Yeee..super tare....10 oameni in total (cu tot cu mine care fac cat 3..) ...plus un grup nuntash cu avant fruntash...un mire naravash...si o mireasa tipica de orash..........s-au zbenguit pe beaturi si scratch-uri................Yuck...i must say (props pt domnisoarele de onoare cu ideea indrazneatza).
Waspy8.0 wrote:Yeee..super tare....10 oameni in total (cu tot cu mine care fac cat 3..) ...plus un grup nuntash cu avant fruntash...un mire naravash...si o mireasa tipica de orash..........s-au zbenguit pe beaturi si scratch-uri................Yuck...i must say (props pt domnisoarele de onoare cu ideea indrazneatza).
=))
iti place-n aglomeratie , sa transpiri pe 40 d grade ?
am trecut si eu prin fire , am stat vreo juma' d ora si'am plekt ( din alte motive ) . mie-mi place , e ok , cu cat e mai putina lume cu atat mai bine !
Waspy8.0 wrote:Yeee..super tare....10 oameni in total (cu tot cu mine care fac cat 3..) ...plus un grup nuntash cu avant fruntash...un mire naravash...si o mireasa tipica de orash..........s-au zbenguit pe beaturi si scratch-uri................Yuck...i must say (props pt domnisoarele de onoare cu ideea indrazneatza).
nu ma pot abtine sa nu-ti zic ) ... daca vii la 10 sis tai pana la 10.15 logic
Pai am stat atata ca trageau "aia doi" de mine..muzica era foarte bine (BTW)...da in momentu cand a venit alaiu de tineri casatoritzi am depus armele....Next time.
am trecut si eu prin barlogul hades... muzica ok...50 cent, Nelly, Jay Z....undergrounduri d'astea... ba...bunicica mireasa aia...o sa va dau o poza cu alka si cu ea
Am ajuns si eu la un moment dat Sa traiasca dijeiul .. ce de fotbalisti au fost pe acolo ...
Caterinca .. bauram .. dansaram
Data viitoare vrem tupac .. nu nelly