Ken wrote:intamplator chiar am ascultat tot padded room recent, si probabil as fi zis foarte ok daca era facut de veritasaga de ex, dar aici vorbim de o cu toootul alta liga, nigga.
Redman wrote:who da fuck is joe budden?
si btw a zis ca e mai bun decat 50, nu 15% din lista aia.
am fost tentat sa te urechiez pentru aberatiile cu spalatul in urechi, dar de fiecare data cand iti vad avatarul ala de village people toata intentia mea de a te lua cat de cat in serios se face praf si-mi esti mai simpatic ca niciodata. *hug* you my nigga. oricum vezi ca te-ai uitat cam in graba pe wikipedia, omul mai are ceva scos daca nu ma-nsel, fii mai atent data viitoare
esti cam prea gangsta pentru mine... ce sa urechezi tu ma baiatule? avatarul ala de village people? ....esti disperat prietene....avataru meu oricum e mai smecher ca al tau stai tu linistit ( ca sa fiu si eu gangsta si tru ca tine)...te dai bagabont dar ti-as da 3 roni si te-as trimite sa-mi iei o cola la 0,33 .... nici nu prea stiu ce cauti tu pe forumul asta ca esti printre aia putini de tasteaza numai aberatii... daca asa esti si-n viata reala e clar ca duci lipsa de femeie.
esti cam prea gangsta pentru mine... ce sa urechezi tu ma baiatule? avatarul ala de village people? ....esti disperat prietene....avataru meu oricum e mai smecher ca al tau stai tu linistit ( ca sa fiu si eu gangsta si tru ca tine)...te dai bagabont dar ti-as da 3 roni si te-as trimite sa-mi iei o cola la 0,33 .... nici nu prea stiu ce cauti tu pe forumul asta ca esti printre aia putini de tasteaza numai aberatii... daca asa esti si-n viata reala e clar ca duci lipsa de femeie.
joveplace tie iti place sa distrugi toate threadurile?
Ken wrote:curul ala e dezgustator daca ma-ntrebi pe mine, da nu ii vad relevanta oricum, eu vorbeam de checks, tu de chiks . Normal ca am ascultat Padded Room, normal ca pe youtube, normal ca se cere poll, nu? si asa lasam threadul asta pentru Blackout 2, caruia mai trebuie sa ii dau cateva spinuri ca sa ma conving ce si cum e cu el. Ce e clar e ca e din pacate sub primul.
that chick = huge checks. care relevanta nu o vezi?
you just never know when you're living in a golden age.
In other news, rap duo Method Man [click to read] and Redman are doing a contest in the form of a remix for their track “Dangerous MC’s,” [click to listen] off of Blackout! 2 [click to read]. The contest, in collaboration with IllRoots.com and MySpace.com, gives fans the opportunity to put their own production skills to the test with a chance to have it featured on their MySpace page, plus win a few other goodies. Producers have until next Tuesday (May 26) to submit their remix.
Check out IllRoots.com for more rules and info [click here].