Publicul foarte naspa ... nu auzeam decat .. "stai frate .. ca nu ai 30 de kile" ; "stai ma ca nu e concert rock" ; "bai baiatule .. tu stii a cui prietena sunt eu ?" ; "hai frate chiar trebuie sa te impingi" .. etc
Dar m`am abtinut .. La JMT nu mai loc de abtinere ..
oricum omu a ars-o ok...si citind de pe pagina anterioara...fara ochelarii chiar nu are treaba sa semene cu RAKIM(pt sun|rah:P)..oricum nu conteaza asta...COMITETUl CELOR care FAC POGO le cere JMEKERILOR care NU fac pogo....la PREOTEASA sa isi tina prietenele la terasa-bar de sus(so eventual si ei)...si cu asta am incheiat subiectul asta...
P.S-piese oricum mult mai grele de pe BOdy of the life force...sper sa isi revina cu albumu urmator:))
ego.scenic wrote:oricum omu a ars-o ok...si citind de pe pagina anterioara...fara ochelarii chiar nu are treaba sa semene cu RAKIM(pt sun|rah:P)..oricum nu conteaza asta...COMITETUl CELOR care FAC POGO le cere JMEKERILOR care NU fac pogo....la PREOTEASA sa isi tina prietenele la terasa-bar de sus(so eventual si ei).
ego.scenic wrote:COMITETUl CELOR care FAC POGO le cere JMEKERILOR care NU fac pogo....la PREOTEASA sa isi tina prietenele la terasa-bar de sus(so eventual si ei)...si cu asta am incheiat subiectul asta...
Eu mereu stau mai " la margine" asea... condamnati-ma ca nu-s agitat Nu tin neaprat sa vad ce sa intampla pe scena...
pai l-am vazut relativ... la maximum cat am putut sa ajung spre scena fara sa ma omoare baietelul ala mic cu brandu mare:))))...ideea e ca tot nu seamana..plus ca m-ai fi convins daca l-ai fi vazut live pe RAKIM...doar cu unul vazut nu poate sa iasa combinatia:p