Sagrada Familia - That`s that gangsta shit (promo album )

Linkuri catre melodiile voastre, albume free, productii, etc. Site-uri cu profil hip-hop

Moderators: dan, DiNO, NskY

DiNO
Moderatorul Celebru

Post by DiNO »

PROMOVARE DOWNLOAD NU ARE NICIO TREABA CU HADES RECORDS CA LABEL! ASTA NU VRETI SA INTELEGETI!

forum.hadesrecords.com ... este din intamplare sau nu, unul dintre cele doua forumuri de hiphop care mai misca de la noi, datorita numarului mare de useri si mai ales datorita userilor activi. nu va convine ce auziti mergeti pe alte forumuri cu 10 useri care sa va ridice in slavi.
Image
Bugy
tanar

Post by Bugy »

DiNO wrote:PROMOVARE DOWNLOAD NU ARE NICIO TREABA CU HADES RECORDS CA LABEL! ASTA NU VRETI SA INTELEGETI!

forum.hadesrecords.com ... este din intamplare sau nu, unul dintre cele doua forumuri de hiphop care mai misca de la noi, datorita numarului mare de useri si mai ales datorita userilor activi. nu va convine ce auziti mergeti pe alte forumuri cu 10 useri care sa va ridice in slavi.

Mai omule, dar io am zis ca ii puneti voi sa spuna ce spun? Astia automat zic ca e naspa tot ce e altfel decat ce se face in Hades pentru ca sunt lingai. Io nu am zis sa nu ni se spuna ca e rau, dar daca se poate sa si argumenteze.
Da sa zici :"jenant"? De ce jenant? Sau io n-am voie sa vorbesc cum vreau io sa nu spuna vreun cretin ca e jenant?
Nu tre` sa-mi explici ca unui redus cum sta treaba cu forumu` ca inteleg. Ma bucur pentru voi ca sunteti intre cele doua forumuri, da` tu nu ai inteles ce zic io, nu invers.
DiNO
Moderatorul Celebru

Post by DiNO »

Bugy wrote:
Mai omule, dar io am zis ca ii puneti voi sa spuna ce spun? Astia automat zic ca e naspa tot ce e altfel decat ce se face in Hades pentru ca sunt lingai.

tu nu ai inteles ce zic io, nu invers.

E universal valabil ce am scris.

Userii de pe Forumul Hades, sunt in mare parte useri si pe Mafia93, sau alte forumuri vezi HipHopKulture,La Familia sau Facem deci faza cu lingai pica, pt ca nu compara nimeni materialele de la promovare cu materialele Hades.
EDIT: e ca si cum ai spune ca pe forumurile mafia93 sau La Familia, materialele sunt comparate cu discografiile BUG, respectiv La Familia . . .

Iar explicatiile pe care le cereti pt parerile "jenibil" "penibil" "naspa" "asa nu", sunt doar o chichita pt a discredita parerea in sine... uneori explicatiile nu isi au rostul.

E vorba de gust, dar asa s'au obisnuit toti sa se atace p'aici. e ok.
Last edited by DiNO on Mon Dec 22, 2008 3:55 pm, edited 1 time in total.
Image
Bugy
tanar

Post by Bugy »

DiNO wrote:

E vorba de gust, dar asa s'au obisnuit toti sa se atace p'aici. e ok.

Corect.

P.S.: Lingaii astia ling in functie de forumu pe care sunt activi in momentu in care posteaza ceva. ;)
Werther
Sturm und Drang

Post by Werther »

frate suntem foarte selectivi ... atata tot... noi ascultam numa cacat foarte tare , intelegi ... ce e ok nu avem pe repeat , numa banging. Suntem smecheri ...
Anto.
Psycho

Post by Anto. »

simti prost inseamna .

munca ta-> urechile mele . am tot dreptul sa spun daca e naspa sau nu.

e munca ta. ok.nimeni nu te-a pus sa o faci.
Bugy
tanar

Post by Bugy »

Hefa wrote:simti prost inseamna .

munca ta-> urechile mele . am tot dreptul sa spun daca e naspa sau nu.

e munca ta. ok.nimeni nu te-a pus sa o faci.

Da pe tine cine dracu te-a pus sa asculti? Simt ca tre` sa ma pis din nou. Ceva cu prostata. Vezi unde stai sa nu te stropesc.
Cine dracu esti tu sa-mi spui ca simt prost mai? Vezi-ti tu de treburile si de simtirile tale, ca nu esti Cristian Andrei sa judeci starile de spirit si esti un nimeni cand e vorba sa-mi judeci sufletu`.

In fine.

Am iesit sa simt prost. ;)

Sarbatori fericite.
Werther
Sturm und Drang

Post by Werther »

Pai si dupa ce sa-si dea seama coane ? Dupa titlu ? Se uita la titlu si decide daca asculta sau nu ?
Bugy
tanar

Post by Bugy »

Stefan P wrote:Pai si dupa ce sa-si dea seama coane ? Dupa titlu ? Se uita la titlu si decide daca asculta sau nu ?

Ultimu` post.

Da, consider ca titlul e sugestiv. Si pe sistemul:"nimeni nu te-a pus sa canti", nici pe el nu l-a pus nimeni sa asculte.
Da` nu am intrat aici sa ma cert, desi era clar, ca atunci cand intri pe forum la Hades nu poti sa nu te certi... io daca am sarit calu`, imi pare rau.
Am zis clar, cui nu-i place, sa fie sanatos, e clar ca n-o sa placa tuturor, poate n-0o sa placa nimanui, am zis doar ca nu am intrat aici ca sa fim jigniti, atata tot. E vorba de gusturi la urma urmei. Io consider ca piesele nu-s facute prost, doar ca ideile nu sunt pe placu` vostru`. Asta e parerea mea.

Ma duc sa bat porcu` ca nu mai e voie sa-l injunghiem.

Sarbatori fericite din nou.

P.S.: De atatea ori am zis asta cu sarbatorile deja ca o sa le aveti chiar cele mai fericite. =))
DiNO
Moderatorul Celebru

Post by DiNO »

Bugy wrote: Ultimu` post.

Da, consider ca titlul e sugestiv.
P.S.: De atatea ori am zis asta cu sarbatorile deja ca o sa le aveti chiar cele mai fericite. =))
Gangsta shit...

Sarbatori fericite si tie!
Image
Boka
"TaTy"

Post by Boka »

sunt smechere piesele fuck them bitches si that's that gangsta shit...pacat ca nu le promovati unde trebuie...Bugy,Danez e mai gangsta ca tine :lol:
Sagrada
tanar

Post by Sagrada »

mda..mersi boka...(nu e un concurs intre mine si bugy sa vedem care e mai gangsta)

va multumesc la toti..indiferent de parerile pe care vi le`ati dat in legatura cu ce facem...si asta e pentru ca ati avut rabdarea si curiozitatea sa ascultati...in rest...fiecare cu parerea lui...daca ar fi 1000 de reply`uri gen.."penibil , cacat , naspa"..nu m`as zvarcoli noaptea in somn..si nici daca ar fi 1000 reply`uri gen: "imi place , bv , s.a.m.d"...nu m`as umfla in pene..deci..imi e..egal ;)
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

asta e pur si simplu o melodie pe care ati facut-o pentru voi frate.
eu unul nu ma regasesc si nici nu ma voi regasi in asemenea versuri. nu e deloc ascultabila,nici macar la un bairam cand esti beat mort si nu-ti mai pasa de muzica pe care o asculti.
mie imi place gangsta rap-ul foarte mult,dar imi place gangsta rap-ul facut asa cum trebuie,de oameni cu credibilitate si cu talent muzical. incercati sa va cizelati putin si apoi reveniti cu alte piese.
sa stiti ca orice ati spune si ati nascoci,parerile oamenilor de pe forumul asta reprezinta intr-o mai mica sau mai mare masura CTC-ul pentru orice piesa postata aici,indiferent de stilul de rap abordat. Daca parerile postate sunt in marea lor majoritate pozitive,inseamna ca piesa chiar este foarte tare.
Eu unul postez rar la sectiunea asta,pentru ca mi-e lehamite numai cand vad ce nume de artisti isi aleg unii si cum pun problema si mai ales ce IQ le reiese din posturi.
Bucurati-va ca inca exista o mana de oameni dispusi sa-si piarda timpul ascultand asa-zisa muzica pe care o faceti. Daca tot cereti pareri,invatati sa admiteti cu demnitate si barbatie criticile ulterioare,altfel postati-va piesele in alta parte,unde oamenii de acolo sunt pe aceiasi lungime de unda cu voi,si toata lumea va fi mai fericita si o sa evitati contactul cu oameni de care poate voua va e scarba si de care nu aveti nevoie.
Bafta multa !
Viața e complexă și are multe aspecte.
NskY
#

Post by NskY »

Bugy, fara nici o suparare acum... dar de ce ati facut topicul asta ? scrie clar aici " PROMOVARE DOWNLOAD" aici postezi piese pentru a fi PROMOVATE si DOWNLOADATE... corect ? sa spui chestii gen "nu te`a pus nimeni sa asculti" nu e tocmai in regula...

cat despre limbajul folosit de userii de aici... nu vad de ce ar deranja... suntem repari toti, injuram toti... toti folosim cuvinte urate... ce naiba... e firesc... iar voi o ardeti gangsta dar va plangeti ca unu a zis "penibil" ?

nu stiu daca ce cantati voi e tare sau nu, refrenu imi place, dar nu e genu meu... nu e genu de rap pe care il ascult asa ca nu stiu cat de bine e realizat... oricum, bafta cu albumul si cu toate.

ideea ar fi sa raspundeti posturilor gen "de cacat" "nasol" "penibil" cu "ok... ms pt parere, neeeeext" nu cu "vorbeste frumos nu te`a pus nimeni sa asculti"
future
tanar

Post by future »

mie nu mi se pare normal ca uni sa raspunda doar cu "penibil" "jalnic" "jenant" sau cu chestii de genu, dak tot ai o parere, argumenteaz-o pt ca artistul respectiv sa isi dea seama unde a gresit, unde mai are de lucrat, sa vada ce nu place majoritatii si sa incerce sa skimbe sau nu acel lucru.cineva a zis ca nu e genu d piesa care ar asculta-o la un bairam nici dak e mort de beat.ai dreptate, mie mi se pare ca genu asta d piesa nu e facuta sa fie ascultata la bairam. ei vorbesc in piesele lor despre romania,despre realitate asa cum o vad ei. ascultatorul de hip hop din zilele noastre nu prea mai are respect pt artistul care il asculta.asculti ceva ce nu iti place, ok, stergi piesa si nu o mai asculti, dar nu te pui sa iti bagi pu$a in cel care a facut-o,pt ca asa cum a zis si bugy omu ala a muncit pt acel lucru,iar tu iti bati pu$a de el.. Bafta Bugy, bafta Danez, astept sa iasa albumu.
Numai bine tuturor!
Post Reply