Rock, reggae, r'n'b si orice alt gen muzical despre care simtiti nevoia sa discutati ... pe masura ce discutiile se vor segrega probabil vor aparea noi subforumuri
Am dat din intamplare peste concertul lui din Bucuresti si mi-a starnit niste amintiri frumoase. Chiar castigasem un bilet la nu-mai-tin-minte ce concurs dar evident eram prea shorty la vremea aia..
Ce e cel mai bulversant e faptul ca respectivul concert e considerat de critici drept apogeul carierei, iar circumstantele in care a avut loc (la 3 ani de la caderea blocului comunist) face din aceasta inregistrare una cu totul inedita.
Va invit sa download-ati de aici.
l-am luat deja de multa vreme.. si mie mi s-a parut klumea.. stiu ca a fost si la TV o inregistrare la un moment dat facuta de tvr dar nu se compara cu dvd-u... e foarte klumea...
primul concert al lui la noi in romania e de-a dreptul genial,m-am uitat la el de frt multe ori si de fiecare data cand il vizionez ma minunez ca sa spun asa .
daca aveti si concertul din 96 o sa observati o mare mare frt mare diferenta intre cele 2 concerte .primul a fost superb , al doilea mi s-a parut mai slab , dar oricum a fost foarte misto si cel de-al doilea
astept sa vad daca will i am se tine de cuvant si ii va produce lui mj un album cu care sa revina pe piata in fosrta
michael jackson fiind artistul meu preferat normal ca , mi`am luat The Ultimate Collection; un set care contine 4cd`uri plus dvd`ul cu acest concert; asta a fost primul concert pe care ochiu meu l`a vazut sau cel putin asa cred ,oricum,foarte bine ca a fost postat pe site`ul respectiv,caci lumea tre sa vada cam cum arata un mega concert in adevaratul sens al cuvantului. ce n`as da sa mai prind un concert cu michael,dar mna....
Foarte tare Michael...asta e ... asa e-n viata..Dumnezeu iti da pe o parte si-ti ia pe cealalta...totul in viata se compenseaza intr-un fel sau altul...
ca artist, e genial.
parerile si criticile publicului larg la asta ar trebui sa se rezume.
ca viata personala, e treaba lui.
nu conteaza daca ii schimba cineva unul de 10 pe doi de 5.
mi-ar placea sa vad o revenire in forta.