foarte tare Vescan ..... fiind mai feelingos imi place mult piesa 3.Vescan&Dj.Wicked-Intr-o alta viata feat.Ligia Moldovan
dar e tare tot EP-ul .....
Felicitari omule !!!
ca un arhitect specializat in demolari ....
imi zidesc viitorul daramand ziua de ieri
te intrebi si ai vrea mai multe despre mine ca sa stii
sunt doar eu si voi restul..astia de 5 mii
toate drepturile producatorului si autorului sunt rezervate. utilizarile neautorizate ale acestei inregistrari prin copiere, imprumut, prezentare publica sau transmitere radio si tv sunt strict interzise si se pedepsesc conform legii.
wtf? care e duma? nu am prins mesaju... mai exact ce o sa imi faceti mie daca incalc regulile astea? ce drepturi aveti cand nici macar beaturile nu sunt ale voastre?
daca e la misto, e de cacat caterinca asta.. la fel cum e de cacat caterinca aia din promo... si cum e de cacat interludiu ala de pe primul albm.. eu nu gust caterinca asta.
pei ..... poate sunt cumparate instrumentalele de pe soundclick .... si atunci are tot dreptul ....
ca un arhitect specializat in demolari ....
imi zidesc viitorul daramand ziua de ieri
te intrebi si ai vrea mai multe despre mine ca sa stii
sunt doar eu si voi restul..astia de 5 mii
bah desteptule:)de fapt ce vrei?fa ce vrea pula ta cu ep-ul...vinde-l...fa contrabanda...mi se rupe pula...nu te pedepseste nimeni cu nimic...nu tot fa atata tam tam...scrie ce scrie...ca mixtape-ul se poate si comanda...ce daca sunt negativele de pe soundclick?chiar mai conteaza?in tzara asta....si e MIXTAPE...
marian daca stai sa te gandesti asa scrie si pe sidiul lui guess who si are si el un negativ de pe soundclik .. evident proportia e alta dar na.. aia e doar o formalitate.
Vescan wrote:bah desteptule:)de fapt ce vrei?fa ce vrea p*** ta cu ep-ul...vinde-l...fa contrabanda...mi se rupe p***...nu te pedepseste nimeni cu nimic...nu tot fa atata tam tam...scrie ce scrie...ca mixtape-ul se poate si comanda...ce daca sunt negativele de pe soundclick?chiar mai conteaza?in tzara asta....si e MIXTAPE...
vorbeste frumos ca nu ne cunoastem si nu te`am jignit cu nimic... chiar crezi ca vreau eu sa iti vand EP-ul? era vorba doar despre ce scrie pe coperta.
pe langa asta, tu nu te bucuri daca iti auzi piesele la radio? ca ai scris ca se pedepseste conform legii treaba asta. bun, eu cumpar cd-ul si i-l dau imprumut unui prieten... din nou, unde e problema? pt asta ma pedepsesti? prezentare publica... aceeasi chestie... eu cred ca tu ai cam inteles gresit ce vreau sa spun... ai zis ca se pedepsesc conform legii unele lucruri care pe tine ca artist independent te`ar avantaja... intelegi? ca practic nu ai cum sa pedepsesti pe nimeni, e total alta poveste... dar asa teoretic, chestiile acelea te avantajeaza..
am inteles ce ai zis:)poate chiar ai dreptate...da asta nu inseamna ca tre sa-ti suport si tonul superior:)hai sa nu mai tot aberam...ca oricum in romania miscarea e fix pula...nu da nimeni doi lei pe rap...
yo as da 2 lei pe un cd. sa lasam gluma...Vescan a si precizat ca mixtape-ul este produs de "soundclick.com". Defapt si "Dansez cu pozele vechi"...se aude la un moment dat KA...daca poti si vrei sa arati ca poti face rap, faci si pe sunetul butoaielor de la sistem.