Rock, reggae, r'n'b si orice alt gen muzical despre care simtiti nevoia sa discutati ... pe masura ce discutiile se vor segrega probabil vor aparea noi subforumuri
Eu nu mai spun nimic in legatura cu asta, sunt sigura ca am dezamagit pe cineva.. dar unele chestii chiar nu-si au rezolvarea.. we gotta move on with all dat! Cat despre Blanos Distrusos, imi plac si mie mult, as fi facut la fel ca tine!
Inc-o data, sper sa savurati la maxim.. va fi chiar frumos!
you just never know when you're living in a golden age.
m-am gandit ca foarte multi de aici ar fi interesati... mai ales ca trupa Blanos este destul de cunoscuta (multi ii cunosc pe baieti de pe vremea cand cu ei colabora Vexx)...
personal_jurnalist wrote:PS: ei "colaborau" cu vexx... asa
pai da, dar si Roni Size a colaborat cu KRS One, si totusi nu canta HIP HOP, si Biohazard cu Onyx, etc. Exemple sunt o mie. Referiti-va la HIP HOP, ca despre asta e site-ul. Il apreciez enorm pe VEXX, ca sa nu se inteleaga ca am ceva cu el.
)... se pare ca da... nu a fost seara cu Zona Libera... au organizat ei un concert, pur si simplu... detalii mai exacte nu stiu sa iti zic...
oricum... pacat ca sunt singuru entuziasmat... dar las' ca usor usor ii corup pe toti
personal_jurnalist wrote:)... se pare ca da... nu a fost seara cu Zona Libera... au organizat ei un concert, pur si simplu... detalii mai exacte nu stiu sa iti zic...
oricum... pacat ca sunt singuru entuziasmat... dar las' ca usor usor ii corup pe toti
sper din tot sufletul sa nu, si poate mai incerci pe alte forumuri, de rockeri de exemplu . Aici e Hip Hop, nu pastilo-electro.
No offense