nu am citit,e o parere personala,ca deaia este un forum,fiecare are parerea lui,chit ca ma mai leg si eu de parerile altora.Mie oricum nu imi prea place Kanye,si chiar nu poti sa compari muzica lui Kanye cu muzica celorlalti.Sunt multi care sunt underrated si au valoare mai mare la microfon decat Kanye.
makedoN wrote:Jay Z a avut ghostwriteri ptr The Black Album
aha... deci de-asta le dadea aproape din memorie in inregistrarile aparute pe dvd...
merci ca m-ai luminat! si cine zici ca a mai avut ghostwriteri pe albume? cand iti dau o bere sa mai imi spui dedesupturi de-astea din rep? pls?!? vrei???
frate eu stiu filmul ala si in studio la rick rubin cand facea 99 problems facea versurile pe loc si refrenu ; statea omu gen cateva zeci de minute inchis in borcan ascultand negativul si la un moment dat zicea : "hai sa inregistram!" asa in romana zicea, nu in engleza.
nu am fost la curu lui sa bag mana in foc ca nu are ghostwriter da sincer nu cred ca are.in schimb mi-a placut un punct de vedere exprimat de fratele ortega,cum ca a trecut de la flowul ala gen "rapid" cum e pe show n prove a lu daddy kane de exemplu la flowul de acum in momentul in care a iesit illmatic.cu asta sunt de acord.
pentru astia de se indoiesc aveti cd-u in original?..daca da faceti bine si cititi piesele in parte la credits : songwritting ... daca nu cautati-l original cautati informatii...nu mai dati in cap fara argumente...sau cu fraze genu "am vazut pe youtube" si eu am vazut pe youtube cum Coolio ar fi mort si alte nebuneli..stiu ce video ai vazut dar dinintr-un video in genu aluia nu poti sustine cu tarie ca toate piesele de pe album din punct de vedere al liricii au fost facute numai de Sean Carter aka Jay Z. ...
documentati-va putin inainte chiar e asa greu?..si documentatie nu inseamna un videoclip de 5 minute sau o pagina de wikipedia sau fel de fel de comentarii ale forumistilor de pe siteurile frantuzesti nemtesti britanice sau ce mai accesati voi... .. jeez
jay z are ghostwriteri cum si Kanye ii are pe Common, Mos Def, Rhymefest etc.
makedoN wrote:pentru astia de se indoiesc aveti cd-u in original?..daca da faceti bine si cititi piesele in parte la credits : songwritting ... daca nu cautati-l original cautati informatii...nu mai dati in cap fara argumente...sau cu fraze genu "am vazut pe youtube" si eu am vazut pe youtube cum Coolio ar fi mort si alte nebuneli..stiu ce video ai vazut dar dinintr-un video in genu aluia nu poti sustine cu tarie ca toate piesele de pe album din punct de vedere al liricii au fost facute numai de Sean Carter aka Jay Z. ...
documentati-va putin inainte chiar e asa greu?..si documentatie nu inseamna un videoclip de 5 minute sau o pagina de wikipedia sau fel de fel de comentarii ale forumistilor de pe siteurile frantuzesti nemtesti britanice sau ce mai accesati voi... .. jeez
si daca are?ce plm va agitati atat?de parca v-ar fi futut tovarasele....
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
makedoN wrote:pentru astia de se indoiesc aveti cd-u in original?..daca da faceti bine si cititi piesele in parte la credits : songwritting ... daca nu cautati-l original cautati informatii...nu mai dati in cap fara argumente...sau cu fraze genu "am vazut pe youtube" si eu am vazut pe youtube cum Coolio ar fi mort si alte nebuneli..stiu ce video ai vazut dar dinintr-un video in genu aluia nu poti sustine cu tarie ca toate piesele de pe album din punct de vedere al liricii au fost facute numai de Sean Carter aka Jay Z. ...
si daca are?ce plm va agitati atat?de parca v-ar fi futut tovarasele....
Kanye nu are ba nici un Common sau Mos Def...de unde moloz le scoateti ma ? Kanye nu-si face singur versurile...cum nu-si face nici beaturile . Kanye in mare parte pune decat tobele ... smecheru din spatele creatiilor sale e Jon Brion ... Kanye foloseste si tobe Timbaland , are o intreaga orchestra in spate ... are oameni care ii fac pana si linia de bass in plm . Si Timbo il ale pe Danja ... fiecare producator , mc .. moloz de afara are oameni in spate indiferent ca fac astia versuri sau beaturi . Nici 2Pac in moloz nu si le facea singur pe toate ... sunteti total pe dinafara unii
86BPM wrote:Kanye nu are ba nici un Common sau Mos Def...de unde moloz le scoateti ma ? Kanye nu-si face singur versurile...cum nu-si face nici beaturile . Kanye in mare parte pune decat tobele ... smecheru din spatele creatiilor sale e Jon Brion ... Kanye foloseste si tobe Timbaland , are o intreaga orchestra in spate ... are oameni care ii fac pana si linia de bass in plm . Si Timbo il ale pe Danja ... fiecare producator , mc .. moloz de afara are oameni in spate indiferent ca fac astia versuri sau beaturi . Nici 2Pac in moloz nu si le facea singur pe toate ... sunteti total pe dinafara unii
that's retarded ... Timbaland il are pe Danja... Danja este produsul lui Timbaland mai exact... iar Jon Brion il ajuta ep Kanye cum... Mike Elizondo il mai ajuta pe Dr.Dre etc. cat despre faza ca nu are nici un Common sau Mos Def sau Rhymefest... esti tu asa sigur? Poate vorbesc cu Bourne din Romania gen.
iLL:WiLL wrote:=))
Maine poimaine o sa zici ca hip hop'ul are propriul illuminati
Daca te intreb ce e Illuminati , fara wikipedia nu-mi poti da vreun raspuns ... si chiar nu vad vreo legatura ( exceptand faptu ca ai folosit un termen "ciumeg" ) dintre ce zic eu si illuminatii tai .
Si pt makedoN - daca ai vede crediturile de la albumele lui de pana acum te-ai lamuri in privinta textierilor ... din anturajul lui...asa ca artisti pe piata Legend il mai ajuta la voci pe fundal ...
In fine... discutii tipice forumului , deja cliseice. Dar asta e...noi sa fim sanatosi ))
iLL:WiLL wrote:=))
Maine poimaine o sa zici ca hip hop'ul are propriul illuminati
Daca te intreb ce e Illuminati , fara wikipedia nu-mi poti da vreun raspuns ... si chiar nu vad vreo legatura ( exceptand faptu ca ai folosit un termen "ciumeg" ) dintre ce zic eu si illuminatii tai .
Ce'mi place cum par toti stiutori pe forum (see illuminati), asta ne face o familie , dar eu ma refeream la faptu' ca aberezi cu nesimtire la faza cu Kanye sa aibe negativele facute de altcineva, Kanye a facut multe negative tari de care nu stii (ca's produse de el), ai ramane uimit, dar in fine, ramai cu ale tale... noi sa fim sanatosi.
86BPM wrote:Kanye nu are ba nici un Common sau Mos Def...de unde moloz le scoateti ma ? Kanye nu-si face singur versurile...cum nu-si face nici beaturile . Kanye in mare parte pune decat tobele ... smecheru din spatele creatiilor sale e Jon Brion ... Kanye foloseste si tobe Timbaland , are o intreaga orchestra in spate ... are oameni care ii fac pana si linia de bass in plm . Si Timbo il ale pe Danja ... fiecare producator , mc .. moloz de afara are oameni in spate indiferent ca fac astia versuri sau beaturi . Nici 2Pac in moloz nu si le facea singur pe toate ... sunteti total pe dinafara unii
cel mai pulbere post care l-ai scris pana acum.
you just never know when you're living in a golden age.