3 ANI de HADES + concert AFU-RA

Hip hop events ... here, there, everywhere ...

Moderator: dan

Locked
Jepcar
un domn / doamna

Post by Jepcar »

Mi-a placut cum s-a auzit Afu-Ra ca de vazut nu stiu daca l-am vazut de 2-3 ori . Pacat ca a lasat piesa "Why Cry" la sfarsit . A rupt pe "Defeat" si pe "Equality" , "D&D Soundclash" , "Monotony" .

De la Hades mi-au placut : AD LITTERAM , KATANA , KST , USM . (cu mentziunea ca nu am vazut prestatzia lu Paulica )

Raman cu gustul amar ca suntem o tzara mica si cu posibilitatzi reduse. As fi vrut sa vad show-u asta la Polivalenta . Poate dupa integrarea in UE va iesi ceva , daca nu , propun ca inainte de urmatoarea miscare de genu asta sa facem un fel de CUTIA MILEI si sa trimitem totzi REPARII din tzara cate 1 RON ptr o organizare mai buna ! Nu acuz organizatorii .... ce vina au ei ca Romania e saraca ?

P.S. Frate .... CINE S-A BASHIT IN HALU ALA IN SPATE ??? Cine a tras bashinile alea cred ca a mancat cruci de cimitir .... ca prea candea frate .... :) :) :) Vorba lu Preacher : MUZICA SE SIMTE !!!
www.gamextv.ro

www.gamextv.ro/es/

http://www.next-please.ro

neXtplease! FIFA powered by : Razer , GameX TV , GSP.RO
adapter
moderator astea

Post by adapter »

haha, ala a fost colega lu' preacher :lol:
preacher
o viata pe forum

Post by preacher »

tu?
99.9%
sadclown
dimineata verific forumu

Post by sadclown »

a!si am uitat sa mai adaug ceva.un gest urat este cabnd gasesti un portofel,il golesti de bani si il arunci afara.absolut dezgustator.........ma abtin de la alte comentarii.nu credeam ca au fost printre noi aseara astfel de oameni :? :evil: :arrow:
duceti-va in pastele mamii voastre
http://genencretzite.blogspot.com/
adapter
moderator astea

Post by adapter »

Cristian-San wrote:tu?
nu ma, Dani

si ca o parere de ascultator oarecum frustrat: mai mult mi-a placut afterpartyul.
DexStaR
The Drunken Master

Post by DexStaR »

super nasol...mie mi-au ciordit telefonul la summer jam :(
peepee in ya girl's eyebrow
Werther
Sturm und Drang

Post by Werther »

Super tare aseara mi-a placut Afu-Ra...mai ales ca a bagat Equality ... puteam sa mor dupa ce se terminase piesa aia nu mai conta nimic :lol: :lol: ...iar super show DAGGA coaieee Pap Pap Paaap ... Chestia cu pogo... eu unul sunt de acord sa se faca.. e foarte tare si reprezinta principalul mijloc al publicului de a-si arata ardoarea pentru respectiva Trupa/Mc..doar ca... a fost prea mic clubu :(

Personal nu mi-a placut prestatia lui Criss Blaziny ... si vroiam sincer sa vad Funktastics,oamenii sunt superi tari live.In rest toate trupele au aratat ce se putea mai bun. Iar o chestie personala ... legata de Micutzul Coaie ... nu cred ca trebuia bagat in show.

Respect Hades... foarte tare spectacolul .... La Multi Ani !
sunrah
.

Post by sunrah »

nu stiu de ce mai scriu, dar simt nevoia. nu ma simteam prea bine ieri, credeam ca va fi un dezastru concertul (pentru mine). Norocul meu a fost sa-l aud pe Kweli in timp ce coboram scarile: Yo, just relax, take it easy slow down / I had this, I had this friend of mine / Who just, you know, he was movin too fast, yaknawimsayin? / I told him to slow down, he said the sun don't chill / I said, I said still, I said still, you gotta / Just appreciate life, sit back, don't let it fly right past you / No matter what go on I'm still gettin mine / No matter the year, no matter the place, no matter the time.. Era imposibil sa nu-mi revin! ma rog.

chiar daca n-am experienta, la evenimentele hip hop, ma retrag deobicei din crowd. la ce voce am, oricum ma vede, ma aude (daca vreau), aseara demonstrandu-mi asta :lol: n-am pretentii de la nimeni sa nu-mi sara in cap, m-am vazut pe mine la Raekwon cum ma desfasuram - stand in spate - mai ca lesinam, ii inteleg. Kombat, puneti si voi afis pentru fetele ce vin la concerte, ca mai sunt domnisoare care-s prinse in mijloc si vorba aia.. take me where the air is clear i dont really know where but I know its not here!

asa, cei din bulgaria, chiar daca stateam de vorba in timpul prestatiei lor, sincer, n-au nimic. Oricum, in Bulgaria, sunt 3 trupe bunicele sa zicem, dintre care fac si ei parte - NOT! La o piesa mi-a placut productia (cred). Un stil prea uniform => nu pe gustul meu. Sunt cu mult in urma noastra, iar noi, in plus, mai avem si-un geniu! Dar e ok, le intra la biografie c-au cantat in deschidere la Afu-ra, urmand sa mergem in Bulgaria sa vedem o trupa hades prestand in deschidere la Dilated Peoples (ex.)

Vine si momentul culminant cand Afu-ra intra pe scena, iar crowdu' mai putin intra in el, cum se mai impingeau, chiar aducea atmosfera a anii 80.
O domnisoara cu aripi a aterizat exact langa mine, distrusa, probabil fusese calcata in picioare.. pe viitor, la concerte d-astea sa aveti armura la voi ca nu se stie. Prestatia a fost buna, a avut vreo 10 secunde in care am ramas neclintita, mie-mi placeau piesele mai laid back ale lui, dar in astea 10 secunde a dat mai rapid ca niciodata. Bineinteles, m-am simtit extraordinar pe tot parcursul show'ului. Pacat ca de atata oboseala n-a mai fost in stare sa faca niste demonstratii taekwondo, care au fost inlocuite pana la urma c-un interviu, prin urmare, sunt totalmente multumita!

Multumesc lui Brugner pentru poza, haha, si-a dat si cohelarii jos :lol:
lui Mihnea pentru setul excelent, si nu in ultimul rand persoanei ce a lasat portofelul pierdut la intrarea din fire, macar atat.

La Multi Ani Hades!
you just never know when you're living in a golden age.
yoz
tanar

Post by yoz »

pai, dupa concertul promoe am inceput sa ascult mai mult promoe, ceea ce nu se poate spune si dupa concertul cu afu.

totusi, am luat autograf de la el (inainte sa inceapa sa cante) si mi-au placut piesele clasice (equality, d&d soundclash) si alea mai reggae, dar mi s-a parut oarecum monoton - eram si mai obosit si poate d-aia?. oricum, o experienta buna si la mai multi artisti hh tari in .ro:)

pacat ca:

- a fost in fire (dar stiam la ce sa ma astept asa ca am stat cocotzat pe un scaun si l-am vazut si la fatza. de ce dracu' o ardea cu ochelari de soare nushtiu, era mai dragut fara)
- a inceput la 1:30 afu-ra, dar e ok trecem peste

:P
http://www.oricum.ro - Cultura urbana, atitudini si idei
strabunicutza
Bandit Queen

Post by strabunicutza »

A venit si randul meu :D sa imi spun parerea
Mi-a placut la nebunie Afu Ra... sper sa revina cat de curand.
Nu mi-a placut locatia nu ca nu imi place fire club, dar pt ca stiati ca o sa fie lume nu ar fi stricat un loc mai mare, pacat de oamenii din fundul clubului ... dar asta acum nu cred ca are vreo importanta.
Nu pot sa inteleg cum ati putut sa urcati pe scena inainte de afu ra pe nimeni altul decat MICUTUL Coae sau cum i s-o scrie numele, oare ce o fi zis afu ra ... pe mine una pustiul ala m-a scos din sarite, dar o sa caut sub lui si imi zic acolo parerea.
Mi-au placut la nebunie urm trupe:
VeritaSaga
Ad Litteram
Dagga
urmati de KST si Cast... a fost un concert fain!!!
La Multi Ani Hades Records
revin cu poze :)
cafteala
official QB murderer

Post by cafteala »

Dagga a avut o prestatie foarte tare! Una dintre cele mai tari, dupa parerea mea!
micutul_worm
tanar

Post by micutul_worm »

PACAT! MARE PACAT ! Dezamagire totala ! ..... ce sa intamplat aseara nu poate demonstra decat ca publicul "hip-hop" din Romania nu este format decat din pusti inca la pubertate, din copii care asculta Hip-Hop pentru ca asa este trendi cand atarni chill in Romana sau pe scarile TBN-ului in timp ce dai rime facute acasa cu dictionaru'n brate. Lasand filozofia la o parte, evenimentul asta l-am asteptat de vreo' 5 ani incoa'. Nu imi puteam dori nimic mai mult decat sa fiu in public cu o mana ridicata inconjurat de sute de oameni flancati de patru boxe si cu afu-ra pe scena sa ne duca la extaz pe equality. Din pacate acest vis sa spulberat in momentul in care "miezul" publicului a inceput sa se impinga si sa se "transforme " in cel mai urat mod posibil, mod pe care multi il numiti "pogo". Am fost nevoit sa impart pumni in ficati si in rinichi mai mult decat mi-am dorit pentru a putea iesi din publicul care " sustine miscarea ". ....... Am vazut fete iesind din "public" cu lacrimi de crocodil, am vazut baietii care nu ascultau 50cent cand a intrebat af-ra dar aveau tricou cu el, am vazut ......... .

Inca odata : PACAT ! .... nu imi pare rau ca am fost. Este o experienta pe care nu o voi mai repeta nici daca vine Bambaataa !. Am fost la petreceri D&B si astfel de public nu am intalnit in viata mea.

La multi ani Hades si pe viitor ganditi o metoda prin care publicul sa fie selectat. Macar sa nu mai fie lasati cu ghiozdanele alea in care isi baga prosoape sau mai stiu eu ce doar sa le tina in spate ca asa e " trendu' "
Alin-San
imun

Post by Alin-San »

sadclown wrote:a!si am uitat sa mai adaug ceva.un gest urat este cabnd gasesti un portofel,il golesti de bani si il arunci afara.absolut dezgustator.........ma abtin de la alte comentarii.nu credeam ca au fost printre noi aseara astfel de oameni :? :evil: :arrow:
se mai intampla ... eu cum l-am gasit asa i l-am dat lui wigguh ... si ca era sa uit, pace pentru Ron si pentru baietii din Iasi cu care am indurat frigul la gura de metrou, pentru cei din Constanta, pentru nepotii din Brasov etc.
jamaicanrudebwoy
tanar

Post by jamaicanrudebwoy »

frate...a fost prea tare aseara(exceptand locatia si oamenii care incercau sa se bage in fata fiind si aglomeratie)..unui tovaras d`al meu i s-au furat niste bani...oricum,mi-a placut atmosfera si trupele :dagga,veritasaga,kst,usm,katana,cast si cam atat...
mi-am luat si autograf de la vlad dobrescu :D
de afu-ra nush ce sa zic...daca l-am vazut o secunda e bine(prestand) ca imediat cum a intrat afu-ra a inceput lumea sa se impinga si am iesit d`acolo...
mi-a placut why cry,mel lui gentleman-intoxication,defeat,d&d soundclash si readjustment..pacat ca nu l-am vazut pe afu cantand..poate ati filmat vreunu si le dati pe forum..
mai multe n-am ce sa zic decat, la multi ani hades!!! si inca 1000 de ani pe beat :D
Pazea tovarashelor ca USM va fute !!!
bboyspdy
sub.solist

Post by bboyspdy »

Image

Download // toata arhiva cu poze.
Locked