Noesys - O ultima tigare
Noesys - O ultima tigare
Una din primele piese, e mai scurta..gen intro. Cine a urmarit forumu a vazut ca am mai postat odata un topic cu versuri, acum cred ca e inchis...asa ca am revenit cu ceva audio. Ii multumesc lui Obsesiv pentru negativ. Astept pareri, critici, etc.
http://www.youtube.com/watch?v=i5KSkW4WWr4
http://www.youtube.com/watch?v=i5KSkW4WWr4
Re: Noesys - O ultima tigare
Daca ai facut sau poti face ceva mai bun, esti invitatul meu. Pana atunci, poate spui si de ce e "naspa".
- greuceanu
- :lol:
- Location: la 22 grade 33' longitudine estica si 44 grade 38' latitudine nordica
eu pot sa fac ceva mai bun. pot sa fac ceva mai bun si daca ma cac. tot naspa cred ca e.
Pe tine te păcăleşti.Noesys wrote:Daca ai facut sau poti face ceva mai bun, esti invitatul meu. Pana atunci, poate spui si de ce e "naspa".
De la oamenii care nu fac muzică deloc la ce te aştepţi? Şi ei trebuie să facă ceva mai bun ca să-şi dea cu părerea?
cuvantul tigare nu exista, tigara e forma corecta.
Ee, hai.. aici intervin alte reguli ale poeziei, convenţii, libertate, în cazul de faţă poţi s-o numeşti şi slang
- Alex Marius
- "Incet nu puteti sa mergeti?"
Notorious BIG - Suicidal Thoughts?
Piesa e slaba, e genul de piesa pe care n-ar trebui s-o stii decat tu si inca vreo 2-3 tovarasi, cu care sa razi de ea cativa ani mai tarziu.
Piesa e slaba, e genul de piesa pe care n-ar trebui s-o stii decat tu si inca vreo 2-3 tovarasi, cu care sa razi de ea cativa ani mai tarziu.
Nerub, nu am zis ca ma deranjeaza ca nu-i place piesa, daca era mai amabil si zicea si niste motive pentru care e "naspa" ,era ok.Nsky...tigare/tigara...ma rog, greseala mea. Gharaa...ma abtin. Alex Marius...de cand canta lumea "cum e moda" ?
Va place sau nu, piesa ramane aceeasi. Piesa e facuta sa-mi placa mie.Sa placa si altora e optional, nu va obliga nimeni sa va placa.Eu spun ce am de spus , ce simt...nu ce se vinde, nu ce se asculta, nu ce se vrea. Nu sunt piese cu scop comercial,ele raman in My Computer. Si daca as fi cantat fara negativ si ragusit, tot nu as fi schimbat-o. Sentimentele sunt aceleasi indiferent de cum sunt expuse. In fine, va multumesc pentru parerile de pana acum.
Va place sau nu, piesa ramane aceeasi. Piesa e facuta sa-mi placa mie.Sa placa si altora e optional, nu va obliga nimeni sa va placa.Eu spun ce am de spus , ce simt...nu ce se vinde, nu ce se asculta, nu ce se vrea. Nu sunt piese cu scop comercial,ele raman in My Computer. Si daca as fi cantat fara negativ si ragusit, tot nu as fi schimbat-o. Sentimentele sunt aceleasi indiferent de cum sunt expuse. In fine, va multumesc pentru parerile de pana acum.
- sniker
- dimineata verific forumu
da mi pm cu id ul tau sa ti arat ceva. Nu te njur promit , fara caterinca. Nu ma tin de sotii
- Alex Marius
- "Incet nu puteti sa mergeti?"
faci ce vrei dar n-o sa primesti pareri serioase pe-aici unde lumea e satula de tineri atat de emotivi cum esti tuNoesys wrote:Nerub, nu am zis ca ma deranjeaza ca nu-i place piesa, daca era mai amabil si zicea si niste motive pentru care e "naspa" ,era ok.Nsky...tigare/tigara...ma rog, greseala mea. Gharaa...ma abtin. Alex Marius...de cand canta lumea "cum e moda" ?
dubbing is a must
-
Ai un ritm pe piesă total năucitor.
Deloc! Ai ieșit să te plimbi, pare-mi-se.

Mdea, lumea prefera sa auda injuraturi pe piese, e mai cool asa. Rap inseamna sa spui ce simti, indiferent cum o faci. Alex Marius, crezi ca ma intereseaza sa aud pareri serioase sau laude? Am mai spus-o , piesa e pentru mine. Am pus-o aici doar pt ca eram curios de reactii.
-
Cum poți s-o faci pentru tine, dar să vrei și alte păreri? Nu ești sigur pe tine?