Fire Club in fiecare duminica

Hip hop events ... here, there, everywhere ...

Moderator: dan

MeHigh
adevarat sa mor de nu

Post by MeHigh »

ce distractie pe voi :lol:
vand...
maharitza
un domn / doamna

Post by maharitza »

abia astept 8)
dincolo de masti ne ascundem prea des sufletul ranit
dan
Pop

Post by dan »

Dia wrote:`ai maaaa....iar petreceri in Fire ? Iar ascultam muzica mishto ? Iar ne distram?Iar dansam ? Iaaaaaar??? CE BINEEEEEE !!!! :)))
lasa diana ca iti stric eu tot cheful.... incepand cu aceasta duminica :lol:

bafta la evenimente duminica in fire... sper sa tina cat mai mult! :D
Iooana
fratele meu tu esti baiat

Post by Iooana »

YEEEEEEEEEEEEEEEEEEE \:D/ im so happy
deabea astept
Image
Image
Blu
trendi fensi cul

Post by Blu »

tu esti tipa careia i se vedea fundul cu ajutorul blugilor cu super joasa talie ?:)) (la afu-ra) suuuuper

on topic : sper sa ajung si eu intr-o anume duminica,dar cand va fii mai cald,sa nu fac vreo pneumonie in tren :D

p.s. La multi ani :)
esti penal
Vicentiu
WebMasteraie gen

Post by Vicentiu »

daaa... ne-am foarte distrat de un tip care beat fiind baga semne gen "west coast" si se uita fix in perete, canta (el stie ce, nu avea treaba cu melodiile), avea prieteni imaginari, canta la sticla (gen microfon), avea publicul lui imaginar... apogeul l-a atins cand a varsat din bere si a inceput sa se inchine, cred ca vorbea cu 2pac... :lol:

m-am simtit din nou acasa, same old friends, same good music... ne vedem duminica viitoare, pe zona! 8)
creTzu
aka Cascarino sau Nelu

Post by creTzu »

ala e THE MAN
rapthor
un domn / doamna

Post by rapthor »

:lol: :lol: ..ce tare omu'trebuia sa-l intrebatzi o sanatate..poate va punea o vorba buna acolo..SUS!!!
Soarentabil
/\/\/\/

Post by Soarentabil »

Sigur era beat ma ? :lol:
tux
since '91

Post by tux »

ba, na, scuzati, nu am vrut sa ajunga pana acolo...
awaky
i'm the scatman

Post by awaky »

bagati niste melodii Dagga de pe nou album duminica acum ?
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

omuletu' wrote:bagati niste melodii Dagga de pe nou album duminica acum ?
cea cu stoe
muie copos
bogdan_z57
tanar

Post by bogdan_z57 »

plm... tare si pe la bacau cand vedem si noi un show cu veritasaga si nu numai... ????
Kremlin
Still a Late Night fan

Post by Kremlin »

cand ii cheama cineva de la bacau pe baietzi (asta dupa ce a vbit la un club sa cante,etc )...nu cred k o sa fie prea curand though :)
Show a la Krem @ Facebook:
Image
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Urban Groove prezinta "Live @ Recreate" - exclusiv

Post by BRUGNER_okocha »

Către oamenii noştri:

Odată cu punerea bazelor showului nostru, ne-am dat seama, că posibilităţile de promovare a muzicii hip hop sunt mult mai mari dec??t ?®n mod normal atunci c??nd ai la dispoziţie spaţiu de emisie la TV. Ne-am g??ndit atunci, că am putea scoate un material cu liveurile trupelor care au performat ?®n studio la Recreate. Materialul pe care probabil ?®l ascultaţi acum reprezintă rezultatul unui an ?®ntreg de muncă, care ne-a adus enorm de mari satisfacţii de ordin sufletesc. Oamenii aflaţi ?®n preajma noastră ştiu despre ce este vorba. De c??te ori nu a dormit Undoo la Recreate? De c??te ori Platon a tot „rendatâ€? emisiuni?? De c??te ori am mers la tv kk cu dvd playerul lui Hefe ca să ?®ncărcăm emisiunea? De c??te ori am fost „săpaţiâ€? de cel care ?®ncărca casetele? Ce emisiune de rap din lume a mai avut in cadrul ei melodii gen Iris Maxima sau Peter Gabriel??? Pe de alta parte, ne stăruie şi acum ?®n g??nd celebra afirmaţie cu care am debutat la tv kk: „Lăsaţi mă băieţi că dacă merge totul bine, parcă nu e aşa frumos!â€?. Ea aparţine unui director de post de TV, bine cred că povestea e cunoscută de cei care ne urmăreau emisiunea.
Destul de putină lume a scris pe urban.groove.tvklumea@gmail .com, c??nd nu erau concursuri cu premii. Cei care totuşi au facut-o, ori m-au ?®njurat pe mine (surprinzător de puţini faţă de c??ţi mă aşteptam eu), ori au scris să se pl??ngă de invitaţii emisiunii. Rubrica „Din SUBâ€? a st??rnit cele mai mari controverse. Aş vrea să explic un pic rostul şi ?®n acelaşi timp, „politicaâ€? acestei rubrici. ?Žncă de la ?®nceputul emisiunii, mi-am propus să fiu total imparţial faţă de cei care ne solicitau ajutorul. De aceea, am decis că publicul este cel care trebuie să judece dupa prestaţia live a trupei dacă e ceva de capul ei sau nu. Acest lucru nu a ?®nsemnat fuga mea de responsabilitate, cum poate au crezut unii, ci doar pur şi simplu imparţialitatea mea incontestabilă.
Foarte multe noi proiecte au fost abandonate, odata cu desfiinţarea show-ului. Ne propusesem să difuzăm emisiunii integrale dedicate unei trupe semnificative pentru istoria hip hopului. De asemenea, deja aproape montasem un top al pieselor rom??neşti cu videoclip. S-au dus pe apa D??mboviţei toate. Se pare ca Urban Groove şi Rockada vor reveni, ?®nsă vom comunica toate detaliile la momentul potrivit.
?Žntre timp, nu ezitaţi să ne contactaţi pe mail [email protected] sau pe www.myspace.com/urban_groove.

Urban Groove prezinta �Live @ Recreate� – mixtape exclusiv. Va multumim pentru intelegere! Va uram auditie placuta!

ImageImageImageImage

Megaupload
Partea 1
Partea a 2-a

BigUpload.com
Partea 1
Partea a 2-a

Rapidshare.com
Partea 1
Partea a 2-a
Last edited by BRUGNER_okocha on Wed Jan 17, 2007 3:20 pm, edited 5 times in total.
Post Reply