Xerorchestra - Instrumentale / Masterizări
Re: Xerorchestra - Instrumentale / Masterizări
Suna foarte fain felicitari
bafta cu treaba, mi`am dat seama cine e, dupa tobe. 

de ce vindeti beaturile asa ieftin?
Vedeti ca aveti o problema mare cu snare-urile...sunt prea tari ca volum.
Baieti...really? 12 ron per masterizare si se poate discuta de un pret si mai mic? Lucrati doar cu preseturi sau ce faceti de puneti pretul asta pentru care nu se merita nici sa mergi la banca dupa bani ?
Apropo, voi la ce spuneti masterizare? La procesul final pe track-ul stereo care contine piesa mixata deja sau va referiti la mixaj + masterizare? Daca va referiti la mixaj + masterizare, chiar ca faceti munca in folosul societatii.
Aveti 14-15 ani si nu aveti ce face cu timpul?
Iar pentru instrumentale, se pare ca nu va valorificati muzica corespunzator - 60 ron/ 4 instrumentale, iar pretul poate scadea si mai mult? Of of.
Ce echipament folositi pentru "masterizare"?
Nu v-o zis in nume de rau, dar ati putea sa cereti mai mult. Nimeni nu vrea tableta de ciocolata cu 80 de bani, chiar daca in practica poate nu e atat de rea. Grab a snickers!
O zi buna!
The G R AA L
Baieti...really? 12 ron per masterizare si se poate discuta de un pret si mai mic? Lucrati doar cu preseturi sau ce faceti de puneti pretul asta pentru care nu se merita nici sa mergi la banca dupa bani ?

Apropo, voi la ce spuneti masterizare? La procesul final pe track-ul stereo care contine piesa mixata deja sau va referiti la mixaj + masterizare? Daca va referiti la mixaj + masterizare, chiar ca faceti munca in folosul societatii.
Aveti 14-15 ani si nu aveti ce face cu timpul?
Iar pentru instrumentale, se pare ca nu va valorificati muzica corespunzator - 60 ron/ 4 instrumentale, iar pretul poate scadea si mai mult? Of of.
Ce echipament folositi pentru "masterizare"?
Nu v-o zis in nume de rau, dar ati putea sa cereti mai mult. Nimeni nu vrea tableta de ciocolata cu 80 de bani, chiar daca in practica poate nu e atat de rea. Grab a snickers!
O zi buna!
The G R AA L
I create beats hotter than siliconed tits! I AM GRAAL, ya dig?
s`a auzit si in nord ca esti pe treaba ca vinzi beaturi ca astea si au zis sa iti ia toti clientii daca tot e vorbaMegiddo wrote:de ce vindeti beaturile asa ieftin?

Foarte smechere beat-urile si la super pret.
Materialul meu de 20 de track-uri va fi masterizat în întregime de respectivii, pot garanta calitatea.
Spor!
I create beats hotter than siliconed tits! I AM GRAAL, ya dig?
E bine ca nu sunt scumpe si ca sunt beaturi de calitate pentru ca si MC-ii care sunt in liceu fara posibilitati materiale si le pot permite.
Tare frate, frumos ce faceti din toate punctele de vedere.
te pis in freza pentru sampleul de la beatul 5, fraiere.
Jalnic.
Puteai ca macar pe privat sa ai decenta sa lasi arfele astea de triumvirat axat pe personalitate multipla. Nu o sa-ti demasc complet magaria aici pe forum, cu toate ca meriti asta fatarnicule.
Puteai ca macar pe privat sa ai decenta sa lasi arfele astea de triumvirat axat pe personalitate multipla. Nu o sa-ti demasc complet magaria aici pe forum, cu toate ca meriti asta fatarnicule.
auzi andrei ce zice cristi