SKIZZO SKILLZ - respira / love remix - 2008
- nx
- dimineata verific forumu
era vorba ca exista pareri diferite ... iar daca unele pareri difera de altele nu inseamna ca trebuie sterse ... hai ca deja o ardeti gay rau .
Io singura chestie pe care n-o-nghit e aia cand tu, la gura cu sloboz, ma-nveti cultura romaneasca in ritm de hip-hop.
Si nu esti decat un altul, cu un "popor" inventat in ultimii 200 de ani cu o istorie "compusa" de fascisti.
Si nu esti decat un altul, cu un "popor" inventat in ultimii 200 de ani cu o istorie "compusa" de fascisti.
Mie-mi place ideea... oricine poa sa faca o piesa de genul asta ... atat ca Skizzo a ambalat-o foarte frumos. E ok .. Swamp mai pluseaza acolo doar cu numele , ce-i drept ( ca ala numa beat nu o fi ) dar per total e bine. Bravo
Last edited by Werther on Mon Jul 28, 2008 9:40 pm, edited 1 time in total.
- nx
- dimineata verific forumu
in general am si eu aceasi impresie ... avand in vedere ca, din cate stiu , la baza hip hop-ului sa o conceptie mai anticalofila iar tinta acestuia nu era stimularea tupelor pentru a le face sa se penduleze ... na, chestile astea ies cand se mai incurca marfa cu ambalaju.Pacz wrote:plm , omu e pe filmu lui .....daca shorty era din U.S.A il vedeai in clipuri langa Ciara si astea ..pe bune:)) adica na ,el isi face treaba foarte bine pe filmu lui...daca esti repar ca snepar nu-l prea poti asculta ca are texte prea simple ,dar daca vrei doar sa dai din cap sau sa dai din shold , e recomandat:)))mithrill wrote:sa bagi chestia asta la Hip hop romanesc= blasfemie![]()
regula in stilu lui skizzo e ca si aia din desenele animate sa faci fondu lafel de animat ca si personaju' sa nu se creeze vre-un un contrast ca altfel te scoate din catarsis si e grav .
..."si doar in filme actorii supravietuiesc printre ruine"
scuze daca par offtopic dar am vrut doar sa fiu mai subiectiv .
Io singura chestie pe care n-o-nghit e aia cand tu, la gura cu sloboz, ma-nveti cultura romaneasca in ritm de hip-hop.
ERA VORBA CA JIGNITI DEGEABA CU PARERILE VOASTRE NEGATIVE. SI CE CONSIDER EU CA TREBUIE STERS, O SA FIE STERS. NU TREBUIE SA-TI DAU TIE EXPLICATII. PENTRU CA ASA VREA PULA MEA!nx wrote:era vorba ca exista pareri diferite ... iar daca unele pareri difera de altele nu inseamna ca trebuie sterse ... hai ca deja o ardeti gay rau .
-
- un domn / doamna
asa,fii rau cu cine merita...ce p*** ta...adapter wrote:ERA VORBA CA JIGNITI DEGEABA CU PARERILE VOASTRE NEGATIVE. SI CE CONSIDER EU CA TREBUIE STERS, O SA FIE STERS. NU TREBUIE SA-TI DAU TIE EXPLICATII. PENTRU CA ASA VREA p*** MEA!nx wrote:era vorba ca exista pareri diferite ... iar daca unele pareri difera de altele nu inseamna ca trebuie sterse ... hai ca deja o ardeti gay rau .
aleg sa spun ce am de spus...si sa zambesc...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=oDb4fu-wJ4o[/youtube]
M-a intrebat recent “o fatuca” daca ma astept sa am succes cu piesa respira ? intrebare retardata din start pentru ca nu asta era scopul piesei. Muzica e facuta sa atinga intr-un fel sau altul ascultatorul iar “respira” este o luneta indreptata spre totzi “wannabes” ca sa pun ideea doar intr-un singur cuvant, deci normal va afecta negativ pe cei aviatzi si pozitiv gen haha pe cei care au prins duma si mi-au intzeles caterinka. Chiar daca multa lume nu prinde sau nu haleste tot ce fac, sincer nu prea conteaza pentru ca stiu ca trebe sa-mi fac filmele de om nebun. Apropo de filme de om nebun, mai jos ai remixul la “respira” pe intrumentalul “love” de la Prince de pe albumul 3121 din 2006 aproape aceasi bucata interpretata si la Urban Groove de unde avem si imaginile. Despre Skizzo Skillz, ca iti place sau nu tzine de gust, ideea e ca tot timpul ce vei auzi va fi fresh. Fiecare vede muzica cum vrea iar eu o vad foarte colorat pentru ca am carioci.
www.skizzoskillz.wordpress.com
M-a intrebat recent “o fatuca” daca ma astept sa am succes cu piesa respira ? intrebare retardata din start pentru ca nu asta era scopul piesei. Muzica e facuta sa atinga intr-un fel sau altul ascultatorul iar “respira” este o luneta indreptata spre totzi “wannabes” ca sa pun ideea doar intr-un singur cuvant, deci normal va afecta negativ pe cei aviatzi si pozitiv gen haha pe cei care au prins duma si mi-au intzeles caterinka. Chiar daca multa lume nu prinde sau nu haleste tot ce fac, sincer nu prea conteaza pentru ca stiu ca trebe sa-mi fac filmele de om nebun. Apropo de filme de om nebun, mai jos ai remixul la “respira” pe intrumentalul “love” de la Prince de pe albumul 3121 din 2006 aproape aceasi bucata interpretata si la Urban Groove de unde avem si imaginile. Despre Skizzo Skillz, ca iti place sau nu tzine de gust, ideea e ca tot timpul ce vei auzi va fi fresh. Fiecare vede muzica cum vrea iar eu o vad foarte colorat pentru ca am carioci.
www.skizzoskillz.wordpress.com
-
- fratele meu tu esti baiat