3 ANI de HADES + concert AFU-RA

Hip hop events ... here, there, everywhere ...

Moderator: dan

megga
kapnobatai
Location: im so high u couldnt reach me with a fuckin antenna...

Post by megga »

SKUMBAG wrote:daca tu ai crezut ca io prin faptu ca am zis chestia asta de bitza as vrea sa par shmecher sau sa fac un post in plus, esti un imbecil..

daca tu asta ai inteles din ce a scris jepcar mai sus probabul ca esti mai prost decat crede jepcar ca esti...
O.I.P. Sanziana aka SanzEeK (05.12.1988 - 03.12.2009)
Daniel-San
Splashinator

Post by Daniel-San »

meeeaaaamha jepcare ce caz faci sa mor...ce kkt e atata discutie din nimic nene?? tu ai o parere mai buna despre bitza...eu am o parere mai proasta...si ce?? trebuie neaparat sa il indragim amandoi pe bitza? tu chiar crezi ca pe mine ma intereseaza ce a facut inainte, daca a avut plete, sau ca a cantat la ro-mania...sa stii ca alte treburi mai bune nu am de facut decat sa ma iau de bitza si de ce a facut el inainte... hai las-o draq ..am zis ca ma cac pe el tocmai pt ca nu dau doi bani pe el, si ca nu ma intereseaza persoana lui, mai ales vazand cat caz se face din nimic..ce sa ne povestim..l-a impins pe unul..si ce? si ce te face sa crezi ca nu i-as spune-o si in fatza? dar tocmai asta e...nu am de ce! n-am treaba cu el.. si nu ma intereseaza persoana lui. punct
mama cate randuri despre nimic...
Image
Image
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

incetati sau inchid topicul, era vorba despre un concert aici
muie copos
No Mo'
Lucky Striker

Post by No Mo' »

ASHTON KUTCHER wrote:Curios e totuÂ?i ce c??uta el la Afu Ra.... Cred c?? venise s?? spioneze organizarea... :- ) Oh whatever! F??r?? tenden??ionism p'aici.
Stai ca nu-ntzeleg... Puya n-are voie la concert Afu-Ra? Pai de ce?
Dubios o mai ard unii, frate. Eu am fost la concert Negura Bunget si nu s-a uitat nimeni ciudat.
Image
Laurentiu-San
SE RETRAGE LA DEPOU
Location: BKL (numele asta l'am dat eu si l'a preluat si gigi la masina...)

Post by Laurentiu-San »

Foarte tare concertu am si 5 poze clare cu afura

[quote="Jepcar"]

Acum astept sa ma luati si pe mine la pula ca maria sa Jepcar MIROBOLANTUL (ca sa citez un "jmecher" de mai sus) a avut TUPEUL MIRIFIC de a sari in apararea unui om si de a incerca sa va mai trezeasca putin.

[quote]

muie jepcar...:lol:
loyal2thek

Post by loyal2thek »

Laurentiu-San wrote:Foarte tare concertu am si 5 poze clare cu afura

share yo,share!

...si unde-s filmarile care multi le-au promis?...mai apar anu asta sau se amana ca si concertu JMT?
Vicentiu
WebMasteraie gen

Post by Vicentiu »

Laurentiu-San
SE RETRAGE LA DEPOU

Post by Laurentiu-San »

foarte mijto pozele...mai ales alea cu afu-ra si cu trupele romanesti... tare fotografu... 8)
ASHTON KUTCHER
fratele meu tu esti baiat

Post by ASHTON KUTCHER »

No Mo' wrote:
ASHTON KUTCHER wrote:Curios e totuÂ?i ce c??uta el la Afu Ra.... Cred c?? venise s?? spioneze organizarea... :- ) Oh whatever! F??r?? tenden??ionism p'aici.
Stai ca nu-ntzeleg... Puya n-are voie la concert Afu-Ra? Pai de ce?
Dubios o mai ard unii, frate. Eu am fost la concert Negura Bunget si nu s-a uitat nimeni ciudat.
Pfff! Ce ?Žnseamn?? s?? creditezi prematur un individ.... :roll: Te credeam ceva mai iste?? din restul posturilor tale. Ne mai Â?i ?ŽnÂ?el??m din c??nd ?Žn c??nd, eh? Data viitoare c??nd ai dubii ?Žn ceea ce priveÂ?te o idee [greu sesizabil??, se pare...] prezentat?? de c??tre mine, ?Žncearc?? s?? nu m?? mai citezi p??n?? nu dibuieÂ?ti ce am vrut s?? zic exact, bene? Hai, Merry Christmas.

Ah, da! MiÂ?to poze. :mrgreen:
Image
Laurentiu-San
SE RETRAGE LA DEPOU

Post by Laurentiu-San »

insist... vezecetedeii ..

:lol:

ashton cacer ... suferi...
kitu
serios, sunt ok

Post by kitu »

Ba , asta nu mai moare odata frate ca m-am saturat de ea ! S-a bagat si ea in seama cu japca CA CHILOTU-N CUR ! A aparut intr-o zi pe forum si acum au inceput sa iasa vorbe ca "ba o sa aveti belele daca va luati de ea , voi nu stiti ca a umblat cu nu stiu cine pula mea ? "

Si daca a supt si ea pula in masini straine ce ?!?! E tot o pizda proasta indiferent ce facultati sau scoli are sau cu cine umbla ! Mai du-te fa dracu odata , chiar nu intelegi ca nu te place si nu te vrea nimeni ? Sarbatori fericite !
word ! preacher wrote : kitu e eroul meu
ASHTON KUTCHER

Post by ASHTON KUTCHER »

kitu wrote:Ba , asta nu mai moare odata frate ca m-am saturat de ea ! S-a bagat si ea in seama cu japca CA CHILOTU-N CUR ! A aparut intr-o zi pe forum si acum au inceput sa iasa vorbe ca "ba o sa aveti belele daca va luati de ea , voi nu stiti ca a umblat cu nu stiu cine pula mea ? "

Si daca a supt si ea pula in masini straine ce ?!?! E tot o pizda proasta indiferent ce facultati sau scoli are sau cu cine umbla ! Mai du-te fa dracu odata , chiar nu intelegi ca nu te place si nu te vrea nimeni ? Sarbatori fericite !
.... Educa??ie de Sabangia sau de sfatul popular al comunei de care apar??ii. P??cat c?? din cauza unor paragrafe generalizez Â?i implicit jignesc oameni din mediul rural, mult superiori ??ie. Â?i oricum, ce preten??ii s?? fi avut de la unul care ?Žmi trimite mesaje private de tip :

De la: kitu
C??tre: ASHTON KUTCHER
Trimis: Mie Sep 13, 2006 6:12 pm
uite cum sta treaba.daca vrei sa imi dai 2 palme iti dau sansa dar nu stiu daca o sa reusesti.stii , eu sunt un pic cam mare + ca merg la sala de ceva timp si nu stiu cum o sa reusesti sa imi dai 2 palme .

Â?i

De la: kitu
C??tre: ASHTON KUTCHER
Trimis: Mie Sep 13, 2006 7:07 pm
daca tot ai prostul obicei de a posta mesajele pe alte topicuri posteaza asta : MANCAME-AI PULA FAAAAA ! RADE-TI MUSTATA DU-TE DRACU ! si pe urma mai discutam .
ma ascund in spatele monitorului , a ? moarta esti faaaaaaa ! sa postezi asta pe alte topicuri !
SUNT SAU NU VITEAZ ACUM ???????

Legat de cele 2 paragrafe, cred c?? tu chiar habar nu ai ce ai scris acolo, cu at??t mai pu??in cu c??t nu m?? cunoÂ?ti, c?? dac?? ai fi ?Žn situa??ia asta, ai fi Â?i conÂ?tient c?? tocmai ai f??cut o gaf??. ?Žn cuvinte mai simple Â?i mai pe ?Žn??elesul t??u, ?Ž??i zic c?? nu ai rezolvat nimic demonstr??nd pe un forum c?? eÂ?ti un mic puber frustrat, intens preocupat de acneea proprie, tipologia aia care foloseÂ?te jignirea ca mecanism de ap??rare. Las' c?? te faci tu mare Â?i nu va mai fi nevoie s?? jigneÂ?ti oameni doar pentru un dram de aten??ie Â?i/sau afec??iune. P??n?? atunci te salveaz?? mediul virtual.
Tot n-ai ?Žn??eles, Â?tiu. Concluzion??nd Â?i mai simplu, cel mai eficient ar fi s?? mi te adresezi personal cu epitetele alea. :wink: EH ? Las' c?? vor mai exista concerte, aÂ?adar ocazii s?? mi te adresezi exact ca ?Žn paragrafele alea vor mai ap??rea. ?Žn afar?? de concerte, alt mediu de desf??Â?urare comun nu avem, asta e c??t se poate de limpede...

Faza cu "a supt pula ?Žn maÂ?ini str??ine" is SOOO OUTFASHIONED... Vezi c?? au ap??rut exprim??ri noi asupra ideii ??steia. :lol:
DeÂ?i e jenant c?? stric un topic frumos, cum naiba s?? nu r??spund ?!? AÂ? fi "t??cut" dac?? ar fi scris despre mine cineva care m?? cunoaÂ?te Â?i ?Žmi e cumva superior, dar nicicum VREODAT?? un mucos rupt ?Žn gur?? Â?i ?Žn dos.
Â?i apropos de dos... EÂ?ti at??t de imbecil ?Žnc??t nu anticipezi urm??ri ale propriilor-??i fapte. Karma asta, nasol lucru, ai s?? vezi tu c??ndva.
Hai, continu?? cu jignirile de "dupe" monitor, c?? doar Â?tii c?? aÂ?a eÂ?ti la ad??post.
S??rb??tori fericite ??ie, c?? eu apar??in altei ideologii.
Image
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

Aston and Kitu sittin' in a tree, K I S S I N G ....

Terminati cu laturile,s-a inventat Yahoo Messenger....

Si oricum,cel mai destept cedeaza !

Sarbatori fericite !
Viața e complexă și are multe aspecte.
ASHTON KUTCHER

Post by ASHTON KUTCHER »

Mallone wrote:Aston and Kitu sittin' in a tree, K I S S I N G ....

Terminati cu laturile,s-a inventat Yahoo Messenger....

Si oricum,cel mai destept cedeaza !

Sarbatori fericite !
Tu ai aborda pe mess un mucos rupt ?Žn gur?? Â?i ?Žn dos? WHAT FOR? S??-i faci educa??ie prin tastatur??? Messengerul e pentru prieteni, nu? De ce s?? onorez idio??i frustra??i pe mess c??nd aceeaÂ?i imbecili frustra??i m?? jignesc public, "forum-wide" gen? Dac?? alta era conjunctura, s-ar fi pricopsit cu un proces, da' ce dracu' s??-i iau ?Žn urma ac??ion??rii ?Žn judecat??? Parizerul luat la suta de grame de la alimentara old school din centrul comunei ?!?
Cel mai deÂ?tept cedeaz?? ?Žn circumstan??e ce implic?? un interlocutor care de??ine minim bun sim?? Â?i IQ, nu ?Žn cea de fa????.

Ahhhhhh Â?iiiiiiiiiii......
kitu wrote:A aparut intr-o zi pe forum si acum au inceput sa iasa vorbe ca "ba o sa aveti belele daca va luati de ea , voi nu stiti ca a umblat cu nu stiu cine pula mea ? "
S?? m?? scuze stimata "audien????", dar.... HaHaHa! B??nuiesc c?? pe cuv??nt de onoare nu o s?? m?? crezi, aÂ?adar ce-mi r??m??ne de f??cut e s??-??i ar??t c?? nu e necesar?? o ter???? persoan?? ca eu s?? te dau cu capul ??la dezgust??tor de bar sau s??-??i sparg c??teva pahare goale sau nu ?Žn cap, EH? Ce zici de propunerea mea?
Enough for the moment.
Image
strabunicutza
Bandit Queen

Post by strabunicutza »

Multumim!
Fain fotograf :wink:
Locked