Nu poti avea certitudinea ca ajung in doua zile, chiar daca 2-3 zile e termenul. Depinde si locatia.
Opa, si-a mai revenit Brugner, pentru asta iti trimit clipuri!
you just never know when you're living in a golden age.
Sun|Rah wrote:Nu poti avea certitudinea ca ajung in doua zile, chiar daca 2-3 zile e termenul. Depinde si locatia.
Adu-mi-le la Raekwon, ca si asa ti-am oprit bilet, imi esti datoare
Sun|Rah wrote:Nu poti avea certitudinea ca ajung in doua zile, chiar daca 2-3 zile e termenul. Depinde si locatia.
Ce frumos din partea ta! M-ai uimit, tiranule!
Pentru asta iti fac un dvd cu ciudatenii, cine stie, poate-ti scapa si bagi si-un Madlib / Quasimoto!
Doar trebuie sa ne gandim si la fratiorul tau Kombat, sa se simta si el bine! :">
you just never know when you're living in a golden age.
Ce frumos din partea ta! M-ai uimit, tiranule!
Pentru asta iti fac un dvd cu ciudatenii, cine stie, poate-ti scapa si bagi si-un Madlib / Quasimoto!
Doar trebuie sa ne gandim si la fratiorul tau Kombat, sa se simta si el bine! :">
Madlib rules, oricum, imi place si mie foarte mult. Desi parca ca si Quasimoto suna un mai bine, insa si asa merge. Lootpack rules!
mah brugner...baga mah si tu piesa asta Street Smartz - Dont Trust Anyone
e supermegagiga tare, se vede/aude lacrima... daca nu o sa iti placa 100% io nu mai intru pe forumu asta..
Shearer wrote:cand aratati castigatorii biletelelor pentru Raekwon?
castigatorii concursului cu premiii (invitatii la Raekwon), vor fi trasi la sorti luni (cand are loc filmare) si vineri vor fi anuntati. Credeti ca daca trimit a doua zi invitatiile prin posta la cei 10, pot ajunge pana vineri seara? Astept pareri. Sau sa facem cum deja am propus? Sa va astept in fata clubului cu 2 ore inainte de show, si sa vi le inmanez personal???
si poti sa zici aici castigatorii inainte?
nu de alta da sa vad daca imi mai cumpar bilet sau nu
Shearer wrote:cand aratati castigatorii biletelelor pentru Raekwon?
castigatorii concursului cu premiii (invitatii la Raekwon), vor fi trasi la sorti luni (cand are loc filmare) si vineri vor fi anuntati. Credeti ca daca trimit a doua zi invitatiile prin posta la cei 10, pot ajunge pana vineri seara? Astept pareri. Sau sa facem cum deja am propus? Sa va astept in fata clubului cu 2 ore inainte de show, si sa vi le inmanez personal???
si poti sa zici aici castigatorii inainte?
nu de alta da sa vad daca imi mai cumpar bilet sau nu
DA!!! Uite promit solemn sa anunt castigatorii si aici si pe www.klumea.tv chiar marti de dimineata! Ok?