citat

Moderators: .etalosed, greuceanu
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
Nu mi se pare asa de tare versul.awareness wrote:madder then Nick Cannon cuz Emininem be dissin his biiiiitch.
Canibus nu e nou in domeniu, canta din 95 si din punct de vedere al liricii, strict al liricii, e peste LL Cool JBlacksun wrote:Nu poti compara ll cool j cu canibus , e diferenta de generatii , ll cool j e o legenda pe cand canibus e un fel de Ianis Zicu , adica un mc promitator.
Inteleg iti place muzica mai hard , dar las-o balta nu poti compara ll cool j cu canibus , ll cool j e in alta liga , liga in care canibus n-o sa ajunga vreodata.Iar Eminem s-a cam c***t pe canibus in ultimul timp.
bahoi e dumnezeul lui lil wayneSuzy wrote:lil wayne se caca pe toti.
True dat. Dupa mine, Everlast a iesit deasupra in beef-ul asta.Blacksun wrote:Iar cel mai tare beef a lu eminem parerea mea ar fi cel cu Everlast.
Kaen Shine wrote:foarte gresite toate presupunerile tale, si faza cu lista de mess n-am inteles-o. stiu ca o luam pe aratura, dar stai sa fiu sigur ca inteleg ce vrei sa spui, dupa ce ca ll n-are flow, chino xl si canibus > snoop, mef, krs, ice t, ice cube, del the funky h, guru, odb, sa continui?