ciau brugner, is Alina...da Alina.
da ,am frustrari ...uof...e totu fukd up in tzara asta...da stai linistit n-am frustrari pe tema afu-ra sau hades...am frustrari ca de fiecare data can trec pe la gara de nord is numa copii terminati.si ca i-am dat la teatru national 10 lei unui homeless mic pe care a doua zi l-am vazut lovind o batranica ce cersea la univ.si mi-a parut rau ca i-am dat aia 10 lei.si altora care m-au facut de bani le-am lasat sute de euro.
cine se ascunde? scrie mai sus ca am numaru organizatorilor.respectiv si ei probabil ca il au.pe al meu.
iar caterinca cu fumatul...pfff nu e deloc caterinca. imi pare rau ca nu pot sa dau nume insa exista un mc care din intamplare mai este si cel mai bun din tara, si al doilea cel mai bun si al...etc . un om care nu (mai) fumeaza.din motive personale subiective insa mai ales obiective.recent acestea din urma au inceput sa-si spuna cuvantul atat de direct incat el a incetat sa mai frecventeze locurile in care asclta muzica sa preferata.pe tema asta a ratat: gipsy bogdan,groove armada,promoe,killa kella asta ca sa nu mai enumar...si va rata si afu-ra ..si tuate concertele pe cateva luni de-acu incolo.
caterinca nu ?
presupun ca ati vizitat linku ,asta apropo de ce vroiam sa spun cu profesionalismu:
http://www.stimultan.ro
and on that record...let's get back to the programme.