Bila wrote:aici ai dreptate totala frate.... mai ales ala care a venit cu gagica aia imbracata elegant...(mama ce posterior avea)...mai avea un pic si o lega de el:D
cred ca te referi la jepcar...
nu la blazini?
blaziny nu a venit cu nimeni...
si nu a plecat cu nimeni...
defapt mint...a venit si a plecat cu tranda...singura persoana care il suporta...se poate vedea in poze cum blaziny se ataseaza la grupurile care fac poze, el fiind insociabil si marginalizat de felul lui
calm|chaos wrote:
pai poate... cum si baietii se baga in fata sa vada ce e pe scena... asa si fetele [mai ales cele mici] vor sa vada concertu'... ca se face pogo.. asta e partea a doua.. dar poate au bafta si le lasa bodyguardu' sa treaca mai in fata si vad pana la urma...
si totusi.. poate ca si fetele considera ca merita cat de cat o vanataie... pt un concert vazut bine... din primele randuri... mi se pare absolut misogin sa'ti pui asa o intrebare si sa mai zici si ca nu intelegi...
la fel pot sa zic si eu... nu inteleg de ce baietii [mai ales cei mari] care se baga in fatza... DE CE?
misogin auzi ))))))
pei daca as fi misogin.. mai degraba.. nu as avea nimic impotriva "maltratarii" lor...si da...trebuie sa te felicit pt comparatia fetelor (mai ales cele mici) cu baietii (mai ales cei mici)...si cu capacitatea lor de a "incasa" loviturile...
poate au bafta ..sau poate nu
pei daca ele considera ca merita vanatai pt a vedea concertul...de ce kkt se mai vaita...sa isi scuipe dintzii la iesirea din club..si sa zambeasca asha stirbe dar fericite ca au vazut concertul de aproapeeee..yeeeee
de ce se baga baietii(mai ales cei mari) in fatza? simplu...pentru ca pot
gata...sry de off...nu mai da reply ca nu-ti mai raspund..