mj pe mtv miercuri de la ora 21. (concertul lui la bucuresti)
Moderator: .etalosed
ba da tu chiar sufer de tine? stim toti sa injuram prietene. cat despre intelectul tau vorbesti prin posturi. ar fi prea usor... pacemeggadon wrote:marsh mah!louye wrote:nu ma fac eu avocatul lui MJ dar pe langa muzica ce dai impresia ca o asculti a insemnat ceva.
Concertul poate fi urmarit si duminica, de pe stadionul Iolanda Balas Soter. Intrarea se face incepand cu ora 19:00. Eveniment organizat de Sony Music/ Nova Music, cu sprijinul Primariei Sect 1 Bucuresti si Federatiei Romane de Atletism.
ntz. ai vazut 2-3 faze din documentar si gata, ai tras tu concluzia ca el trebuia inchis/internat. nu e asa.meggadon wrote:am vazut ieri putin dintr-un documentar despre mj pe protv...ce terminat,penibil,ciudat demn de mila...ciudatenia aia trebuia internata acum multi ani...nu ai cum sa treci peste ce freak era si sa apreciezi doar muzica...
Megiddo wrote:Hades forum pe harta!
oameni ca tine i-au adus imaginea de "pedofil", "ciudat", "animal", "monstru", pentru ca iau de buna prima chestie care le vine la nas, si aia e.meggadon wrote:am vazut ieri putin dintr-un documentar despre mj pe protv...ce terminat,penibil,ciudat demn de mila...ciudatenia aia trebuia internata acum multi ani...nu ai cum sa treci peste ce freak era si sa apreciezi doar muzica...
baaaa, serios, fraza asta e fucked up rau... RAU. Ati avea incredere sa va lasati kinderul cu asta? RIP n all that, dar..brrMef wrote:Asta faceam si noi.Aprindeam focul in semineu, puneam muzica lenta stateam toti in pat, mancam prajiturele si beam lapte, citeam povesti, spuneam glume, ne distram! Lumea a interpretate dupa cum a vrut.Stiu cum am copilarit eu si nu as vrea ca vreun copil sa treaca prin ce am trecut eu, nici macar sa simta.Tocmai de aia invitam copii la ferma si incercam sa le ofer ceea ce eu n-am avut.
lol ai un stil..Ken wrote:baaaa, serios, fraza asta e fucked up rau... RAU. Ati avea incredere sa va lasati kinderul cu asta? RIP n all that, dar..brrMef wrote:Asta faceam si noi.Aprindeam focul in semineu, puneam muzica lenta stateam toti in pat, mancam prajiturele si beam lapte, citeam povesti, spuneam glume, ne distram! Lumea a interpretate dupa cum a vrut.Stiu cum am copilarit eu si nu as vrea ca vreun copil sa treaca prin ce am trecut eu, nici macar sa simta.Tocmai de aia invitam copii la ferma si incercam sa le ofer ceea ce eu n-am avut.
...BINGO!Ken wrote: Ati avea incredere sa va lasati kinderul cu asta?