nu stiu de ce mai scriu, dar simt nevoia. nu ma simteam prea bine ieri, credeam ca va fi un dezastru concertul (pentru mine). Norocul meu a fost sa-l aud pe Kweli in timp ce coboram scarile:
Yo, just relax, take it easy slow down / I had this, I had this friend of mine / Who just, you know, he was movin too fast, yaknawimsayin? / I told him to slow down, he said the sun don't chill / I said, I said still, I said still, you gotta / Just appreciate life, sit back, don't let it fly right past you / No matter what go on I'm still gettin mine / No matter the year, no matter the place, no matter the time.. Era imposibil sa nu-mi revin! ma rog.
chiar daca n-am experienta, la evenimentele hip hop, ma retrag deobicei din crowd. la ce voce am, oricum ma vede, ma aude (daca vreau), aseara demonstrandu-mi asta

n-am pretentii de la nimeni sa nu-mi sara in cap, m-am vazut pe mine la Raekwon cum ma desfasuram - stand in spate - mai ca lesinam, ii inteleg. Kombat, puneti si voi afis pentru fetele ce vin la concerte, ca mai sunt domnisoare care-s prinse in mijloc si vorba aia.. take me where the air is clear i dont really know where but I know its not here!
asa, cei din bulgaria, chiar daca stateam de vorba in timpul prestatiei lor, sincer, n-au nimic. Oricum, in Bulgaria, sunt 3 trupe bunicele sa zicem, dintre care fac si ei parte - NOT! La o piesa mi-a placut productia (cred). Un stil prea uniform => nu pe gustul meu. Sunt cu mult in urma noastra, iar noi, in plus, mai avem si-un geniu! Dar e ok, le intra la biografie c-au cantat in deschidere la Afu-ra, urmand sa mergem in Bulgaria sa vedem o trupa hades prestand in deschidere la Dilated Peoples (ex.)
Vine si momentul culminant cand Afu-ra intra pe scena, iar crowdu' mai putin intra in el, cum se mai impingeau, chiar aducea atmosfera a anii 80.
O domnisoara cu aripi a aterizat exact langa mine, distrusa, probabil fusese calcata in picioare.. pe viitor, la concerte d-astea sa aveti armura la voi ca nu se stie. Prestatia a fost buna, a avut vreo 10 secunde in care am ramas neclintita, mie-mi placeau piesele mai laid back ale lui, dar in astea 10 secunde a dat mai rapid ca niciodata. Bineinteles, m-am simtit extraordinar pe tot parcursul show'ului. Pacat ca de atata oboseala n-a mai fost in stare sa faca niste demonstratii taekwondo, care au fost inlocuite pana la urma c-un interviu, prin urmare, sunt totalmente multumita!
Multumesc lui Brugner pentru poza, haha, si-a dat si cohelarii jos

lui Mihnea pentru setul excelent, si nu in ultimul rand persoanei ce a lasat portofelul pierdut la intrarea din fire, macar atat.
La Multi Ani Hades!
you just never know when you're living in a golden age.