scuza-ma ca te contrazic, dar rapul cu o productie mediocra nu are nici o treaba cu rapul bun. Extindem subiectul..Vizitator wrote:si inca ceva... invata sa faci diferenta dintre RAP bun si rap cu PRODUCTIE BUNA ...
La ce te mai ajuta tehnica, flowul, lirica, interpretarea etc.? Poate pe tine nu te deranjeaza zgomotele fara noima, ce zgarie timpanul, insa pe mine da. Si asta poate fi numita oricum numai arta nu... estetica uratului, poate, cum zicea Vexx.. dar doar atat. Se pare ca avem pareri diametral opuse (insa tocmai pentru asta ne lasam ideile pe aici).
Care vrea sa insemne ca Tupac facea muzica pentru casa de discuri si mai putin pentru "el si cei ca el"? Pe asta cine ti-a bagat-o in cap? Ar trebui sa te gandesti de doua ori inainte de a scrie un asemenea kkt.Vizitator wrote:eu am incercat prin acea definite sa arat si ceea ce se intampla in romania si sa aplaud oamenii care fac rap, si care nu scot un album pt casa de discuri, scot un album pt ei si pt cei ca ei...
Ai 16 posturi si toate despre Chino XL ..eu te inteleg ca esti fan/a inflacarat/a.. dar intre asta si paranoia nu e decat o linie de delimitare f. subtire.
Chino XL face muzica si pentru bani, nu doar de "amorul artei", asa cum fac multi altii, nu te mai amagi degeaba. Tu daca, sa zicem, ai scoate maine un album si ti s-ar oferi doua optiuni: situatia de a-l distribui moka pe net sau prin intermediul unei case de discuri, in zeci, poate sute de mii de copii, ce ai alege? Am mai discutat pe tema asta, mi-e lene sa reiau ideea.
Cat despre ideea ca daca Tupac mai traia ar fi fost pus la un loc cu 50 Cent, Snoop si restu.. (tu sau cine a spus asta) ce ai zice sa te mai interesezi cum stateau de fapt lucrurile?
2Pac intentiona sa se retraga in max. un an ca mc si sa continue cu "descoperirea de noi talente" prin proiecte individuale, cat si infiintarea Death Row East, pe Coasta de Est.
In final, imi permit a face o mica sugestie: nu mai dati voi definitii despre underground, nu faceti decat sa induceti in eroare pustii, pe cei care acum dau peste asta. E in zadar, atat timp cat inca nu ati inteles voi ideea de baza; vor mai trece ceva ani pana atunci. Asta doar daca..
Se pare ca ideea de baza a topicului s-a schimbat, s-a ajuns la Chino XL vs. Tupac.. propun deschiderea unui nou topic, prin despartirea astuia in doua.