3 ANI de HADES + concert AFU-RA

Hip hop events ... here, there, everywhere ...

Moderator: dan

Locked
Daniel-San
Splashinator

Post by Daniel-San »

Cristian wrote:mai bine noi "in familie" decat o gramda de necunoscatori veniti doar sa isi etaleze non cunostintele cum a fost la raekwon. asa e bine.
logic...

ce e nenee atat de greu de inteles??? este ziua hadesului si a vrut sa isi faca un cadou...si implicit si celor care ii sustin de fiecare data!

ex: este ziua meeeaa..si dau bairam...la care vreau sa cante adrian minune...nu ma intereseaza ca si vecinului ii place de adrian minune...sa si-l cheme si el daca vrea....pana atunci ma distrez doar eu si prietenii mei sa moara copii mei manca-ti-as...
Image
Image
Alina
tanar

Post by Alina »

ciau brugner, is Alina...da Alina.
da ,am frustrari ...uof...e totu fukd up in tzara asta...da stai linistit n-am frustrari pe tema afu-ra sau hades...am frustrari ca de fiecare data can trec pe la gara de nord is numa copii terminati.si ca i-am dat la teatru national 10 lei unui homeless mic pe care a doua zi l-am vazut lovind o batranica ce cersea la univ.si mi-a parut rau ca i-am dat aia 10 lei.si altora care m-au facut de bani le-am lasat sute de euro.

cine se ascunde? scrie mai sus ca am numaru organizatorilor.respectiv si ei probabil ca il au.pe al meu.

iar caterinca cu fumatul...pfff nu e deloc caterinca. imi pare rau ca nu pot sa dau nume insa exista un mc care din intamplare mai este si cel mai bun din tara, si al doilea cel mai bun si al...etc . un om care nu (mai) fumeaza.din motive personale subiective insa mai ales obiective.recent acestea din urma au inceput sa-si spuna cuvantul atat de direct incat el a incetat sa mai frecventeze locurile in care asclta muzica sa preferata.pe tema asta a ratat: gipsy bogdan,groove armada,promoe,killa kella asta ca sa nu mai enumar...si va rata si afu-ra ..si tuate concertele pe cateva luni de-acu incolo.

caterinca nu ?

presupun ca ati vizitat linku ,asta apropo de ce vroiam sa spun cu profesionalismu: http://www.stimultan.ro

and on that record...let's get back to the programme.
i've got only one passion/it's called peace
Alin-San
imun

Post by Alin-San »

Alina wrote:iar caterinca cu fumatul...pfff nu e deloc caterinca. imi pare rau ca nu pot sa dau nume insa exista un mc care din intamplare mai este si cel mai bun din tara, si al doilea cel mai bun si al...etc . un om care nu (mai) fumeaza.din motive personale subiective insa mai ales obiective.recent acestea din urma au inceput sa-si spuna cuvantul atat de direct incat el a incetat sa mai frecventeze locurile in care asclta muzica sa preferata.pe tema asta a ratat: gipsy bogdan,groove armada,promoe,killa kella asta ca sa nu mai enumar...si va rata si afu-ra ..si tuate concertele pe cateva luni de-acu incolo.
nummeeee, sunt curios care e cel mai bun. nu vreau sa cred ca el nu a mers la acele concerte doar pentru acest motiv. ori are o problemare foarte mare de sanatate ori deja prea multe "fumuri"

Sincer cred ca merita stat 2 ore in fum (care poate nu e asa de mult) pentru un artist de afara. Zici ca a ratat Promoe, dar la intrare la Promoe s-a spus (cu toate ca nu s-a tinut cont) ca nu se fumeaza in sala.
Alina
tanar

Post by Alina »

ce tare faza cu promoe.n-am stiut.misto.
nu vb despre persoane despre care nu sunt insarcinata sa vb.nici ca fan nici ca prieten . cred totusi ca am fost destul de clara.

nu exista oricum cel mai bun mc...e duar un titlu admirativ recunoscut de un nr mai mare de oameni, pe o perioada mai indelungata de timp,pe o arie mai extinsa de pamant, cu o mai mare diversitate de ocupatii si gusturi.e duar un sondaj. un singur ins.

oricum a se lua in considerare ce scrie mai jos ,imi pare rau daca uneori imi mai scapa unele ...frustrari,recunosc :P , bogdan
\/
\/
\/
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

stati on topic
muie copos
preacher
o viata pe forum

Post by preacher »

Alina wrote:ce tare faza cu promoe.n-am stiut.misto.
nu vb despre persoane despre care nu sunt insarcinata sa vb.nici ca fan nici ca prieten . cred totusi ca am fost destul de clara.

nu exista oricum cel mai bun mc...e duar un titlu admirativ recunoscut de un nr mai mare de oameni, pe o perioada mai indelungata de timp,pe o arie mai extinsa de pamant, cu o mai mare diversitate de ocupatii si gusturi.e duar un sondaj. un singur ins.

oricum a se lua in considerare ce scrie mai jos ,imi pare rau daca uneori imi mai scapa unele ...frustrari,recunosc :P , bogdan
\/
\/
\/
si mie mi-a lipsit uzzi. dar a fost alegerea lui.

on topic: cam al catelea va canta domnul afu-ra?
99.9%
Rey
dimineata verific forumu

Post by Rey »

Alina = Ilie ? :D (huh huh?)

On topic : forzza afura.
creTzu
aka Cascarino sau Nelu

Post by creTzu »

gata ma am aflat ca esti prietena cu el mai bun mc !! esti tare .. dar ce doresti pana la urma ?

la multi ani hades!!
sway
tanar

Post by sway »

duminica in fire tot la 9?
I pledge allegiance to the hip-hop
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

Rey wrote:Alina = Ilie ? :D (huh huh?)

da :))
muie copos
Alina
tanar

Post by Alina »

creTzu wrote:gata ma am aflat ca esti prietena cu el mai bun mc !!

nu sunt prietena niciuniui mc. sunt insa prietena cu toti oamenii pe care i-am admirat de mica si am vrut doar sa vb 5 min cu ei.
on topic...ma bucur sincer cand vad idei mici materializate in realizari mari si concrete.m-am bucurat can am vazut pe sticla de teve ceea ce vedeam numa pe sticla de pc, pe forumuri si saituri de prieteni.e ok si asa sa ramana intre prieteni si can se ajunge la afise pe strada.e ok.eo oricum is recunoscatoare hadesului pt o bucurie mediata fix acu un an in underworld fara nici un secondthought .oricat de contra as fi practicilor hades, n-o sa uit asta eva.si na... odata ce il vezi viu in fata ta pe afu-ra nu mai conteaza detaliile si multumesti oricum. e usor sa comentezi din fata calculatorului la spartu targului.

si e tare si sa te bucuri pt ce ai ajuns ca grup de oameni uniti si sa arati asta. eo nu is pe filmu asta si de-aia am rezonat in sens contrar. da e fix ok pt fiecare cum simte.

sincer multa bafta in continuare indiferent de parerea mea sau a altora asupra rezultatului final.it's your game.noi mai venim p la cate un concert si plecam.nevermind us.
Alina
tanar

Post by Alina »

mihai.lazar wrote:
Rey wrote:Alina = Ilie ? :D (huh huh?)

da :))
da...asta-i stilu...pui numele pe un forum, prenumele pe altu...si uite asa incepi sa intelegi cum se simte Vlad Dobrescu.mai ales daca iei si autobuzu din aceeasi statie.

ne vedem la afu-ra.zambind.
jay.there.is.a
rhyme maker

Post by jay.there.is.a »

"Good men and bad men differ radically. Bad men never appreciate kindness shown them, but wise men appreciate and are grateful" ...buddha
Soarentabil
/\/\/\/

Post by Soarentabil »

Ca nu vine un artist de rap bun de afara nu e bine . Cand vine , tot nu e bine ca e fum ... da-o in cacat , faceti voi ceva mai bun !
DJ Strike
rapperu vostru preferat

Post by DJ Strike »

vazusem un concert Afu-Ra din Germania, am pe undeva si inregistrarea... oricum show asigurat, mai ales ca isi etala si tehnicile kung-fu... poate face o demonstratie de arte martiale si la Bucuresti :lol:
Image
Locked