Pentru toti cocalarii, incordatii, maciomenii si alte predicate de acest fel, am pregatit impreuna cu Dj Swamp aka Nicalai, un super tratament de 4 minute care ajuta la relaxare, respiratie sau la aflarea personalitatii pentru cine inca o cauta. Programul consta in 4 repetari zilnice, timp de 30 de zile iar daca nu sunt rezultate va trimitem inapoi garantat view-urile de pe youtube. Atentie! nu e o piesa, e un tratament cum numa Jane Fonda stie.
am ramas cu traume dupa ce am vazut videou'...totu' a inceput pe la minutu' 1:25,iar undele cutremurului petrecut au ajuns pana la mine-n dormitor imi place ce a facut swamp,pardon nicalai ...
le : precizez...cutremuru' e provocat de miscarile "armonioase" ale "domnisoarei" ...
Last edited by yo_claudiu on Thu Jul 24, 2008 1:37 am, edited 1 time in total.
Baiatul asta cand o sa invete sa se exprime cu un vocabular de om mare si sa nu vorbeasca ca un copil de maxim 5 ani?? Macar a avut bunul simt sa se laude cu flowul lui tot timpul si nu a insistat pe lirica.
hai sa iti propun eu un tratament - se numeste CITESTE O CARTE PE O SAPTAMANA.
cand eram si eu mai tanar asa vroiam sa fac si eu hip hop sa ma aplaude lumea dastea
dar am zis bah nu am timp si m-am lasat ca sa las tanara generatie sa cante hip hop.....nuj skizzo asta e probabil frustrat ca daca ar fi in america ar avea succes....da nu zic nu...numai ca suntem in romania si oricat de emo si prosti am fi tot nu poate sa ne placa dastea cu gugu gaga
un clarvazator un copil simplu dar nu de decor D I F E R E N T Z A
Alea cu bai bai tai tai chicki chicki stiu si eu sa fac Dak avea niste versuri klumea imi placea
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.