Sagrada Familia - That`s that gangsta shit (promo album )

Linkuri catre melodiile voastre, albume free, productii, etc. Site-uri cu profil hip-hop

Moderators: dan, DiNO, NskY

Sagrada
tanar

Sagrada Familia - That`s that gangsta shit (promo album )

Post by Sagrada »

http://myspace.com/danez610

ascultati , radeti , criticati...la modu`.."toti sunt naspa..numa aia pe care ii ascultam noi sunt buni..pentru restu nu e loc da`i in slobo` "
tzele
spre 5000 de posturi, e ok

Re: Sagrada Familia - That`s that gangsta shit (promo album

Post by tzele »

Sagrada wrote:

ascultati , radeti , criticati...la modu`.."toti sunt naspa..numa aia pe care ii ascultam noi sunt buni..pentru restu nu e loc da`i in slobo` "
:D
deci esti constient ca materialul pe care il promovezi e slabut.
Sagrada
tanar

Post by Sagrada »

prietene..slabut , grasut..asta o sa decida lumea...
E.On Lockz
dimineata verific forumu

Post by E.On Lockz »

mi se pare slabut ce am auzit pe myspace. spor la treaba
"Oh, you're a hater? don't hate, congratulate!"
Alright, we'll celebrate when you make a track that's great, deal?
Alin-San
imun

Post by Alin-San »

penibil
Bugy
tanar

Post by Bugy »

trecut-au clipele monumentale ale minutului singur pe cadranul unui orologiu de cand am ispravit a audia pentru cea din urma oara acest strigat de lupta impotriva organelor de ordine si a oamenilor fara de capatai si, cu permisiunea dumneavoastra, iubiti si dragi concetateni, am sa imi exrpim si eu opinia:

- limbajul ticalos pe care cei doi il folosesc pentru a exprima ura, dejnadejdea si lipsa de speranta ca oamenii care locuiesc in aceeasi tara cu ei se vor insanatosi din nou la minte e exact ce trebuia pentru atingerea acestui scop.

Restu, sa se rezume la "Penibil", "Patetic"- ca am vazut ca e cool sa folosesti cuvinte romanesti aiurea, doar suntem "dastepti" toti prin tarisoara asta.

Parerea mea acum, despre cei care emit pareri in general e urmatoarea:
-oamenii dau play, dar uita sa dea delete la ideile preconcepute
-cand au vazut gangsta in titlu, automat cei care sunt antrenati sa spuna ca nu le place gangsta, vor spune ca e naspa
-daca nu e ceva ce seamana cu Buci, e naspa, pentru ca Buci e in Hades iar altii nu-s
-nimeni nu mai asculta de fapt mesajele, asa proaste cum sunt ele... pentru ca:"e pierdere de timp", dar daca e pierdere de timp nu-l mai pierdeti.

Sarbatori cum vi le doresc eu.
souljunk.fane
funk soul sensation

Post by souljunk.fane »

Bugy wrote:trecut-au clipele monumentale ale minutului singur pe cadranul unui orologiu de cand am ispravit a audia pentru cea din urma oara acest strigat de lupta impotriva organelor de ordine si a oamenilor fara de capatai si, cu permisiunea dumneavoastra, iubiti si dragi concetateni, am sa imi exrpim si eu opinia:

- limbajul ticalos pe care cei doi il folosesc pentru a exprima ura, dejnadejdea si lipsa de speranta ca oamenii care locuiesc in aceeasi tara cu ei se vor insanatosi din nou la minte e exact ce trebuia pentru atingerea acestui scop.

Restu, sa se rezume la "Penibil", "Patetic"- ca am vazut ca e cool sa folosesti cuvinte romanesti aiurea, doar suntem "dastepti" toti prin tarisoara asta.

-cand au vazut gangsta in titlu, automat cei care sunt antrenati sa spuna ca nu le place gangsta, vor spune ca e naspa
-daca nu e ceva ce seamana cu Buci, e naspa, pentru ca Buci e in Hades iar altii nu-s
-nimeni nu mai asculta de fapt mesajele, asa proaste cum sunt ele... pentru ca:"e pierdere de timp", dar daca e pierdere de timp nu-l mai pierdeti.

prietene, tu te droghezi ?

le. daca da , nu-s pentru tine
Bugy
tanar

Post by Bugy »

souljunk.fane wrote:
Bugy wrote:trecut-au clipele monumentale ale minutului singur pe cadranul unui orologiu de cand am ispravit a audia pentru cea din urma oara acest strigat de lupta impotriva organelor de ordine si a oamenilor fara de capatai si, cu permisiunea dumneavoastra, iubiti si dragi concetateni, am sa imi exrpim si eu opinia:

prietene, tu te droghezi ?

le. daca da , nu-s pentru tine

De ce intrebi?
greuceanu
:lol:
Location: la 22 grade 33' longitudine estica si 44 grade 38' latitudine nordica

Post by greuceanu »

Acu' tre sa apara unu sa zica: "V-am zis sa nu intrati pe hades..."
Cat despre piesa... nu imi place.
Image
christian k.
vatraș local

Post by christian k. »

nu v-am zis sa nu intrati pe hades, dar nu v-ati gandit la toti haterii astia frustrati care se leaga de oricine care apare la promovare? urat urat urat.

salut gheara.
Image

PROUDLY LOSING MONEY SINCE 2008!
Werther
Sturm und Drang

Post by Werther »

Numa' ca... nu prea e muzica baieti!
Chewbacca2
hanzo

Post by Chewbacca2 »

Stefan P wrote:Numa' ca... nu prea e muzica baieti!
Nu prea e muzica BUNA.
Sau ma rog, nimic special, din niciun punct de vedere.

Bugy, si restul... Hades nu'si platesc 'forumistii', de ce i'ar proslavi deci acestia pe ei?
In rest, de idei preconcepute nu se va putea scapa niciodata.
Contele
tanar

Post by Contele »

Jenant
Rainbows And Lsd
dimineata verific forumu

Post by Rainbows And Lsd »

"ma pis pe banii tai ca tu nu-i ai, bai"

"ma pis pe galaxie pe atomi si pe tine" OOUUU

amenzi neplatite. now that's ganxta

oricum eu sunt fan. baietii reprezinta
anyhow, the wine goes down good and
as long as there's enough of that
maybe we can make a comeback on the next piece
of paper.
Bugy
tanar

Post by Bugy »

Chewbacca2 wrote:
Stefan P wrote:Numa' ca... nu prea e muzica baieti!
Nu prea e muzica BUNA.
Sau ma rog, nimic special, din niciun punct de vedere.

Bugy, si restul... Hades nu'si platesc 'forumistii', de ce i'ar proslavi deci acestia pe ei?
In rest, de idei preconcepute nu se va putea scapa niciodata.

Nu trebuie sa-i plateasca. E ceva normal ca pe orice forum de gen sa fie proslaviti Hades sau Mafia sau al cui e forumu`. Nu e vorba de plati.

Acuma lumea poate nu intelege ca rapu` e de mai multe feluri, nu` trebuie doar sa te bati in metafore ca sa zici ca e rap. Din punctul meu de vedere, daca io asta simt, nu poate sa vina un zabalos sa spuna ca e jenant, ca io asta simt si gata. Ca nu o fi pe placul sau, e o alta treaba. Mie unu imi place sa exprim ce gandesc pentru ca eu gandesc si nu ma ascund dupa DEX ca s-o fac. Daca folosesc cuvinte comune si zic simplu:"Ma pis pe banii tai" e pentru ca asa e. Pana la urma noi am cerut niste opinii, nu sa fim jigniti. Cum te-ai exprimat tu sau inca vreo 3, 4 la topicu asta, a fost ok, dar mereu exista cate unu ce face spume: FRATILOR, NU VA OBLIGA NIMENI SA ASCULTATI DACA NU VA PLACE.

Adica na... zic si io... daca unii considera ca e naspa... sa ia in calcul totusi ca e munca unora si unii isi pun gandurile lor pe piese... si in rapu actual tot mai rar oamenii spun exact ce simt ei... ca toti spun ce e trendy. Numa` ca da, asta e, astia care se exprima cu un limbaj comun si vorbesc despre aspecte ciudate din viata cum ar fi: sa fi sarac, sau sa fi victima sau martorul unor abuzururi facute de oamenii in uniforma care practic sunt platiti sa ne fie subordonati, nu sefi, care sunt martorii prostiei, care vad discutii despre gangsta-rap purtate de oameni care poarta ochelari de cal si oricum nu-l inteleg...

Oricum, eu unu` le multumesc celor care au incercat si au reusit sa fie oameni normali cand au judecat piesele acestea. Pentru restu` ce sa zic... sa faca misto, sa se considere detinatorii adevarului absolut... ei sa considere asta si eu voi considera ca sunt limitati.

Numai bine.
Post Reply