LANSARE MORTAL KOMBAT 2
Moderator: dan
- Bazooka Joe
- trendy guy
LANSARE MORTAL KOMBAT 2
revin cu niste amanunte interesante maine, pana atunci afisul:

Last edited by Bazooka Joe on Tue Feb 01, 2005 11:32 am, edited 1 time in total.
muie copos
- Bazooka Joe
- trendy guy
-Mortal Kombat 1 a fost lansat in 2002 si a fost si primul material Hades Records
-sa ne amintim cateva din numele prezente acolo: Pirats Klan, Carbon, VeritaSaga, KST, Vlad Dobrescu, Raparta, Ad Litteram ...
-in august in club Discordia a avut loc lansarea unde au fost prezente aproximativ 300 de persoane si unde au concertat multe nume mai mari sau mai mici (dj's show, beatboxing ...)
-in 2004 Hades Records devine legal, si pe langa materialele pt piata care sunt in lucru, se hotareste sa dea posibilitatea si unor nume noi sa-si faca aparitia
-apare ideea de Mortal Kombat 2, de data aceasta sub forma de compilatie oferita gratuit la download
-in ianuarie 2005 compilatia este lansata, in doua saptamani existand peste 500 de downloaduri
-Duminica Griffins gazduieste lansarea oficiala ce va insemna un show complet hiphop adica: concert cu trupele de pe compilatie, turntables show, open mic night, muzica hip hop, proiectii & alte surprize
-fiti acolo pentru a vedea ce poate noua generatie hip hop din Romania
-sa ne amintim cateva din numele prezente acolo: Pirats Klan, Carbon, VeritaSaga, KST, Vlad Dobrescu, Raparta, Ad Litteram ...
-in august in club Discordia a avut loc lansarea unde au fost prezente aproximativ 300 de persoane si unde au concertat multe nume mai mari sau mai mici (dj's show, beatboxing ...)
-in 2004 Hades Records devine legal, si pe langa materialele pt piata care sunt in lucru, se hotareste sa dea posibilitatea si unor nume noi sa-si faca aparitia
-apare ideea de Mortal Kombat 2, de data aceasta sub forma de compilatie oferita gratuit la download
-in ianuarie 2005 compilatia este lansata, in doua saptamani existand peste 500 de downloaduri
-Duminica Griffins gazduieste lansarea oficiala ce va insemna un show complet hiphop adica: concert cu trupele de pe compilatie, turntables show, open mic night, muzica hip hop, proiectii & alte surprize
-fiti acolo pentru a vedea ce poate noua generatie hip hop din Romania
muie copos
- Bazooka Joe
- trendy guy
pt detinatorii de siteuri care vor sa promoveze evenimentul si au loc de-un banner we got:
http://www.hadesrec.go.ro/ieee.jpg
ps: daca apare aia cu forbbiden dati un refresh ...go.ro shits:)
http://www.hadesrec.go.ro/ieee.jpg
ps: daca apare aia cu forbbiden dati un refresh ...go.ro shits:)
muie copos
La inceput , cand am vazut anuntzul cu MK2 , am zis k se putea numi oricum , numai nu MK2 , gandindu-ma comparativ cu MK1 ... Dar acum inteleg ... E o initiativa buna ! Sper sa nu supere pe nimeni comparatzia ,dar sunt de parere k MK2 este la fel de binevenit precum Celula 4 Records. Ambele aparitzii sunt benefice pentru trupele tinere !
PACE & Multa bafta !
PACE & Multa bafta !
Last edited by Psycho on Mon Jan 31, 2005 12:36 pm, edited 1 time in total.
-
- tanar
....
am si io o mica problema ...menthoru..
.....la yawn si spooke ...vezi ca ne-ai inversat numele....cel cu parul scurt e spooke..si yawn pletosul adica eu
.....sa nu se creeze o confuzie....in cazul fanelor bineintezeles

godlovesugly....