AAF wrote:Parerea mea: Si ce daca tara are 1mp2 sau 1000mp2? tot persoane traesc si acolo sunt persoane ca mine si ca tine...de ce ar fi americani mai coiosi ca alti?doar pt ca sunt mai "mari" ca noi inseamna ca au dreptate sau ca trebuie sa ii pupam in cur?ce judecata proasta....
La inceput, HH a abordat in general probleme sociale. Cu toate ca nu ma identificam cu probleme existente acolo, "projects, rats and roaches", sunetul mi se parea absolut inedit. A se nota, ca in 92, cand am inceput sa ascult, nu intelegeam decat 30% din ce auzeam. Chiar radeam cu Vexxatu, ca un prieten de al lui, ascultand HH, credea ca "nigga" este de fapt "mega", si se gandea el care ar fi legatura

Deci, in concluzie, chiar daca nu intelegi 100%, poti aprecia si instrumentalele in egala masura. Asta e chiar refuz prostesc, sa nu vrei sa asculti muzica ca e din US. Intru totul de acord cu ceea ce a zis Maed1, o sg precizare, nu sunt de acord cu faptul ca USA e prima putere si de aia e engleza atat de apreciata, ei nu au nici nu merit, ci doar englezii. Aici deja intram in alt domeniu. In ceea ce priveste afirmatia cu Immortal Technique, iar trebuie sa precizez ca anumiti artisti underground din afara, sunt super cunoscuti la noi, in vreme ce in tara lor sunt obscuri. Intrebat daca a auzit de Non Phixion, Redman spus ca NU! Deci Immortal nu este ascultat in toata lumea! Este un MC senzational, insa!