PROMOE (Looptroop) pe 4 noiembrie la Bucuresti

Hip hop events ... here, there, everywhere ...

Moderator: dan

Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

mihai.lazar wrote:De astazi dupa-masa bilete in Bucuresti la:

- barul clubului B-52 (Str. Popa Tatu nr. 4)
- magazinul Rulez (Str. Stirbei Voda nr. 87 A)
De azi dupa ora 19.00 bilete si la H2O Coffee Shop din Bucuresti Str. Bacani-Blanari nr.3-5 (Zona Lipscani)
Last edited by Bazooka Joe on Fri Oct 27, 2006 10:51 pm, edited 1 time in total.
muie copos
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

mihai.lazar wrote:
Ora 19.00 Universitate - iesirea de metrou dinspre TNB.
Adunare generala pentru lipit afise si impartit flayere ... care se plictiseste pe-acasa si vrea sa dea o mana o ceva de ajutor e binevenit
valabil si pentru azi
muie copos
Vicentiu
WebMasteraie gen

Post by Vicentiu »

mihai.lazar wrote:
mihai.lazar wrote:De astazi dupa-masa bilete in Bucuresti la:

- barul clubului B-52 (Str. Popa Tatu nr. 4)
- magazinul Rulez (Str. Stirbei Voda nr. 72)
De azi dupa ora 19.00 bilete si la H2O Coffee Shop din Bucuresti Str. Bacani-Blanari nr.3-5 (Zona Lipscani)
- magazinul Rulez (Str. Stirbei Voda nr. 87A)
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

Chiar azi m-am dus la Rulez si pot sa va asigur ca mai sunt destule belete :D Asa ca tot ce ramane de facut e sa cumparati,sa cumparati si iar sa cumparati :)
Viața e complexă și are multe aspecte.
KwR
piesa gen

Post by KwR »

Image baaaah m-am plimbat azi pe shtirbei voda incepand de la nr 4 pana la 87A <-- acolo se afla magazinu`... in concluzie va putezti da seama shi anume ca domnul mihai ne minte cu nerushinare tz tz tz

ontopic: mi`am luat bilet astea

p.s. vreau shi io sa lipesc afisheeeeee
cand tu zici critici io zic man-ca-tori
Dia
un domn / doamna

Post by Dia »

Operatiunea "Lipit afishe" de azi era sa se termine cam rau :lol: multumim politistului ca a aprins farurile sa vada baietii unde lipesc ... :lol: Incredibil ! Brigada Hades o arde aventuros :)))
In alta ordine de idei , au ajuns biletele si la H2O... dar eu tot din Fire imi cumpar... :) Trendy Guy...sa aduci duminica bilete 8)
Daniel-San
Splashinator

Post by Daniel-San »

Dia wrote:Operatiunea "Lipit afishe" de azi era sa se termine cam rau :lol: multumim politistului ca a aprins farurile sa vada baietii unde lipesc ... :lol: Incredibil ! Brigada Hades o arde aventuros :)))
In alta ordine de idei , au ajuns biletele si la H2O... dar eu tot din Fire imi cumpar... :) Trendy Guy...sa aduci duminica bilete 8)
mda...cam rau pt ei poate..ca daca mai insistau mult...hop ii dadeam un telefon lui bwp sa ii rezolve..de fapt sa le rezolve maxilarele...
ne-au mai atentzionat odata baietii pe elisabeta...dar nu au mai coborat din masina...
si tot in alta ordine de idei...nu au ajuns bilete shi in h20..deci deocamdata tot cele 2 locatii raman valabile...se va anuntza shi cand va fi cazul H2O-ului...
Image
Image
Dia
un domn / doamna

Post by Dia »

Eh na...nu le-ati mai dus ? :)) am crezut ca acolo mergeti cand am plecat eu ... ! My bad ... ma scuzati ca v-am informat gresit !
haha...ati ajuns pe Elisabeta ? Like i've said...brigada hades o arde aventuros :))) foarte tare ! it was a pleasure to work with you guys !
P.S : aproape_om , daca stiam ca o sa continuati cu lipitul...iti faceam cadou pachetul ala de servetele...pun pariu ca ai avut nevoie :))
Daniel-San
Splashinator

Post by Daniel-San »

Dia wrote: P.S : aproape_om , daca stiam ca o sa continuati cu lipitul...iti faceam cadou pachetul ala de servetele...pun pariu ca ai avut nevoie :))

hahaha..trebuia sa fi vazut cum eram pe maini...am mai incercat sa ma sterg cu un flyer dar degeaba..am mai cumparat abi la sfarsit servetzele cand eram deja incretzit de aracet....eu ca eu...dar sa il fi vazut pe michael lazar cum era pe maini de tus :))))))
Image
Image
Dia
un domn / doamna

Post by Dia »

:| munca grea ...remuneratie mica , dupa buget :))) dar o sa fie satisfactia mare la concert ... >:D< imi pare rau .
Michael Lazar era obisnuit oricum ... ca in `88...cand au venit in Bucuresti Non Phixion pentru prima data ( si a cantat Temisan in deschidere ) erau afisele mult mai mari ... si oamenii erau altfel...ehe... :lol:
MeHigh
adevarat sa mor de nu

Post by MeHigh »

Dia, esti offtopic :roll:

ontopic: nu vin la promoe
vand...
Laurentiu-San
SE RETRAGE LA DEPOU
Location: BKL (numele asta l'am dat eu si l'a preluat si gigi la masina...)

Post by Laurentiu-San »

ba...deci sbp ... a fost chiar simpatic militanu ala care avea combinatzie cu aia cu afishe roshii... :lol:

ba...eu zic ca o sa iasa mai tare ca in 88 la concertu non phixion... atunci era mai greu frate cu concertele ... mi'aduc aminte si acum ca a trebuit sa'l bagam pe temishan si sa ii invatzam pe baietzi sa spuna " RESPECT 4 COMRAD... CEAUCESCHU"...era greu pe vremea aia :(
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

Bilete si azi in Fire la dj ...pentru cei lenesi :)
muie copos
ciuby_rappa
tanar

Post by ciuby_rappa »

Hey ya all....am si eu intrebare d pus la voi :
eu cu nishte preteni venim din TM si plm eu cel putzin Bucureshtiu' deloc cum o sa fac rost d bilet(adik unde o sa ne intalnim cu cine o sa ne intanim k sa ne dea biletele) si cum o sa ajunem acolo unde ne intalnim cu cine ne intalnim sa ne dea biletele....
p.s. si cum ajung eu la Agronomie din gara d nord d la voi din bucale ? k la taxi sa ma duc nu risc k mai si vreau sa beau :P la conshert
CARPE DIEM
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

ciuby_rappa wrote:Hey ya all....am si eu intrebare d pus la voi :
eu cu nishte preteni venim din TM si plm eu cel putzin Bucureshtiu' deloc cum o sa fac rost d bilet(adik unde o sa ne intalnim cu cine o sa ne intanim k sa ne dea biletele) si cum o sa ajunem acolo unde ne intalnim cu cine ne intalnim sa ne dea biletele....
p.s. si cum ajung eu la Agronomie din gara d nord d la voi din bucale ? k la taxi sa ma duc nu risc k mai si vreau sa beau :P la conshert
luni adica maine o sa anuntam o locatie cunoscuta pentru cei din provincie..unde o sa ne intalnim cu totii inainte de concert si ne vom deplasa spre agronomie, ca sunt multic are nus tiu unde e
muie copos
Post Reply