Michael Jackson

Rock, reggae, r'n'b si orice alt gen muzical despre care simtiti nevoia sa discutati ... pe masura ce discutiile se vor segrega probabil vor aparea noi subforumuri

Moderator: .etalosed

Post Reply
T.Mihai
-Yuhuu!

Post by T.Mihai »

cam prosti sunt unii pe forum p'aici. bagatori de seama... :roll:
mj pe mtv miercuri de la ora 21. (concertul lui la bucuresti)
"my life is my game"
iSPAS
Shaworman

Re: Michael Jackson

Post by iSPAS »

meggadon wrote:
louye wrote:nu ma fac eu avocatul lui MJ dar pe langa muzica ce dai impresia ca o asculti a insemnat ceva.
marsh mah!
ba da tu chiar sufer de tine? stim toti sa injuram prietene. cat despre intelectul tau vorbesti prin posturi. ar fi prea usor... pace
enjoy life.
unu'
spre 5000 de posturi, e ok

Post by unu' »

ba da pe nici un topic nu puteti sa vorbiti cat de cat ok ? ..uitati-va pe mtv in pana mea si lasati forumu'..

au zis astia la stiri ca va fi difuzat concertul si pe niste ecrane la un station iolanda balas ,unde e mai exact ?
Concertul poate fi urmarit si duminica, de pe stadionul Iolanda Balas Soter. Intrarea se face incepand cu ora 19:00. Eveniment organizat de Sony Music/ Nova Music, cu sprijinul Primariei Sect 1 Bucuresti si Federatiei Romane de Atletism.
Siempre Fidelis
iSPAS
Shaworman

Post by iSPAS »

cred ca vizavi de fostul strand tineretului, langa Biserica Casin , sau terenul ala de rugby ... pe la Arcul de Triumf daca nu ma insel , acolo e federatia romana de atletism si am vazut niste scene ca am alergat pe acolo zilele trecute , pace!
enjoy life.
iSPAS
Shaworman

Post by iSPAS »

da acolo e , check this http://metropotam.ro/Stadioane/loc17986 ... las-Soter/ , app daca esti din sectorul unu poti sa alergi pe pista de atletism in fiecare zi intre 6 si 8 seara cu buletinu :D sper sa fiu acolo pace:D
enjoy life.
unu'

Post by unu' »

a stiu unde e ..merg cu 41 pana la statia casin ,ca acolo e biserica si terenul de rugby..mersi omu'

l-am vazut si pe net si pe tv ,aseara..da parca e mai marfa cand esti inconjurat de oameni..abia astept..

http://www.youtube.com/watch?v=8QmAm225y6E

:bow:
Siempre Fidelis
megga
kapnobatai
Location: im so high u couldnt reach me with a fuckin antenna...

Post by megga »

am vazut ieri putin dintr-un documentar despre mj pe protv...ce terminat,penibil,ciudat demn de mila...ciudatenia aia trebuia internata acum multi ani...nu ai cum sa treci peste ce freak era si sa apreciezi doar muzica...
O.I.P. Sanziana aka SanzEeK (05.12.1988 - 03.12.2009)
pr0n
TeVreauFa

Post by pr0n »

meggadon wrote:am vazut ieri putin dintr-un documentar despre mj pe protv...ce terminat,penibil,ciudat demn de mila...ciudatenia aia trebuia internata acum multi ani...nu ai cum sa treci peste ce freak era si sa apreciezi doar muzica...
ntz. ai vazut 2-3 faze din documentar si gata, ai tras tu concluzia ca el trebuia inchis/internat. nu e asa.
pe mine nu m-a interesat niciodata viata unui artist... ce a facut, de cate ori s-a drogat, daca a facut puscarie etc... ii apreciez pt ce-au facut in industria muzicala.
Megiddo wrote:Hades forum pe harta!
rage

Post by rage »

meggadon wrote:am vazut ieri putin dintr-un documentar despre mj pe protv...ce terminat,penibil,ciudat demn de mila...ciudatenia aia trebuia internata acum multi ani...nu ai cum sa treci peste ce freak era si sa apreciezi doar muzica...
oameni ca tine i-au adus imaginea de "pedofil", "ciudat", "animal", "monstru", pentru ca iau de buna prima chestie care le vine la nas, si aia e.

arabul ala (sau ce ma-sa e) care a facut documentarul e un mare bou, si asta cred ca o stie orice om care are ceva cunostinte in domeniu.

"Martin Bashir has often been accused of exploitation. As is the case with his infamous interviews with Michael Jackson, he was found on camera stating one thing and editing it to deliver a completely different perspective in the final product."
cam asta face individul.
Mef

Post by Mef »

am vazut si eu aseara interviul cu idiotul ala de reporter sau ce e :baioneta:
l-a intrebat si de cele 2 acuzatii care se aduc.. ma rog, 2 dintre ele
prima legata de piele, l-a intrebat care e pozitia fata de acuzatiile legate de schimbarea de culoare

R: "Cum explici ca atunci cand erai mic erai negru iar acum esti alb?Ti-ai facut operatii pt asa ceva?"
MJ: "Asta doar Dumnezeu poate sa spuna, nu e vina mea ca am Vitiligo. De ce lumea se ia de mine si de cel mai mic defect? Sunt miliane de oameni pe pamant care folosesc creme pt bronzat, desi ei sunt albi si vor voit sa fie negri, si nimeni nu scrie sau spune nimic.Lumea e plina deIgnorantza!"

iar a 2'a e legata de pedofilie

R: "Cum comentezi acuzatiile legate de faptul ca chemai copii la tine in pat sa doarma cu tine?"
MJ: "Vezi, aici toate lumea greseste.Pt marea majoritate "pat" are conotatie sexuala. Nu e nimic rau sa dormi cu un copil in pat, si copii mei dorm in pat cu persoane care eu le cunosc si in care am incredere.Dragostea parintilor fata de copii a disparut.Multi copii si-ar dori ca parintii lor sa doarma cu ei in brate..etc.Asta faceam si noi.Aprindeam focul in semineu, puneam muzica lenta stateam toti in pat, mancam prajiturele si beam lapte, citeam povesti, spuneam glume, ne distram! Lumea a interpretate dupa cum a vrut.Stiu cum am copilarit eu si nu as vrea ca vreun copil sa treaca prin ce am trecut eu, nici macar sa simta.Tocmai de aia invitam copii la ferma si incercam sa le ofer ceea ce eu n-am avut."

si ma rog, i-a pus multe intrebari care desi se vedea clar ca il deranjau pe MJ, el tot insista .. :caramizi:

si..
meggadon , da frate, am inteles din prima ca il detesti.da acu lasa-ne in slbz ca esti insuportabil.mai ai putin si o sa scrii asta pe toate topicurile.daca nu te poti abtine iesi la balcon si tipa cat vrei tu.
Image
Kaen Shine
Shiftee

Post by Kaen Shine »

Mef wrote:Asta faceam si noi.Aprindeam focul in semineu, puneam muzica lenta stateam toti in pat, mancam prajiturele si beam lapte, citeam povesti, spuneam glume, ne distram! Lumea a interpretate dupa cum a vrut.Stiu cum am copilarit eu si nu as vrea ca vreun copil sa treaca prin ce am trecut eu, nici macar sa simta.Tocmai de aia invitam copii la ferma si incercam sa le ofer ceea ce eu n-am avut.
baaaa, serios, fraza asta e fucked up rau... RAU. Ati avea incredere sa va lasati kinderul cu asta? RIP n all that, dar..brr
See this rap thing is all about the the bragadoccio
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
unu'

Post by unu' »

ba, el a zis ca nu vrea sa creasca niciodata...si poate a incercat sa preia anumite chestii si sa le mentina/transmita mai departe..poate ca el nu facea chestiile astea cand era mic,si nu manca prajituri si bea lapte..ca stim prin ce au trecut negrii..etc..si poate a vrut sa se bucure de chestiile astea alaturi de copii ,care au fost in situatia lui...
Siempre Fidelis
sunrah
.

Post by sunrah »

Ken wrote:
Mef wrote:Asta faceam si noi.Aprindeam focul in semineu, puneam muzica lenta stateam toti in pat, mancam prajiturele si beam lapte, citeam povesti, spuneam glume, ne distram! Lumea a interpretate dupa cum a vrut.Stiu cum am copilarit eu si nu as vrea ca vreun copil sa treaca prin ce am trecut eu, nici macar sa simta.Tocmai de aia invitam copii la ferma si incercam sa le ofer ceea ce eu n-am avut.
baaaa, serios, fraza asta e fucked up rau... RAU. Ati avea incredere sa va lasati kinderul cu asta? RIP n all that, dar..brr
lol ai un stil..
you just never know when you're living in a golden age.
Mef

Post by Mef »

Ken coaie, daca il cunoasteai pe MJ personal si nu de la tv.. il lasai. sau cel putin nu gandeai ca acum.
multi dintre voi nu stiti macar ce vreti de la viata inca, dar vorbiti despre niste chestii auzite sau citite de prin presa.. care normal ca au fost filtrate si incarcate cu o gramada de expresii si treburi de genu ca sa para cat mai socant si sa prinda la public. nu zic ca eu stiu adevarul sau pot sa jur ca el are dreptate. dar atata timp cat nu stiu treburile astea, nu ma pun sa afirm niste chestii doar de dragu de a vorbi dsp MJ. e o mare diferenta.. :)
Image
megga
kapnobatai
Location: im so high u couldnt reach me with a fuckin antenna...

Post by megga »

da tu de unde [admin edit] il cunosti pe mj cowaie?!auzi daca il cunosteai personal si nu de la tv!!!!!!!!!!!!!!bahhhhhhhhhh [admin edit] e al doilea post pe topicul asta ...si daca nu vedeam aseara pedofilul hranind copilasul ala nu mai ziceam nimic...reporteru ala e chiar un jegos ca eu daca asistam la faza aia chemam protectia copilului...cred ca era si dinamovist ca numai astia au atat tupeu...auzi articolele despre despre operatiile lui sunt minciuni..."nigga" plizzz:))))))))))
Ken wrote: Ati avea incredere sa va lasati kinderul cu asta?
...BINGO!
O.I.P. Sanziana aka SanzEeK (05.12.1988 - 03.12.2009)
Post Reply