Freestyle pe instrumental Glitch-hop
-
- tanar
Freestyle pe instrumental Glitch-hop
Sunt convins ca asta e prima piesa de genul asta de la noi din Romania.
Auditie placuta
Re: Freestyle pe instrumental Glitch-hop
hmm...de ce ai repeta niste versuri
imi place tehnica pe alocuri

-
- tanar
"Ce naiba e asta?"ba de freestyle ai auzit?de glitch-hop ai auzit?e freestyle pe instrumental glitch-hop si versurile se termina intr-un anumit punct iar de acolo sunt spuse de la coada la cap,e chiar asa de greu?suntem pe un forum unde se promoveaza muzica hip-hop si tu ma intrebi ce e asta?:))))aoleu...sper ca urmatorii critici sa nu fie hateri:)).Daca lasi un coment la o piesa doar de dragu de a te face remarcat esti praf...nu o lua in nume de rau=)).
-
- tanar
eu cred ca tu esti in urma ba,asta e un stil,e o idee,iti trebuie un pic de tehnica in versuri ca nu toate au acelasi inteles daca le intorci invers:)))tu esti in urma ba ca tu ma intrebi ce e:))).
mama nu te cred =))))))))))))))))))))))))) AHAHAHAHAHAHAHA
lipsa
-
- tanar
nu are rost sa-mi bat capu ma cu tine...am ointrebare:))tu unbli pe forumuri doar sa critici?=))vad ca te dai cunoscator asa si ai aere:))da' nu vad sa-ti sustii vreo afirmatie.ok,nu-ti place,nu-i nicio problema da' sustineti afirmatia.atat timp cat zici aiureli fara sa le sustii e degeaba:-Jsunt o groaza asa...ma gandeam ca numai copii fac asa=)))la multi ani tie pentru ziua de azi=))))))).
-
- tanar
imi postez munca , ca mai sunt oameni care stiu cum e sa faci muzica si care apreciaza munca altuia;)
rar mai vezi pe cineva care munceste cu adevarat, asa cum esti tu desigur.iti doresc bafta si multe aprecieri pozitive de la forumisti 

lipsa
-
- tanar
Ti se citeste ironia in cuvinte:))))mersi la fel:P