Leasa Dragos - Altfel

Linkuri catre melodiile voastre, albume free, productii, etc. Site-uri cu profil hip-hop

Moderators: dan, DiNO, NskY

iustinescu
spre 5000 de posturi, e ok

Re: Leasa Dragos - Altfel

Post by iustinescu »

Leasa wrote:
ce-ti mai plac pacaneleleeeee :lol:
Leasa

Post by Leasa »

andiustin wrote:
Leasa wrote:
ce-ti mai plac pacaneleleeeee :lol:

Nu-mi plac... dar cred ca ma bag la un black jack pe gamebookers :)))
Adverss wrote:Dlagos ?! Ai facut cunostinta cu Cluju? fiindca asa am auzit ...
Clujul este un oras minunat. Ma voi intoarce acolo in curand si de-abia astept asta. Astept sa ma intorc la Cluj ca un copil in asteptarea unei ciocolati...

In alta ordine de idei, pe site-ul meu http://www.leasa.ro puteti asculta cea mai tare piesa pe care ati ascultat-o in viata voastra ;)
Inocent

Post by Inocent »

E foarte misto piesa :D

Adica asta:

Leasa

Post by Leasa »

Am terminat filmarile pentru videoclipul piesei "Piatra filosofala", iar incepand din 25.05.2011 lansez campania "Dati-mi tag" - in Bucuresti, ce face parte din metodele de promovare pe care le-am ales pentru albumul "ALTFEL" pe care urmeaza sa-l lansez in septembrie. Mai multe amanunte gasiti pe site-ul meu http://www.leasa.ro

Image
Leasa

Post by Leasa »

Dati-mi tag! Incepand de astazi, intre orele 5:00 si 23:30, va astept la statiile de metrou Pta Unirii 2 (peronul spre Universitate) si Crangasi (peronul spre Eroilor). Luati-va aparatul foto, faceti poze alaturi de mine, urcati-le pe facebook si dati-mi tag.
Leasa

Post by Leasa »

Image

Image

Pe 2 iunie, pe site-ul meu http://www.leasa.ro - dau spre vizionare videoclipul piesei "Piatra filosofala" Va doresc mult succes in tot ceea ce faceti cu conditia sa fie ceva constructiv!
Leasa

Post by Leasa »

James Carter
Mugiwara

Post by James Carter »

Caterinca. :lol:

"Piesa asta-i ca masina, nu-ti trebuie dar o vrei." :lol:

FZR!
pra pra
Leasa

Post by Leasa »

Multumesc pentru mesaj Tezeu. Esti un om extraordinar. La fel ca toti cei care posteaza pe acest minunat forum care ne formeaza ca oameni!
Fu2-10Gura
rapperu vostru preferat

Post by Fu2-10Gura »

Leasa, excluzand piesa, tu iti dai seama cam cat de penibil e clipul ala?
h. kissvelvet
dimineata verific forumu

Post by h. kissvelvet »

Fu2-10Gura wrote:Leasa, excluzand piesa, tu iti dai seama cam cat de penibil e clipul ala?

:lol: cuvant
iustinescu

Post by iustinescu »

Leasa, daca vrei sa faci o caterinca, fii man si tu mai relaxat :). M-am uitat la clip cap-coada si nu cred ca te-am vazut clipind nici macar o data :shock:. De ce esti atat de crispat? Cred ca si un angajat de la mc zambeste mai mult.... si nu-s rautacios
Leasa

Post by Leasa »

Fu2-10Gura wrote:Leasa, excluzand piesa, tu iti dai seama cam cat de penibil e clipul ala?
kripo wrote:

:lol: cuvant
Amandoi sunteti niste oameni deosebiti, iar parerea voastra conteaza foarte mult pentru mine. Eu stiu doar ca e un videoclip care unora le pare penibil, altora nu le pare penibil. Balegaru de vaca pentru unii e o balega ce pute, pentru altii e cel mai bun ingrasamant. La mine la tara, in satul in care am copilarit, Vlad-Tepes, jud. Giurgiu, sunt case vechi de peste 50 de ani, care au rezistat cutremurelor, construite din balegar de vaca. Va multumesc pentru mesaj si va mai astept cu foarte mare drag.

andiustin wrote:Leasa, daca vrei sa faci o caterinca, fii man si tu mai relaxat :). M-am uitat la clip cap-coada si nu cred ca te-am vazut clipind nici macar o data :shock:. De ce esti atat de crispat? Cred ca si un angajat de la mc zambeste mai mult.... si nu-s rautacios
Iti multumesc pentru sfaturi andiiustin si pentru faptul ca ti-ai gasit timp sa analizezi in detaliu. Pe viitor este posibil sa tin cont de sfaturile tale. Inca o data multumesc foarte mult.

Mai astept si alte pareri!
h. kissvelvet
dimineata verific forumu

Post by h. kissvelvet »

deci iti compari clipul cu un balegar de vaca si speri sa fie din cea de-a 2-a categorie?
Nerub
'tall ass punk'

Post by Nerub »

Instrumentalul are acelaşi caracter crispat de care spunea andiustin, pe care îl observ şi în felul în care vorbeşte Leasa pe forum de ceva timp. Care-i treaba, man?
Post Reply