Vescan & Dj. Wicked - Ochii Strazii [DOWNLOAD]

Linkuri catre melodiile voastre, albume free, productii, etc. Site-uri cu profil hip-hop

Moderators: dan, DiNO, NskY

atomique
tanar

Post by atomique »

cretzu a scris:
astea 2 "teorii" au futut repu. 1. hai sa nu fim hateri si sa ne placa orice ca doar e moca si omul e la inceput a incercat bla bla si 2. hai criticam absolut orice si sa ne intereseze 1 milion de alte lucruri pe langa MUZICA.

cretule,tu esti baiat destept..iti ascult muzica cu placere..tre' sa stii ca nu la asta m.am referit,la faptul ca trebie sa ascultam orice ca e gratis..eu ziceam de oamenii care critica pe forumuri si nu cumpara niciodata albumele - pt ca au de luat tigari sau chiloti de la jolidon..numai de bine
...aici oriodaiorinodai/hai spune ce.ai de spus daca ai,daca n.ai nu mai plange/nu la toti le curge/hip-hop in sange...
NskY
#

Post by NskY »

critic pe forum ca asa vreau... nu cumpar albumele pentru ca nu imi plac. unde e problema ta? nu ai loc de mine si de banii mei? imi tii tu evidenta pe ce dau banii?

mai bine ati face sa va vedeti de treburile voastre... sa ascultati voi, sa apreciati voi, sa cumparati voi, si sa nu va mai uitati la altii ce fac.
RaDoooI
fratele meu tu esti baiat

Post by RaDoooI »

RaDoooI wrote:
Alexsay wrote:Prentru cei care vor ep-ul in format cd il pot comanda aici : http://vescan.blogspot.com/search/label/Promo
si in cat timp ajunge, sa-l comand cand am bani..?
raspunde si mie cineva la intrebare? :shock:

ON: Ochii strazii rupe!
Alexsay

Post by Alexsay »

ma nush dar inca nu is gata cd-urile din cate stiu eu , cand aflu ceva o sa anunt
DiNO wrote: 115kg in viu.
Si totusi continua sa manance cacat...
Image
DiNO wrote:nu ma atinge, din contra, ma onoreaza
creTzu
aka Cascarino sau Nelu

Post by creTzu »

atomique wrote:cretzu a scris:
astea 2 "teorii" au futut repu. 1. hai sa nu fim hateri si sa ne placa orice ca doar e moca si omul e la inceput a incercat bla bla si 2. hai criticam absolut orice si sa ne intereseze 1 milion de alte lucruri pe langa MUZICA.

cretule,tu esti baiat destept..iti ascult muzica cu placere..tre' sa stii ca nu la asta m.am referit,la faptul ca trebie sa ascultam orice ca e gratis..eu ziceam de oamenii care critica pe forumuri si nu cumpara niciodata albumele - pt ca au de luat tigari sau chiloti de la jolidon..numai de bine
discutia nu e mai lunga de atat, chestie care se "discuta" la fiecare album : iti place / nu iti place. e treaba ta daca il cumperi sau nu, treaba artistului sa-si impuna respectul, treaba ascultatorului sa constientizeze privilegiul oferit si sa-l rasplateasca.

cat despre "teoriile" de care vorbeam ele sunt cat se poate de valabile. exista un anumit gen de repari care lauda absolut tot iar cei laudati vor lauda la randul lor kktul pe care-l face respectivul pentru a nu-si pierde laudatorul, e un cerc vicios. odata cu raspandirea fenomenului raman "in joc" o gramada de putzoi doar pentru ca ajung sa creada ca pe cineva multumeste ce fac ei. mai exista o categorie de oameni care-si baga pula in orice doar pentru ca au impresia ca ei sunt cine stie ce vlastare de cultura rep si nimic nu le poate ajunge la nas. asta-si genu care se lauda cu ce asculta si vin cu tot felu de formatii ciudate pe care le-au descoperit din dorinta de a fi diferiti care pana la urma-i o frustrare de viatza.

imi cer scuze lu` vescan ca am scris aberatiile astea pe topicu lui, nu aveau legatura personala doar ca aici s-a ivit "problema". ep-ul e bun! nu se mananca kkt la cluj, asta-mi place !
atomique
tanar

Post by atomique »

T.Hansson a scris:
critic pe forum ca asa vreau... nu cumpar albumele pentru ca nu imi plac. unde e problema ta? nu ai loc de mine si de banii mei? imi tii tu evidenta pe ce dau banii?

mai bine ati face sa va vedeti de treburile voastre... sa ascultati voi, sa apreciati voi, sa cumparati voi, si sa nu va mai uitati la altii ce fac.

omule,eu n.am nimic cu banii tai..poti sa.ti iei de toti droguri sau sosete..nu.mi pasa..dar la ce o mai arzi aiurea daca n.ai nicio treaba cu 'treaba' asta?oi fi vreun manelist deghizat in toale largi :P
...aici oriodaiorinodai/hai spune ce.ai de spus daca ai,daca n.ai nu mai plange/nu la toti le curge/hip-hop in sange...
XPL
mizantrop nenorocit

Post by XPL »

^ ti'ai ales bine avatarul ! :roll:
Image
amas

Post by amas »

bun ep-ul, in nota albumului, un pic prea melodios pentru gustu' meu.
kryp
un domn / doamna

Post by kryp »

incepem sa dam de gust mai toti muzicii lu vescan.

ce energie degaja piesa 'orasul meu' , ep-u e muzica .. piesa asta e HIP HOP
oricat de bogat te nasti tot esti posesor de rect..
si ghici unde te trage viata cand nu te mai trage-n piept?

http://www.myspace.com/theworddealer
lordx
tanar

Post by lordx »

mai nu stiu motivul pentru care v-ati legat de Vescan..Ati fost vreodata la vre-un concert de-al lui sa vedeti ce nebunie e..cum e in delir lumea..mie imi place foarte mult tot ceea ce face..inclusic camuflaj si blazon..reprezinta clujul ..de exemplu sambata asta au avut concert in cluj la sala sporturilor..a fost nebunie..sa fii la la o facultate , sa si lucrezi si sa mai si faci muzica..putina lume reuseste acest lucru..TOT RESPECTUL PENTRU VESCAN , si cei ce reprezinta miscarea ...peace
Alexsay

Post by Alexsay »

si vineri seara a avut concert in tg neamt ;)
Image
lordx
tanar

Post by lordx »

si cum t-i s-a parut prestatie pe scena >?
Alexsay

Post by Alexsay »

incendiara !!!
Image
XPL
mizantrop nenorocit

Post by XPL »

lordx wrote:mai nu stiu motivul pentru care v-ati legat de Vescan..Ati fost vreodata la vre-un concert de-al lui sa vedeti ce nebunie e..cum e in delir lumea..mie imi place foarte mult tot ceea ce face..inclusic camuflaj si blazon..reprezinta clujul ..de exemplu sambata asta au avut concert in cluj la sala sporturilor..a fost nebunie..sa fii la la o facultate , sa si lucrezi si sa mai si faci muzica..putina lume reuseste acest lucru..TOT RESPECTUL PENTRU VESCAN , si cei ce reprezinta miscarea ...peace
iti place si camuflaj si blazon ? :shock:
Image
DexStaR
The Drunken Master

Post by DexStaR »

Alexsay wrote:si vineri seara a avut concert in tg neamt ;)
eu din cate am inteles....nu s-a mai tinut...ca am primit multe masuri de la "organizatori" cum ca nu se mai tine si injurau pe nustiucine..a cui era vina

deci daca nu s-a mai tinut...cum a fost atmosfera incendiara?
peepee in ya girl's eyebrow
Post Reply