BATTLE OFF DA DOME 3 / runda 2: 19 octombrie

Hip hop events ... here, there, everywhere ...

Moderator: dan

sunrah
.

Post by sunrah »

eu stiam ca se baga.
you just never know when you're living in a golden age.
SKUMBAG
un domn / doamna
Location: acolo unde oamenii sunt prieteni la catarama(nu viorel) cu ursii

Post by SKUMBAG »

subscriu la ce a zis maeditus. :roll:
cel care iubeste banii nu va avea niciodata destui
Leasa
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Leasa »

fucking skumbag wrote:in orice caz i hope d~@g0nl_l will be ass fucked...liric vorbind, nu va ganditi la prostii :lol: si ceva imi spune ca asa va fi...mi-a soptit o pasarica. :lol:
Maed1 wrote:ar fi fost tare daca reusea si acid sa participe si anu asta.......poate prinde runda 3....inca incerc sa-l conving...
mie mi-a soptit o pasarica paranoica faptul ca acid are deja pregatita runda cu dragonu' si-o da-n de-alea gen "nici nu vroiam sa particip, da' m-a convins maed in ultimul minut" :)))))
vo1cu
adevarat sa mor de nu

Post by vo1cu »

hai ca mai sunt inca 3 zile,asteptam asteptam
Ridic sala in picioare fara sa fac hernie!
Alin-San
imun

Post by Alin-San »

MS wrote:
fucking skumbag wrote:in orice caz i hope d~@g0nl_l will be ass fucked...liric vorbind, nu va ganditi la prostii :lol: si ceva imi spune ca asa va fi...mi-a soptit o pasarica. :lol:
Maed1 wrote:ar fi fost tare daca reusea si acid sa participe si anu asta.......poate prinde runda 3....inca incerc sa-l conving...
mie mi-a soptit o pasarica paranoica faptul ca acid are deja pregatita runda cu dragonu' si-o da-n de-alea gen "nici nu vroiam sa particip, da' m-a convins maed in ultimul minut" :)))))
probabil acea pasarica ti-a soptit al dreacu de gresit. in primu rand nu se pune problema ca nu participa sau participa acid, e faza daca se baga dragonu' :lol:. in al 2-lea rand daca s-au bagat amandoi poate sunt in editii diferite.
SKUMBAG
un domn / doamna

Post by SKUMBAG »

mie mi-a soptit mama ta ca esti hater.u biacis!sa ma **** de ****! :lol: daten..sianume kkt...nu mai fi hater!l8r edit:da tu MS
Last edited by SKUMBAG on Tue Oct 17, 2006 4:12 pm, edited 1 time in total.
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

mie mi-a spotit o pasarica ca daca mai aberati va dau avertismente
muie copos
rapthor
un domn / doamna

Post by rapthor »

parerea mea..k unii nu se dezmint..in a detzine atributziile unui forumist(d.p.d.v.negativ)..nu mai barfitzi..aiurea..si dragonu'si acid..sunt tari..si oricare din ei are sansa lui..la fel ca aforic,ron sau j..intre ei se da batalia..noi trebuie sa asistam si sa admiram,sa sutinem..eu unu's obiectiv..(parerea mea)..si zic ca diferentzele intre cei enuntati mai sus sunt mici..determinate de inspiratia de moment..hai sa nu mai despicam firu'n patru..ca ei stiu cel mai bine cu ce se mananca.. :roll: :roll: ...pace!
SKUMBAG
un domn / doamna

Post by SKUMBAG »

da cam asa este.i agree...in totalitate.
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

www.hadesrecords.com/battle3

Razboi in rime: Battle Off Da Dome, runda 2!

La sfarsitul lunii trecute s-a dat startul celei de-a treia editii a campionatului “Battle Off Da Dome”, organizat de Hades Records. Clubul B-52 s-a umplut pana la refuz, in timp ce opt concurenti asteptau nerabdatori sa inceapa schimburile de “focuri”… In finala primei runde preliminare s-au intalnit doi veterani ai turneului, Aforic si J. Confruntarea dintre cei doi a fost incendiara, conform asteptarilor, juriul reusind sa ia o decizie unanima abia dupa o runda de departajare. Ambii competitori s-au calificat in finala mare de pe 30 noiembrie, unde se vor intalni cu “cei mai buni dintre cei mai buni”, castigatorii urmatoarelor doua runde preliminare, de pe 19 octombrie si 9 noiembrie!

Joia aceasta, in clubul B-52, inca opt pretendenti la titlul de campion se vor infrunta pentru un loc in finala. Show-ul va fi completat cu un concert KST & guests. Cei interesati pot afla mai multe de pe site-ul www.hadesrecords.com/battle3.

Daca in cadrul primei runde publicul a fost surprins de prestatia unei trupe din Maroc, Fnaire, organizatorii au pregatit si pentru seara de 19 octombrie o surpriza: show-ul va fi deschis cu un “moment special” de stand-up comedy! Sergiu, cunoscut sub numele de scena “Nenorocitu”, s-a saturat de publicul “depasit si cu frustrari” si este convins ca glumele lui se vor bucura de mai multa apreciere in cadrul comunitatii hip-hop!
muie copos
vo1cu
adevarat sa mor de nu

Post by vo1cu »

aaa...de abia astept
oricum o sa ma multumesc doar cu filmarea la sfarsit
Ridic sala in picioare fara sa fac hernie!
happyBABE
Sunshine

Post by happyBABE »

chiar sunt curioasa cine participa.ne vedem maine:)
there is a mad girl in town
Leasa
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Leasa »

fucking skumbag wrote:mie mi-a soptit mama ta ca esti hater.u biacis!sa ma **** de ****! :lol: daten..sianume kkt...nu mai fi hater!l8r edit:da tu MS
posibile frate (s-ar putea sa fim frati din acelasi tata ca pe timpul lui ceausescu taica-miu era destul de des prin delegatii in brasov) - nu sunt hater.... pur si simplu aprofundez mai mult cuvintele pe care le citesc...

Dintre Acid si Dragonu' vreau sa castige Acid!!! asta ca sa inteleaga si mintea ta odihnita o data in + ca nu sunt hater :))))

PS: succes participantilor maine, eu prefer Rapid - PSG :D
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

Cei sapte castigatori de cd-uri Ad Litteram (care inca nu si-au ridicat premiul) de la runda 1 de battle isi pot ridica premiul azi pe baza buletinului:

Lista celor 7:

1. Claudia Nicolae
2. Penciu Andrei
3. Strainescu Mihai
4. Somesan Doru
5. Popa Ionut
6. Tomescu Tudor
7. Zlate Andreea
muie copos
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »