One Self in Romania
Moderator: .etalosed
- sadclown
- dimineata verific forumu
pai atunci vb voi astia care stiti si sveti info de la surse directePeter Pan wrote:NU NU Siameza s-a inselat amarnic...."nu vorbii fara sa stiiii" este vb de Amsterdamul de la fostul restaurant cina....si este la Amsterdam Cafe and terrace ...deasupra e un club bla bla...

duceti-va in pastele mamii voastre
http://genencretzite.blogspot.com/
http://genencretzite.blogspot.com/
- kif
- pleau
- Location: Pipera-Dr.Taberei. Stiu orice straduta care le leaga. Daca fac o ora inseamna ca le stiu si altii.
haaa...tare ma.ce mai.cica vadim s-a imbolnavit si n-a mai venit.in plus au lasat intrarea libera(dece nush pt ca merita de departe banii showu care a urmat).inainte de concert zvonuri peste zvonuri circulau din toate directiile..."vadim.s-a..." ,"...fata...aaa...baiatu de la onee...self"...."cica doi emsii....engleji..." , "s-ar putea sa cante..dar.." . " cica si vexxu ...." ma rog asa eram cand am ajuns acolo.locul arate foarteee misto are o acustica super ok si eram chiar incantat multe lume ok atmosfera asa de vara foarte tare...am stat un timp au pus rusu si flore muzica apoi dupa 12 a inceput vexxu KCS in formula completa cu un baiat la baterii cine a fost la stimultan n-a pierdut nimic cam aceeasi poveste...dupa un timp...pac ia microfonu emsiu de la one self care se perinda pe acolo si incepe showu
foarte foarte tare , ma rog il scoate pe vexxu din filmul lui pentru ca vine cu alt feeling si incepe sa incinga atmosfera cu un freestyle.
o ard asa un timp o data el o data vexxu pana cand incepe sa cante piese de la one self , piese care le stiu de pe album insa care acolo nu m-au impresionat asa tare in concert suna foarte tare.oricum un show total 100% hip hop fara doar si poate o seara extrem extrem de reusita.
a promis ca va reveni(cu tot cu bolnavul vadim).nu e de ratat.
foarte foarte tare , ma rog il scoate pe vexxu din filmul lui pentru ca vine cu alt feeling si incepe sa incinga atmosfera cu un freestyle.
o ard asa un timp o data el o data vexxu pana cand incepe sa cante piese de la one self , piese care le stiu de pe album insa care acolo nu m-au impresionat asa tare in concert suna foarte tare.oricum un show total 100% hip hop fara doar si poate o seara extrem extrem de reusita.
a promis ca va reveni(cu tot cu bolnavul vadim).nu e de ratat.

trist nu? oricum s-a facut sho' ... mi-a placut... muzica buna... urmeaza sa pun nisjte poze.. si sa speram ca va pune KO filmarea
Poze One Self
Poze One Self
Megiddo wrote:Hades forum pe harta!
- cain.marko
- rapperu vostru preferat
un concert foarte tare!nu in fiecare zi ii vezi pe Blu Rum 13 si Vexx cantand impreuna,acompaniati de Khidja si Tavi de la BAU
in rest,mi s-a parut tare si batranelul ala care venise cu Blu Rum si mai condimenta asa piesele cu diferite instrumente si faza cu Blu Rum uitandu-se pe "manuscrisul" lui Vexx
Blu Rum si-a dat partile de pe cateva piese[la Bluebird stiu ca publicul parca luase foc-toata lumea canta
],iar la sfarsit a filmat publicul si-a zis ceva de genul sa le tr salutari lui Vadim si Yarah.si chiar ar fi meritat banii ce a fost!sper ca vor reveni in formula completa in septembrie[a zis ceva de asta insa nu e sigura faza].

If it's loyalty in question, then I'll bleed
If your life is in the wrong direction, then I'll lead
I've extended my hand my whole life
But it's your decision to hold tight if plans don't go right
If your life is in the wrong direction, then I'll lead
I've extended my hand my whole life
But it's your decision to hold tight if plans don't go right