata!
si pacha_man avea potential ...daca nu traia toata viata lui printre indoeuropeni. e ca si cum ai pune un nazist sa-ti cante jazz la trompeta ... raggamuffinii astia tristi n-au ce cauta in romania. si plus de asta ,nu-i halesc deloc pe rasuflatii astia ai lui care tot posteaza freeuri aiurea peste tot ..oricum ,in caz ca nu si-a dat seama cineva ,asta tot la caterinca e facuta ,dar am vrut sa spun o parere asa ...
Check ou', check ou', check ou'... ce caut aici?
http://www.battle.friendhood.net
http://www.battle.friendhood.net
-
- rapperu vostru preferat
Omu a muncit si se vede. Are negativ, acapella si clip e o nebunie sa faci toate astea. Dar oricat efort a depus sa iasa produsul asta, intelectul nu l-a ajutat sa faca versuri. Refuz sa ascult ganganituri de copil, am nevoie de ceva mult mai puternic.adapter wrote:ce importanti va credeti cand va cacati in munca omului. penibili!
Nu ma cred mai important decat un ascultator si un posibil cumparator al albumului ce probabil o sa apara.
Loveste cu umbra sabiei tale
plm , omu e pe filmu lui .....daca shorty era din U.S.A il vedeai in clipuri langa Ciara si astea ..pe bune:)) adica na ,el isi face treaba foarte bine pe filmu lui...daca esti repar ca snepar nu-l prea poti asculta ca are texte prea simple ,dar daca vrei doar sa dai din cap sau sa dai din shold , e recomandat:)))mithrill wrote:sa bagi chestia asta la Hip hop romanesc= blasfemie![]()

hai ca tie-ti raspund. e vorba de cum va exprimati voi...asa in general. nici pe mine nu m-a spart bucata asta...da' ma abtin sau de multe ori un simplu "nu-mi place" e de ajuns.cristi_yori wrote:Omu a muncit si se vede. Are negativ, acapella si clip e o nebunie sa faci toate astea. Dar oricat efort a depus sa iasa produsul asta, intelectul nu l-a ajutat sa faca versuri. Refuz sa ascult ganganituri de copil, am nevoie de ceva mult mai puternic.adapter wrote:ce importanti va credeti cand va cacati in munca omului. penibili!
Nu ma cred mai important decat un ascultator si un posibil cumparator al albumului ce probabil o sa apara.
Krayzee Funksta wrote:aaliyah , cu cat te plateste skizzo?
cristi_yori wrote: hai sa iti propun eu un tratament - se numeste CITESTE O CARTE PE O SAPTAMANA.
cand eram si eu mai tanar asa vroiam sa fac si eu hip hop sa ma aplaude lumea dastea
chiar asa...s-a lasat cu traume si astea? chiar atat de oripilati sunteti de o piesa? atat rau a facut in viata voastra?yo_claudiu wrote:am ramas cu traume dupa ce am vazut videou'...
voi nu sunteti critici...sunteti rai degeaba. basini cat cuprinde.
sa bagi melodii de la tine sa cante undeva pe net = blasfemie. in loc sa bagi capu' in pamant, sa-ti vezi de lungu' nasului ca faci o muzica de tot cacatu' si eu chiar am pierdut 5 minute din viata downloadand un cacat de folder cu mp3 in el. nu stiu cum te gasesti tocmai tu, care n-ai nici o treaba la capitolu' muzica...sa vorbesti. eu prefer asta a lu skizo, cu versuri de gugugaga, si care sa rupa...sa se auda cum trebuie...decat ce palavragesti tu despre hiphopul adevarat pe care nu-l intelegem noi...si care l-ai tras in wc...in spatele curtii. internetu' asta da' impresia ca oricine poate sa faca muzica, oricine poate sa-si bage pula in oricine. voi acum sunteti exact ca dracii aia de copii din cartier...care asteapta sa fuga la distanta de tine...si dupaia te injura...ca nu mai poti sa ajungi la ei.sa bagi chestia asta la Hip hop romanesc= blasfemie
daca mai aveti sa va cacati in melodia lu' skizo, continuati pe subiect. daca aveti sa-mi ziceti ceva, MP. orice altceva va fi sters.
-
- un domn / doamna
adapter wrote:hai ca tie-ti raspund. e vorba de cum va exprimati voi...asa in general. nici pe mine nu m-a spart bucata asta...da' ma abtin sau de multe ori un simplu "nu-mi place" e de ajuns.cristi_yori wrote:Omu a muncit si se vede. Are negativ, acapella si clip e o nebunie sa faci toate astea. Dar oricat efort a depus sa iasa produsul asta, intelectul nu l-a ajutat sa faca versuri. Refuz sa ascult ganganituri de copil, am nevoie de ceva mult mai puternic.adapter wrote:ce importanti va credeti cand va cacati in munca omului. penibili!
Krayzee Funksta wrote:aaliyah , cu cat te plateste skizzo?cristi_yori wrote: hai sa iti propun eu un tratament - se numeste CITESTE O CARTE PE O SAPTAMANA.cand eram si eu mai tanar asa vroiam sa fac si eu hip hop sa ma aplaude lumea dasteachiar asa...s-a lasat cu traume si astea? chiar atat de oripilati sunteti de o piesa? atat rau a facut in viata voastra?yo_claudiu wrote:am ramas cu traume dupa ce am vazut videou'...
voi nu sunteti critici...sunteti rai degeaba. basini cat cuprinde.
sa bagi melodii de la tine sa cante undeva pe net = blasfemie. in loc sa bagi capu' in pamant, sa-ti vezi de lungu' nasului ca faci o muzica de tot cacatu' si eu chiar am pierdut 5 minute din viata downloadand un c**** de folder cu mp3 in el. nu stiu cum te gasesti tocmai tu, care n-ai nici o treaba la capitolu' muzica...sa vorbesti. eu prefer asta a lu skizo, cu versuri de gugugaga, si care sa rupa...sa se auda cum trebuie...decat ce palavragesti tu despre hiphopul adevarat pe care nu-l intelegem noi...si care l-ai tras in wc...in spatele curtii. internetu' asta da' impresia ca oricine poate sa faca muzica, oricine poate sa-si bage p*** in oricine. voi acum sunteti exact ca dracii aia de copii din cartier...care asteapta sa fuga la distanta de tine...si dupaia te injura...ca nu mai poti sa ajungi la ei.sa bagi chestia asta la Hip hop romanesc= blasfemie
daca mai aveti sa va cacati in melodia lu' skizo, continuati pe subiect. daca aveti sa-mi ziceti ceva, MP.
nu trebuia s citez tot ce era aici da'...sa sti ca pe mine ma bagi degeaba la categoria "critici"...ce ziceam yo acolo cu traumele era doar o gluma nevinovata...si am si explicat ca traumele se trag doar de la imaginea din filmulet cu "grasuta" care face...miscare...chiar nu era vorba de nimic de rau asupra melodiei sau asupra lu' skizzo...
si te sustin si yo in tot ce ai zis mai sus...prea multi critica...critica fara sa aibe dreptu' in primu' rand...si in primu' rand critica pe banii altora...adica oamenii se chinuie sa scoata ceva,baga munk,osteneala,bani si mai stiu yo ce in incercarea lor de a multumi un public asculator de muzica,sau macar o parte a lui...si se gasesc niste c**** care sa comenteze fara sa aibe rost si fara sa aibe habar...se baga si ei in seama ca nu au ce face...
bah baieti sa stiti ca nu tot ce voi considerati c****,e considerat c**** si de restu' lumii;si nu tot ce voua va place,place si celorlalti,poate dimpotiva...asa ca yo consider ca ar trebui sa renuntati la a comenta de ce anume va place voua si ce nu...puteti insa sa ziceti ce a facut bine si ce nu cinevape piesa/in videoclip etc...
nici yo nu pot sa zic ca mi-a placut melodia,si nici nu pot sa zic ca mi-a placut skizzo in general,sau nu pot sa zic ca o sa-mi placa vreodata,da' am putin respect pentru el ca totusi incearca,si nu o face rau,si cred ca parerea asta o au destul de multi,si daca nu imi place mie poate ii place altuia ...oricum mi-e mi-a placut ce a facut swamp,sau nicalai cum dreaqu' l-o mai fi chemand...
P.S. : pe multi ii doare in p*** de ceea ce nu va place voua

aleg sa spun ce am de spus...si sa zambesc...