Young Jeezy - My President Is Black (feat. Nas)

Discutii despre hip hop-ul de-afara

Moderators: .etalosed, greuceanu

E.On Lockz
dimineata verific forumu

Post by E.On Lockz »

Stefan P, piesa de la dres de la black sheep nu ti'a placut?
B0ka, cred ca sunt altele pe care sa dai din cap mai bine si sa mearga mai bine la un party hip hop, continuarea o iau drept o gluma(sper)
"Oh, you're a hater? don't hate, congratulate!"
Alright, we'll celebrate when you make a track that's great, deal?
Boka
"TaTy"

Post by Boka »

continuarea ia-o ca pe o refulare impotriva curentului astuia suferind"andar"...cat despre banii,masina,si fanii lui...nu sunt ipocrit sa spun ca nu i-as vrea :lol: ...acum pe bune...observ ca nu se mai asculta muzica...in fine...fiecare cu gusturile lui...si StefanP,nu te poti caca in gusturile omului...pace de jur imprejur :)
Werther
Sturm und Drang

Post by Werther »

E.On Lockz wrote:Stefan P, piesa de la dres de la black sheep nu ti'a placut?
B0ka, cred ca sunt altele pe care sa dai din cap mai bine si sa mearga mai bine la un party hip hop, continuarea o iau drept o gluma(sper)
n-ascult vere black sheep - e prea vechi pentru mine.
iustinescu
spre 5000 de posturi, e ok

Post by iustinescu »

vere, ia mai du-te ma in pulla mea de ipocrit! Zici ca esti profetul repului trimis de 2pac... sau sunrah. Tu cum te poti regasi in piesa "50cent - i da club", cand iti zice ma-ta sa fii acasa inainte sa se intunece? :butch2:
Werther
Sturm und Drang

Post by Werther »

Coaie tu esti prost sau te prefaci ? ... io vorbesc despre piese in care e LAUDAT OBAMA ! si atat in plm... nu ma intereseaza PIESELE DESPRE PRESEDINTII AMERICANI... nu ma regasesc... nu ma afecteaza criza - am bani cacalau'... ce nu intelegi ?
Kaen Shine
Shiftee

Post by Kaen Shine »

B0ka wrote:piesa e campoiana!!!
voi n-ati vazut ce a zis de fapt boka. atata ca n-a ortografiat el cum treb'e. deci, da, piesa e ca-n poiana, adica bate vantu'... eu unu n-am fost si n-o sa fiu afectat de obamamanie, din cateva simple motive: faptul ca e un fel de denzel washington asa nu-l face mai competent, faptul ca nu prea are cum sa fie mai prost decat bush nu-nseamna ca nu poate sa fie prost, faptul ca deja a declarat ca se concentreaza pe afghanistan, faptul ca cel mai probabil e doar o marioneta. a promis ca in 100 de zile de la inaugurare desfiinteaza Guantanamo, hai sa vedem. Pana atunci, toata ideea piesei asteia e pasta, indiferent cat ar fi asteptat lumea un presedinte negru (ma rog, negru cam cat e Tiger Woods tailandez). e foarte ok ca lumea e inca indeajuns de romantica incat sa-si punsa sperantele in asta de parca ar fi ceva black jesus, dar prevad ca in mai putin de un an politica lor externa (care chiar ne afecteaza, orice ar zice cine ar zice) o sa fie cam aceeasi, daca nu si mai nasoala...hope he proves me wrong. pana atunci, azi e ultima zi a lui Bush, macar asta e motiv de bucurie.

si urasc beaturile astea care parca-s muzica de craciun toate, plm
See this rap thing is all about the the bragadoccio
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
Chewbacca2
hanzo

Post by Chewbacca2 »

Stefan P wrote:nu ma afecteaza criza - am bani cacalau'... ce nu intelegi ?
Image

Kenshin, daca s'ar face un film 'O', in genul 'W', probabil ca Denzel ii va juca rolul. : )
Desfiintarea Guantanamo'ului imi pare sincer a fii o aberatie.
Dar ideea mea principala ramane. E doar o papusa de culoare, care avea sa atraga 'jde de mii de voturi de la oameni care nici nu votau pana acum, mai ales dupa ce s'a intamplat in sud anul trecut. O schimbare de imagine, aceeasi doctrina de cacat il impinge de la spate insa.
Kaen Shine
Shiftee

Post by Kaen Shine »

ti se pare o aberatie in sensul ca nu crezi ca se va face sau ti se pare o idee proasta?
Chewbacca2
hanzo

Post by Chewbacca2 »

Nu cred ca se va face. DACA se va face, va fii si un plus, si un minus pentru public, insa nu stiu care va avea valoarea numerica mai mare. : ) Etica ne roaga sa o consideram o idee proasta, milostenia ne face sa'l ridicam in slavi pe Hoebama.
Kaen Shine
Shiftee

Post by Kaen Shine »

etica?!?!?!?
iti recomand sa te uiti nitel mai jos. scuze de derail celorlalti

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=eU7Ztj7F7r4&feature=related[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=G8hupUyVrTE[/youtube]

leaders of the free world! yaaay
Gecko
rapperu vostru preferat

Post by Gecko »

am vazut si eu un documentar despre Guantanamo... nu exista etica cum zicea s Kenshin... multe dintre tehnicile de tortura aplicate in Guantanamo sunt interzise de lege dar asta nu inseamna ca ei nu le pot folosi;)... ar fi o chestie sa dispara Guantanamo dar nu cred ca se va intampla
FOUS TA CAGOULE!!!
sunrah
.

Post by sunrah »

4 more hours.
you just never know when you're living in a golden age.
Chill Will
the funky man

Post by Chill Will »

Stefan P wrote:
E.On Lockz wrote:Stefan P, piesa de la dres de la black sheep nu ti'a placut?
n-ascult vere black sheep - e prea vechi pentru mine.

:lol: :lol: :lol: piesa de la dres...n-ascult black sheep, get it? :lol: :lol:

ontopic : prefer sa ascult gospel
http://listen.radionomy.com/classic-rap.m3u Classic Rap radio 24/7 - 101% dopeness
Dricu
dimineata verific forumu

Post by Dricu »

http://www.defsounds.com/singles/Young_ ... lack_remix

jay e mult mai DE ACOLO pe track acum pare mai ok zic io
Chewbacca2
hanzo

Post by Chewbacca2 »

Kenshin, i've seen my share of documentaries.
Etica la care ma refeream, o 'citam' prin prisma publicului american. Desi s'ar spune ca exagereaza europenii, multi americani inca mai au mentalitatea de 'rednecks', pentru ei desfiintarea unei inchisori, si anume 'the place where they keep 'dem damned terrorists', ar fi un atac la 'credinta' lor.
Ce patesc oamenii aia acolo poate-poate nu merita, dar oricum nu poate sa fie aprobata de o tara ce se considera 'the most cilivilised in the world'.
Dar sa nu ignoram si faptul ca Lamborghini'ul lui Young Jeezy este albastru, in concordanta cu inscaunarea unui presedinte negru ('dupa 300 de ani de sclavie'). A se retine.
Post Reply