A venit momentul sa lansam noua prajiturica de pe viitorul advance Start Screamin, semnat de colegul nostru Nato. Piesa se intituleaza Judgment Day, ea fiind a doua extrasa ca promovare din 4, asa cum am promis si la piesa Mothafuckation, sper sa va prindeti de mesajul piesei, sper sa va placa si sper sa o considerati ca o surpriza placuta, deoarece am lansat-o mai repede cu o zi fata de cum am promis, dar exista si un dar:)), download doar dupa data de 2 Martie, deoarece de 1 nu avem vreme, impartim martisoare ) Auditie placuta repet si dati lumii sa asculte, nu va costa decat un simplu impuls gen: Ia bre ce piesa a lansat Nato:)) Nu uitati M.O.S.S.A.D. NU RENUNTA!!
Vineri, 13 Mai 2011, Cumicu si Ais (1-2) inaugureaza deschiderea oficiala a studiolului Question Production & Batranu Records cu un show de zile mari avand ca invitati pe M.O.S.S.A.D. , Slick si lume buna care se incumeta sa dea la microfonul liber/open mic.
Fiind adevarati iubitori ai sexului frumos, atat artistii cat si staff-ul Flying Circus PUB, vor oferi shoturi gratuit pentru fetele care vor sa participe la aceasta miscare.