Leasa Dragos - Servicii de consultanta (LP)
-
- dimineata verific forumu
Inteleg ce spui si sunt de acord, ca de'.. asa am trait si eu. Dar...Cruz wrote:poate oi fi io mai nostalgic sau ceva de genu ...dar chiar am crescut altfel noi si e chestie de generatii nu de vremuri...zilele trecute m-am intalnit cu pustiu unui prieten de familie ..are vreo 10 ani ...l-am intrebat ce face... si nici macar nu mi-a raspuns bine sau prost sau sa se rusineze (cum mai fac unii) ...mi-a zis direct ...am un joc cu monstrii si tu tragi cu pistolu...faza de genu sa-ti dai cu palma-n frunte si sa o scurgi pe fata asa ....si nu ,nu-i retardat copilu ...in alta ordine de idei maidanu din spatele blocului meu era plin tot timpu din martie pana in septembrie tarziu...acum vezi doi trei insi isi plimba cateii si aia au de la 25 de ani in suse trist man foarte trist...se intampla o mare robotzeala a populatiei
cand spun ca e vorba de diferente intre vremuri si nu intre generatii ma refer ca nu-s de vina copiii/adolescentii de astazi ca s-au nascut mai tarziu. Vrei sa spui ca daca tu aveai 10 ani acum (la fel ca pustiu' din exemplul tau) nu te jucai pe calculator and shit ? colectionai turbo si te jucai cu o minge de cauciuc ?

Sunt alte vremuri, atata tot, si copiii se bucura de ele cum vor/cum pot si cum o fac majoritatea.
Si voi astia de 22-24 care suferiti atat de nostaligie, ganditi-va ca acum cand va plimbati pizdele cu impresii in masini nemtesti - generatia trecuta abia isi permitea o bicicleta.

Asta e, unii s-au nascut mai tarziu, altii mai devreme ca noi - au apucat alte vremuri, alte "trenduri", alte posibilatati. Sa-mi bag pula, nu se plang parintii vostri ca abia apucau sa mearga la mare in concediu, si va plangeti voi ca pustii nu mai colectioneaza turbo dar se joaca cu monstrii

In fine, fuckit.. offtopic aiurea pe subiectu' lu' Leasa. Bafta cu albumul omule.
genu de discutie care cred ca a existat in toate timpurile si va mai avea loc de inca nu stiu cate mii de ori si intotdeauna cei care vin din urma vor da dreptate celor mai in varsta, cand ajung la anii lor. e axioma deja ca te cam apuca nostalgia odata cu trecerea anilor, iar cand esti liber ca pasarea cerului si nu ai nicio grija decat scoala, ca o fi liceu sau facultate, iei toata treaba foarte usor.
si da, tare piesa. te cam apropii de 30 dupa versuri sau ma insel?
si da, tare piesa. te cam apropii de 30 dupa versuri sau ma insel?
- Pawkily
- fratele meu tu esti baiat
Foarte tare piesa asta...
Cum era turul frantei?
Cum era turul frantei?

"In mare, imi bag picioarele in spatiu, cu timpul am eu probleme."
http://3marafeturi.wordpress.com/
http://3marafeturi.wordpress.com/