3 ANI de HADES + concert AFU-RA
Moderator: dan
moaaa..s-a suparat p mine..imi cer scuze k nu i-am zis "Domnu` Ion" atunci daca nu ne tragem de shireturi....oricum nici nu ma intereseaza nicio bataie nici un omor nici o nimic...aa..shi apropo..era tot in cadrul concertului acolo..intr-adevar nu p scena da` mrog..shi cu "pushtiulica" nu te simtzi ofensat..asha vorbesc eo
sa fii cuminte paa

Din anumite andante-uri de Mozart se degaja o dezolare eterica si umbra unui vis despre funeralii intr-o alta lume.
- ego.scenic
- un domn / doamna
da sunt de acord..ne tinem de lucrurile mici si relativ normale pt un concert....imaginea in asamblu a iesit f bine..trupele hades bine sau doar ok, bulgarii nu zic...Afu Ra ff tare cum am mai zis si publicu caruia i-a fost indusa starea de spirit de omu de pe scena nota 10 cu mici exceptii..!!Sa traim si la mai multe 

celetreipunctedesuspensie..
Cel putin unde am stat eu nu a fost nimeni ranit, numai inghesuiala...si umeri in gura pentru mine de la cei care nu sareau pe beatmicutul_worm wrote:iLL:WiLL wrote: ...oricum bine ca n'a fost nimeni ranit (in fata) la ce nebunie era acolo.
......Si tu unde ziceai ca erai in momentul ala ?........ Sus la mese ? .... Copilu' a fost macel acolo. Daca ieseau oamenii plangand !.... Si nu cred ca era Andreea Marin sau Mircea Radu prin zona. Ce dracu ma...... acceptati ca publicul a fost de kk

-
- tanar
mie mi-a placut de Blaziny..mai ales ca "imi place" e..printre preferatele mele ca versuri :X ..Usm..faiboX tatah
..verita..nici nu mai are rost sa comentam..si micutzu coae..a fost dulce rau ca d obicei .. cat despre ciocu` lu` afu...au au
ah..femeile...

Din anumite andante-uri de Mozart se degaja o dezolare eterica si umbra unui vis despre funeralii intr-o alta lume.
-
- tanar
-
- tanar
-
- tanar
-
- tanar
- Iooana
- fratele meu tu esti baiat
sincer cred ca era o chestie de interes national ... ca s-a holbat cineva in sutienu tau ...rap_oana wrote: ..nimic..doar catziva s uitau in sutienu` meu da` am trecut cu vederea..gata..s-a dus shi asta..

a fost o seara de vis... norocul meu k am prins loc bun unde am putut sa vad tot concertul fara sa fiu lovita sau chestii de genul asta...
La multi ani hades !!... felicitari !!!
si mai trebuie sa precizez ca a fost foooooarte bun tortul