Sagrada Familia - That`s that gangsta shit (promo album )

Linkuri catre melodiile voastre, albume free, productii, etc. Site-uri cu profil hip-hop

Moderators: dan, DiNO, NskY

Boka
"TaTy"

Post by Boka »

'teles,Funksta... :lol: :lol: sa-mi bag pula,de unele n-am auzit,si de la altele am doar niste selectii de cand se difuza o emisiune de rep in tg jiu,la radio,si eu o inregistram pe casete :lol: :lol: :lol:
frate gangster,esti bagabont...luasi atitudine pe forum :D
eu iti spun prieteneste(pana nu demult gandeam la fel ca tine)ca pe-aici sunt oameni care fata-n fata iti toaca fiecare oscior in parte si te trag pe nas...iar tu facusi gresala de a te lua de unu din ei...
acum...sincer...tu crezi ca esti mai bun ca baietii de la Sagrada Familia?Daca era un ascultator oarecare,mai ziceam,dar,tu,mc,cu piese pe net,care presupun ca in viziunea ta au trecut testul critic,iar la baieti le spui sa vina cu ceva nou,e o problema...chiar crezi ca esti mai bun ca ei...si cum,frate,sa te dai gangsta si sa il incadrezi pe 50 cent la muzica buna?Prietene,tin sa te anunt ca acest 50 cent a facut praf imaginea gangsta rap-ului in lume...si Codu Penibil in Romania...cplm...promovezi kitsch-ul?
NskY
#

Post by NskY »

:arrow:

next... ontopic baieti... ca deja stricam topicul oamenilor si nu e frumos
Rec-Records
tanar

Post by Rec-Records »

Salut, am ajuns si noi pe aici, am citit ce s-a scris inainte.. si nus`t... parca mi-e greata... adica omu isi posteaza munca aici, buna cum e.. pt. ca nu poti multumi pe toata lumea cu materialu pe care-l scoti pe bugetu tau, nimeni nu cred ca face muzica doar pentru a primi laude... fiecare o face ca simte ca are ceva de zis, iar oamenii astia nu fac decat sa`si puna trecutu si prezentu pe foaie... lucru care pe multi ii deranjeaza.
Toti critica, dar unu nu argumenteaza, deastia gasesti la orice colt de strada.....

Asta e gangsta rap!!

Din Rec-Records doar respect pt. Sagrada Familia!!!!

Am iesit!
Post Reply