... Pentru mine "A tear from the ghetto" concureaza in primele 5 albume de hip hop scoase vreodata ... cat despre "livin' proof" la fel de tare ... mana lui preemo se vede ... 2 albume care au macat in hip hop parerea mea..
pacat de probleme cu justitia ale celor 2 membri ... si cearta cu preemo
ps: lil' dap are un flow cu totul si cu totul deosebit...mulat pe productia alkemist mi s-a parut o combinatie perfecta tear for the ghetto masterpiece
Eu am auzit pentru prima oara de ei gratie compilatiei Guru Presents Ill Kid Records, pe care se afla doar piesa So Called Friends, in rest chestii foarte tari precum: Jeru, Bahamadia, Big Shug si altii. Dupa care am mai facut rost de vreo 3 piese mergea greu pe atunci cu muzica, iar vara trecuta le-am ascultat albumele care m-au impresionat placut, dar nimic mai mult. In rest a spus "Komby" cam tot ce era de spus.
you just never know when you're living in a golden age.
pei Lil Dap inca mai canta spre deosebire de Melachi care se pare ca pur si simplu a disparut ... am citit intr un interviu ca Premier a facut intr o perioada eforturi sa l gaseasca dar nu a reusit(aceeasi poveste cu Muggs incercand sa l gaseasca pe Tomahawk Funk) ... iar dintre cele doua albume scoase livin proof mi se pare mai bun.
cum ma sa nu se auda de group home.. nici macar sa nu se auda??
prima data cand am ascultat nici nu stiam cum se numesc... era la emisiunea lu sleek de pe profm... baga mereu x train xpress si up against the wall, dar omu freca si scartaia piesele de iti scotea peri albi
la fel mai eram fascinat atunci de MOP si multi altii, si tot asa nu stiam cum le zice... ca deh, internetu atunci era ceva de domeniul sf
Lex wrote:n-am auzit ... poate pui si un album la dowload
hoooo... glumeam .... prin 2000 - 2001 am dat prima oara de ei, facusem rost de un album "GROUP HOME - Tear from the Ghetto " (99' daca nu ma insel ) ... eram innebunit dupa el ... si inca sunt in mare parte .... foarte tari
Run for you life, if your life you live
Live behind the gun, and this is what you get
Two slugs to the head, and you're dead and gone
Listen to the word, that's how word is bond
Melachi e la parnaie cel putin asa a declarat Lil Dap intr-un interview pe la sfarsitul lui 2004, dupa ce Guru spunea in alt interview din 2003 ca Melachi s-ar fi intors de la inchisoare, dar ca nu prea mai e in toate mintile... acum nu-mi dau seama care e faza poate a comis-o din nou intre timp si l-au bagat la loc.
Lil Dap lucreaza la albumul solo care se va numi "I adapt" si a mai spus ca "definetly" se poate spera la o reunire a Group Home.