Rock, reggae, r'n'b si orice alt gen muzical despre care simtiti nevoia sa discutati ... pe masura ce discutiile se vor segrega probabil vor aparea noi subforumuri
Piesa suna bine si e mult peste media muzicii romanesti, cat despre furatul cadrelor din videoclip de la altii mai renumiti si mai vechi este foarte posibil sa nu fie alegerea lui connect'r ci a staffului.....eu cred ca omul a ajuns in stadiul in care are un staff in spate....si oricum nu e nici prima si nici ultima oara cand se fura in muzica romaneasca...
Cel mai tare mi se pare cand se intoarce el catre aia din spate si incepe sa fie gospel deja... Prea tare! Cat despre faza cu ochelarii... Sa-mi bag pula... Inca o distractie o sa apara pe strazi! Daca ai nostri cocalari inca nu stiau despre ce ochelari de cacat are Kanye West, au aflat acum ca se poarta si o sa inceapa deranju'! Foarte tare! Sa incepem sa numaram oile!
gasiti din orice sa va ''suparati'' pe connect-r dar tre' sa recunoaste-ti ca e destul de tare piesa si foarte optimista.aduce ceva nou cat de cat pt muzica romaneasca acest ''nebun'' eu zic ca meita atentie si treaba cu ochelarii e faina
Vreau ceva doar al meu Un pamant neatins pe care primul pas sa-l fac eu Dar nu e clar nu e definit Poate nu exista, poate nu-l merit.......
Melodia e destul de buna. Clipul nu-mi place dar totusi nu stiu de ce va luati de el , ca nu el a facut clipul.
Chiar daca ce face acum e destul de ockey tot imi vine sa zic : "Pacat era unu dintre cei mai buni MC din tara"
dani wrote:gasiti din orice sa va ''suparati'' pe connect-r dar tre' sa recunoaste-ti ca e destul de tare piesa si foarte optimista.aduce ceva nou cat de cat pt muzica romaneasca acest ''nebun'' eu zic ca meita atentie si treaba cu ochelarii e faina
omule daca vreau sa ascult ceva optimist gasesc altceva mult mai bun decat piesa asta atat in muzica romaneasca cu atat mai mult in afara.
malone hai sa ne uitam un pic la promoe si saian supa crew aia chiar fac bani si nu s'au futut in cur prin clipuri cu puscarii exista o limita intre a vrea sa faci bani si a fi penibil, conectar a trecut'o de mult.
ON: piesa buna pt comert dar penibila pentru termenul de "arta" pe care ar trebui sa il reprezinte. de clip nu comentez ca nu e al lui e al lui ryan leslie. bafta
"Oh, you're a hater? don't hate, congratulate!"
Alright, we'll celebrate when you make a track that's great, deal?