kitu wrote:Ba , asta nu mai moare odata frate ca m-am saturat de ea ! S-a bagat si ea in seama cu japca CA CHILOTU-N CUR ! A aparut intr-o zi pe forum si acum au inceput sa iasa vorbe ca "ba o sa aveti belele daca va luati de ea , voi nu stiti ca a umblat cu nu stiu cine pula mea ? "
Si daca a supt si ea pula in masini straine ce ?!?! E tot o pizda proasta indiferent ce facultati sau scoli are sau cu cine umbla ! Mai du-te fa dracu odata , chiar nu intelegi ca nu te place si nu te vrea nimeni ? Sarbatori fericite !
.... Educa??ie de Sabangia sau de sfatul popular al comunei de care apar??ii. P??cat c?? din cauza unor paragrafe generalizez Â?i implicit jignesc oameni din mediul rural, mult superiori ??ie. Â?i oricum, ce preten??ii s?? fi avut de la unul care ?Žmi trimite mesaje private de tip :
De la: kitu
C??tre: ASHTON KUTCHER
Trimis: Mie Sep 13, 2006 6:12 pm
uite cum sta treaba.daca vrei sa imi dai 2 palme iti dau sansa dar nu stiu daca o sa reusesti.stii , eu sunt un pic cam mare + ca merg la sala de ceva timp si nu stiu cum o sa reusesti sa imi dai 2 palme .
Â?i
De la: kitu
C??tre: ASHTON KUTCHER
Trimis: Mie Sep 13, 2006 7:07 pm
daca tot ai prostul obicei de a posta mesajele pe alte topicuri posteaza asta : MANCAME-AI PULA FAAAAA ! RADE-TI MUSTATA DU-TE DRACU ! si pe urma mai discutam .
ma ascund in spatele monitorului , a ? moarta esti faaaaaaa ! sa postezi asta pe alte topicuri !
SUNT SAU NU VITEAZ ACUM ???????
Legat de cele 2 paragrafe, cred c?? tu chiar habar nu ai ce ai scris acolo, cu at??t mai pu??in cu c??t nu m?? cunoÂ?ti, c?? dac?? ai fi ?Žn situa??ia asta, ai fi Â?i conÂ?tient c?? tocmai ai f??cut o gaf??. ?n cuvinte mai simple Â?i mai pe ?Žn??elesul t??u, ?Ž??i zic c?? nu ai rezolvat nimic demonstr??nd pe un forum c?? eÂ?ti un mic puber frustrat, intens preocupat de acneea proprie, tipologia aia care foloseÂ?te jignirea ca mecanism de ap??rare. Las' c?? te faci tu mare Â?i nu va mai fi nevoie s?? jigneÂ?ti oameni doar pentru un dram de aten??ie Â?i/sau afec??iune. P??n?? atunci te salveaz?? mediul virtual.
Tot n-ai ?Žn??eles, Â?tiu. Concluzion??nd Â?i mai simplu, cel mai eficient ar fi s?? mi te adresezi personal cu epitetele alea.

EH ? Las' c?? vor mai exista concerte, aÂ?adar ocazii s?? mi te adresezi exact ca ?Žn paragrafele alea vor mai ap??rea. ?n afar?? de concerte, alt mediu de desf??Â?urare comun nu avem, asta e c??t se poate de limpede...
Faza cu "a supt pula ?Žn maÂ?ini str??ine" is SOOO OUTFASHIONED... Vezi c?? au ap??rut exprim??ri noi asupra ideii ??steia.
DeÂ?i e jenant c?? stric un topic frumos, cum naiba s?? nu r??spund ?!? AÂ? fi "t??cut" dac?? ar fi scris despre mine cineva care m?? cunoaÂ?te Â?i ?Žmi e cumva superior, dar nicicum VREODAT??
un mucos rupt ?Žn gur?? Â?i ?Žn dos.
Â?i apropos de dos... EÂ?ti at??t de imbecil ?Žnc??t nu anticipezi urm??ri ale propriilor-??i fapte. Karma asta, nasol lucru, ai s?? vezi tu c??ndva.
Hai, continu?? cu jignirile de "dupe" monitor, c?? doar Â?tii c?? aÂ?a eÂ?ti la ad??post.
S??rb??tori fericite ??ie, c?? eu apar??in altei ideologii.