Michael Jackson

Rock, reggae, r'n'b si orice alt gen muzical despre care simtiti nevoia sa discutati ... pe masura ce discutiile se vor segrega probabil vor aparea noi subforumuri

Moderator: .etalosed

Post Reply
sniker
dimineata verific forumu

Post by sniker »

Dativa-n sloboz de heitari. Sunteti heitari doar de dragul de a nu fi ca ceilalti, sa fiti voi mereu gica contra. Aia care va simtiti nu incercati sa convocati ca motiv ca pă voi nu va atinge efectul de turma ca nu tine. Traiti in continuare pentru heitareala.
kellu_joker
spre 5000 de posturi, e ok

Post by kellu_joker »

ce pula mea atata panarama....fiecare incearca sa convinga pe altul ca el are dreptate...e simplu in sloboz...sunt oameni carora le pare rau ca a murit si oameni carora nu...ce mare cacat acum... :evil: :butch2: :evil:
I've commited murder and I think I've got away !!!
Image
Image
cafteala
official QB murderer

Post by cafteala »

nu.

sunt oameni care pot vedea dincolo de stilul de viata al unui om si apreciaza muzica, oameni care recunosc nivelul lui michael jackson in istoria industriei muzicale si ce a facut acesta pentru a ajunge ceva si a face ceva.

si sunt oameni care vor doar sa gadile cacatu. vor sa-l intoarca pe o parte, dupa pe cealalta. vor sa arate ca pe ei ii doare fix in pula de tot.

acestia din urma sunt niste ratati, ultimii oameni de pe Pamant.

desi s-au auzit zvonuri si vorbe despre MJ, el a facut muzica. de cand era mic, asta a facut. a facut-o pana cand nu a mai putut. si in astia 50 de ani a ajuns sa revolutioneze muzica. pur si simplu asta a facut, nu degeaba este intitulat REGELE MUZICII POP.

this nigga right here is in THE FUCKING HISTORY.
a murit, ce mai vreti? poate ca a gresit, dar p.ula mea bai baieti. si-a trait viata, si-a permis, a facut tot ce a vrut.

Michael Jackson pentru mine inseamna muzica. Si la capitolul asta, nu am ce sa-i reprosez.
sunrah
.

Post by sunrah »

meggadon wrote:mi se rupe p*** ca a murit mj si vroiam sa si spun asta...child molester dead...who gives a fuck?!?!
:arrow:
you just never know when you're living in a golden age.
unu'

Post by unu' »

a fost cineva la stadionu national ,vineri ?
Siempre Fidelis
Kaen Shine
Shiftee

Post by Kaen Shine »

e foarte tare cum se aprinde toata lumea impotriva popului, ca apoi sa urle care tare mai poate "king of pop". miemi-a placut la nebunie cand eram kinder, "bad" a fost una din primele casete cumparate, etc. are piese misto...multe. Si-mi pare rau ca a murit, ca de orice fiinta umana. Dar de la asta la cum au devenit toti fani subit cum a predat bocancii... goes to show ce influenta enorma are mass media. azi esti pedofil, maine esti sanctificat.

cat despre presupusa boala de piele, puneti-va in papucii lui un pic. copil-minune, agresat si abuzat din copilarie, cu fetis pentru fete albe, vrea sa devina alb cu orice pret :arrow: toate operatiile si skin bleachingul. Ce altceva poti spune comunitatii negre care ridica din spranceana cand te vede alergand spre partea ailalta a baricadei decat ca ai o boala de piele? :roll: Si nu e absolut nimic de demonstrat... e la mintea cocosului. MJ a vrut sa fie alb, n-a fost sa fie, a iesit freakazoid. cum era piesa aia cu "as slim as the chances of Michael Jackson getting his black fans back". Dumnezeu sa-l ierte si alea alea, dar sa vad in urbea mea de 200k de oameni panou special pt pus mesaje de condoleante, plus procesiune de masini cu tortze :shock: tind sa cred ca e isteria media de vina
See this rap thing is all about the the bragadoccio
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
DFB
Fat and ugly as ever

Post by DFB »

asta cu "prima caseta cumparata" e cel mai irelevant argument pe care l-am auzit, adica sa inteleg ca asa imi dau eu seama ca tu esti mare fan Michael? Sa ridice mana cine e un mare fan al artistului de la care si-a cumparat prima caseta. Primul cd cumparat de mine a fost UnknownAlbum de la Animal X. Moare Hiena maine, meh, Dzeu sa-l ierte. Prima caseta, 2-4 Family - Stay. Am avut HIStory pe vinil (Dzeu stie de unde), am avut Moonwalk, cartea, am si citit-o, in 1-4 am si dansat la ceva serbare pe Billie Jean dar fuck-a-frenzy. 51 kg, chel, urma 0 de mancare in stomac, piramida nazala lipsa, vanatai si urme de ace, normal ca nu mai ai mult. Media de varsta pe forum era cat, 18-21? Cacanari, cand Michael era inca pe val, ascultati de fapt Nana, Pappa Bear, Music Instructor si ce cacat mai prindeati pe casetele alea de 20 de mii. Prindeati Michael sambata pe MTV-u nemtesc si va spuneau parintii ca e tare, lasati-ma-n pula mea cu durerile voastre-n suflet. Sunt X<10 insi pe forum care ASCULTA Michael Jackson si probabil 2-3 au postat, 'fuck outta here...
Kaen Shine
Shiftee

Post by Kaen Shine »

wow wow young bucky. n-am zis nici cu jumate de gura ca sunt fan. am zis doar ca am crescut ca toata lumea cu muzica lui... ascult la orice ora keep it in the closet, who is it, they dont care about us, history, ghost... nu sunt sigur, dar cred ca the chronic a fost prima caseta cumparata. ori asta ori bad, a trecut ceva vreme. ascult cam tot ce mi-am cumparat cand eram kinder, in draci inca, de la body count la suicidal tendencies. si nu, n-am ascultat in viata mea ace of base, dj bobo, animal x sau alte chestii asemanatoare, stiu ca n-are nicio legatura cu subiectul dar imi place mie sa ma laud ;)
See this rap thing is all about the the bragadoccio
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
DFB
Fat and ugly as ever

Post by DFB »

nici nu ma refeream la tine, faceam o paranteza, am vrut sa editez dar am crezut ca te prinzi... we good though
Chewbacca2
hanzo

Post by Chewbacca2 »

A fost tare MJ, muzical. Ma doare la bascheti daca futea copii sau nu, shit like that happens anyway. Cand Dumnezeu mi'a adus internetul in viata, desigur, nu la mine acasa, stiu ca mergeam la cunostinte si bagam pe CDuri videoclipuri de la MJ, Queen si 2Pac.
La casete, ma uitam doar la alea straine pe la altii, la mine se permitea doar N5, Bravo Hits, Animal X, Plus 2, un Divertis, ceva.
The Chronic :roll:
Last edited by Chewbacca2 on Mon Jun 29, 2009 9:29 pm, edited 1 time in total.
DFB
Fat and ugly as ever

Post by DFB »

Chewbacca2 wrote:dude died, shit like that happens.
iustinescu

Post by iustinescu »

meggadon wrote:mi se rupe p*** ca a murit mj si vroiam sa si spun asta...child molester dead...who gives a fuck?!?!
varule, ai fost tu la coaiele lui m. jackson cand futea copii? Eu unul nu cred nimic din ce s-a scris...

sa-i fie tarana usoara
unu'

Re: Michael Jackson

Post by unu' »

Siempre Fidelis
unu'

Post by unu' »

Miercuri, de la ora 21:00, MTV Romania va difuza concertul lui Michael Jackson de la Bucuresti, din 1992.

M is for Michael

http://www.mtv.ro/stiri/muzica/michael- ... uri-la-mtv
Siempre Fidelis
awareness
rapperu vostru preferat

Post by awareness »

baaah cand cineva moare nu mai conteza ce-a gresit in viata...plus ca nimeni nu poate zice sigur despre faza cu,copii...are cineva vreo dovada,ati vazut p myspace pana si V Paz a pus poze cu el adik totusi...pana si harcoristii recunosc un artist adevarat...nu mai e nimic de zis despre ce a facut in viata ca om,doar ca muzician mai poate fi comentat...RIP...recunosc am mai auzit asa in treacat MJ da cu drama asta am inceput sa asc si yo cateva piese...pace!
Post Reply